Diskusie - 4574. stránka fóra
25
Slovenské záujmy
kto podľa vás háji, alebo má záujem hájiť naše slovenské záujmy ? Napíšte aspoň jednu osobu. Otvor fórum »
24. 1. 2012 15:58
7
Potrebujem pomôcť s hudbou
Nazdar, nepoznáte prosím Vás nejaký program na základe ktorého sa dajú presne rozpoznač všetky nástroje v pesničke a tiež sa vyčleniť napr. dám si skladbu Rusted Root - Send my on my way a proste že ten program... Otvor fórum »
24. 1. 2012 15:56
26
Z čoho maturovať?
Z akých predmetov (okrem základných) potrebujem maturitu ak chcem študovať psychologiu na UK v BA? Ak niekto viete pls napište. Nech ma môže trafiť šlak :) Otvor fórum »
24. 1. 2012 15:27
14
Príbeh - doplň fantáziou
1 Akýsi pútnik kráčal poľným chodníkom, keď v tráve na jeho okraji zbadal... 2 „Je to had, “... 3 Had sa vztýčil a... ... Otvor fórum »
24. 1. 2012 14:25
9
Program na zaostrenie textu
Zdravím, Birdzáci, mám otázku. Pozná niekto z vás nejaký program, ktorý by mi vedel lepšie zaostriť text? Viete, odfotila som si otázky na písomku , lenže potrebujem to trošku zaostriť, aby... Otvor fórum »
24. 1. 2012 13:57
25
To sa tu dá ?
Pod mojim posledným blogom sa objavil nechápajúci koment, ako môže byť v topke... A je to v poriadku, lebo ja to tiež nechápem..... nemôže sa tam predsa dostať... Otvor fórum »
24. 1. 2012 13:50
59
Už ste niekedy nejako pomohli úplne neznámemu človeku? /darovanie krvi a posielanie peňazí na nadácie sa nepočíta/
Už ste niekedy nejako pomohli úplne neznámemu človeku? /darovanie krvi a posielanie peňazí na nadácie sa nepočíta/ Otvor fórum »
24. 1. 2012 13:09
12
Ahojte všetci, mohla by som sa vás spýtať ?
..chodím totiž druhý rok na gympel, nemčinu sa učím už 9 rokov a angličtinu iba druhý... myslíte že by som mala šancu ísť študovať na výšku do Nemecka či Anglicka? Otvor fórum »
24. 1. 2012 13:06
3
Zaseknuty TV kanal ???
sem tam sa mi stane, ze sa mi zasekne tv stanica.. proste obraz nejde, zvuk normalne funguje. co s tym ? skusala som dat znovu vyhladat stanice, automaticky aj manualne. nic nepopmohlo. nemame ziadny... Otvor fórum »
24. 1. 2012 12:07
28
Potrebujem do zajtra nejaký herecký monológ! Neviete o niečom? Som už zúfalý ,,.
Takže, zajtra mám prijímačky na VŠ a potrebujem zohnať nejaký herecký monológ, ktorý sa musím ešte naučiť ... :D Neviete o niečom? Otvor fórum »
24. 1. 2012 10:39
3
Vysoká škola
Ahojte, prosím Vás chodí tu niekto do BA na UK kadetra nemeckého jazyka a literatúry? Ak áno, mohol by mi napísať, na akej úrovni je treba vedieť jazyk aby sa to dalo ako - tak zvládať? A... Otvor fórum »
24. 1. 2012 09:54
52
Fronta v obchode
Predstavte si, že stojíte vo fronte pri pokladni a niekto sa pred vás predbehne. Vašou úlohou je požiadať ho aby sa postavil správne do radu a použiť pri tom slová: šteniatko ... Otvor fórum »
24. 1. 2012 09:34
1
Tuning
Hľadám nijakí dobrý tuningovy obchod. Google som už prekutral našiel som plno len neviem ktorá je dobra ma tu niekto z tím už skúsenosť teda ze či nepozná nijakú dobru predajňu . Otvor fórum »
24. 1. 2012 01:06
104
Nácik na Birdzi
Walterdonath tu pridava take nacisticke fotky za profilovku ma dajake plukovnika ss ci jaku mariu uz ste si ho vsimli nemalo by sa daco robit s nim? Otvor fórum »
23. 1. 2012 23:34
49
Ako sa mám donútiť učiť sa?
Noc pred skúškou... Leží to tu celé vedľa mňa... ale... nejde to... Help... (ano viem že vypať net je prvý krok... :D) Otvor fórum »
23. 1. 2012 23:27
15
Leto v zahraničí,,
Láka ma leto ( aspon 2-3 týždne) stráviť v zahraničí... Nechcela by som nejakú brutal brigádu a zas ani poznávací zájazd. Chcela by som len vidieť na živo niečo iné ako Slovensko, rozprávať sa v cudzom jazyku... Otvor fórum »
23. 1. 2012 23:13