Diskusie - 4544. stránka fóra
8
Prosim poradte,,dajte tip na darcek k 25 narodeninam kamosk, uvitam kazdy dobry i zaujimavy tip
uvitam napady a tipy..neviem ak viete poradte aky ... moze byt aj vtipny a originalny..vsetko klasicke-flasa, kytica, sa mi zda byt otrepane; )ked tak aky alkohol?alebo kyticku s cigaretami kedze fajci?; )))... blbosti ja viem..heh Otvor fórum »
1. 2. 2012 20:08
6
29
Vie niekto o nejakej výške, kde berú relatívne naisto,,??
... okrem teologických vecí samozrejme..:D... ako potrebujem si nájsť nejakú istotnú vec, voláku záchranu, keby mi nevyšlo to, čo chcem, takže preto sa tak pýtam..:D Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:50
31
Tlačítko
Ak by bolo tlačítko ktoré keď stlačíš, získaš 2000€, ale niekto vďaka tomu vo svete zomrie (v kľude aj tvoj blízky), koľko krát by si zariskoval a stlačil toto tlačítko? Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:39
29
Chorý partner
Spoznáte človeka. Začnete sa stretávať, skvelo si rozumiete, zamilujete sa. Je to vzájomné. No ten človek je chorý. Vážne. Ste si vedomý toho, že sa o neho budete raz musieť postarať. ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:29
11
Prezentácie - témy
Tento polrok budeme robiť prezentácie a každý z nás si má vybrať tému, ktorá je zaujímavá sama o sebe, no musí hlavne zaujať ostatných. A preto od vás žiadam menšiu radu. Akú tému by ste pri... Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:17
12
Markiza
Ahojte, mate uz preladenu tv markizu? Ak ano ako ste to spravili my mame skylink a nvm ako to preladit poradte prosim diky :-D Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:07
18
Práca: ako "správne" napísať (de)motivačný list
Čaute birdzáci, už mi ide na nervy písať stále motivačné listy a duplom na tie isté pracovné pozície. Podarilo sa Vám po ukončení SŠ/VŠ zamestnať? Vzor (de)motivačného... Otvor fórum »
1. 2. 2012 19:04
14
Logická hádanka
Poznáte nejakú ťažkú logickú hádanku alebo otázku? Píšte. . Otvor fórum »
1. 2. 2012 18:57
30
Zub múdrosti"
Ževraj rastie iba múdrym ľudom, myslíte, že je to pravda. ? Ak áno, tak ked človekovi narastie ,,zub múdrosti" môže si povedať, že je dosť múdry? ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 18:54
17
Prečo sú ľudia "detinskí"?
A presviedčajú Vás o svojej pravde, pričom vy máte s niečím skúsenosť, vy s tým denne pracujete, vy ste to zažili... oni neprekročili hranice obce, nevedia čo to je skutočná práca, štúdium... majú však perfektnú... Otvor fórum »
1. 2. 2012 18:53
6
Kniha
Potrebovala by som poradiť s výberom knihy pre profesorku fyziky . Kedže o týždeň odchádza a mi by sme sa jej v triede chceli nejako odvďačiť , no nevieme sa dohodnúť na žánri. Otvor fórum »
1. 2. 2012 18:50
17
Príklad
Prosím Vás veľmi pekne, pomôžte mi s jedným príkladom, vôbec mi nevychádza a dozajtra ho musím mať, ináč dostanem 5... Tu je zadanie: Katka má x guľôčok, Petra má o 20 guľôčok viac... Otvor fórum »
1. 2. 2012 18:28
39
Oslavuješ Valentína?
- Som zadaný/á a neoslavujem
- Som zadaný/á a oslavujem (aj keď len s drobnosťou)
- Som nezadaný/á a neoslavujem
Ďalšie možnosti »
1. 2. 2012 17:30- Som zadaný/á a oslavujem (aj keď len s drobnosťou)
- Som nezadaný/á a neoslavujem
Ďalšie možnosti »
3
Praca v zahranici
ahojte :) Chcela som sa spýtať, aké máte skúsenosti s tým, že sa jednoducho jedného dňa rozhodnete ísť pracovať do zahraničia. Ako a kde ste si hľadali prácu, ako ste si... Otvor fórum »
1. 2. 2012 17:03