Diskusie - 4548. stránka fóra
3
6
Ktora skola je najlepsia z tych troch?
som ziak 9 rocnika a chcel by som vediet ktore gymnazium z tych je najlepsie: Gymnazium Trebisovska 12 bilingvalne studium , Kosice Srobarova 1 bilingvalne studium (ang-slov), alebo Presov Konstantinova 2 bilingvalne studium, povedzte prosim aj preco,... Otvor fórum »
31. 1. 2012 18:11
9
Chyba operátora či mobilu?
V období posledných dvoch-troch týždňov mi vôbec nechodia niektoré SMSky, jedna príde, ďalšie dve nie... Už mi to ide pekne na nervy. Aj by som sa išla opýtať k operátorovi, ale som dlhšie na PN, takže... Otvor fórum »
31. 1. 2012 18:10
38
Si spokojný s výberom strednej školy?
Ahojte, zaujímalo by ma či ste oľutovali niekedy svoj výber školy (nemyslím teraz ľutovanie po zlom/nespravodlivom hodnotení alebo nabitom týždni) skôr moment, keď ste si uvedomili "Tak hups, šlapol som vedľa. Tomuto sa... Otvor fórum »
31. 1. 2012 18:05
3
Prehodenie premennych c
ahojte mam za ulohu napisat funkciu kde sa vymenia dve premenne mam void prehod(int a, int b) { int temp_a = a; ... Otvor fórum »
31. 1. 2012 18:00
5
Cheryl Cole/Cher Lloyd
Hééj ludia... mám otázku :) čo maju spoločné cheryl cole a cher lloyd? btw pozerala som videá na youtube a vôbec nechápem čo maju spoločné pritom sa tam onich píšu hovadiny... Vôbec nechápem .. :D ak niekto rozumie... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:54
18
Meškanie menštruácie po vysadení antikoncepcie a "vyvolávačka"
Baby, stalo sa niektorej z vás, že po tom čo ste prestali užívať hormonálnu antikoncepciu, tak vám meškala menštruácia? (Že povedzme mesiac po vysadení ste menzes ešte dostali, ale potom dlho dlho nič. ) Ak hej,... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:54
47
- 15KG
čawte baby chcela by som začať chudnút nemáte nejaké osvedčené vyhytávky z vaších skúsenosti ? Ja MáM 65kg na 173cm ale chcem mať 50kg... a to idem dať asi na 1400KJ na den a 45min. stepperu denne ... ... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:50
41
Písomka
na chémii sme pisali pisomku .. aj som na chemiu uplny debil , biflila som sa to pár dní , aj pred hodinou .. písomku som neviem akym zazrakom napisala na 1 ... za 2 tyzdne... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:42
5
Hľadám jeden film,,.
Nadpis je asi jasný. Jedná sa o film, ktorý som videla už dosť dávno v telke, konkrétne na Markíze a mal aj slovenský dabing. Chalan sa hneď v úvode dostal do basy a tam mu robil... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:38
28
Ľaváci
Ľaváci mali ste niekedy pocit, že ste niečo menej len preto, že nepíšete pravou rukou? Že vás nemajù radi iba preto, že ste iny? Napr. v škole, doma... Ja mam niekedy pocit akoby... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:32
3
Hľadám nejakú milú osôbku, ktorá študuje alebo študovala filozofiu a ma k dispozícii poznámky z Dejín filozofie - konkrétne Klas
Verím, že sa niekto nájde a pomôže mi . Ďááákujem :) Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:25
2
Videli ste niekto divadelnu hru Amadeus?
Ja sa len pytam, ci sa vam to pacilo. Totizto ideme tam zo skoly v nedelu. Nieje to este iste, pokial sa neprihlasi dostatok ludi. Ak by ste mi mohli povedat, ci ste... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:23
6
Chodí niekto na Trebisovsku 12 Kosice??
Chcem ist na 4 rocne gymko .. a chcem vediet ci je to dobra skola :)) prosim poradte :)) Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:18
8
Prestup zo SŠ na inú SŠ
Ahojte, hľádam tlačivo na internete na prestup na inú strednú školu no zatiaľ sa my to nepodarilo. Ďakujem za pomoc. Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:06
7
Ako si zarobit
wazzub Viete si predstaviť biznis, ktorý Vám za krátku dobu dokáže zmeniť k lepšiemu Vašu finančnú situáciu? Biznis do ktorého nemusíte dať ani cent, ktorý je a bude... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:53
10
Kontaktné šošovky
Ja mám taký problém, teda ani neviem či je to problém. Asi po necelom pol roku som zistila, že nosím svoje kontaktné šošovky opačne, nie že prevrátené, ale že pravú nosím v ľavej a ľavú... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:52
16
Sloh
Prosim vas mam napisat na temu SUSED ODVEDLA sloh v umeleckom stylee so zapletkou cize nejake rozpravanie so zpaletkou pouzita tam ma byt priama rec rec postav .. nevedel by mi niekto prosim poradit ??? :/ :/ Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:43