Diskusie - 4534. stránka fóra
12
Farmácia a volny cas
caute, prosim vas nevedel by mi niekto povedat ci popri farmacii je dostatok casu na ine aktivity ako ucenie, ci sa to da zvladnut aj bez noci nad knihami ? a ci v BA na UK je moznost hrat VOLEJBAL... Otvor fórum »
4. 2. 2012 16:30
63
Kde spoznat normalne dievcata ?
Nemyslim vyslovene na vztah ale na take to blizsie otukanie, kamaratstvo. Proste spoznat novych, "normalnych" ludi.. Vlastne ono sa to ani nejak neda ak nejde o nejaku pravidelnu cinnost kde sa stretavate viackrat... Otvor fórum »
4. 2. 2012 16:21
3
Fakulta medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave
Ahojte!Mna by zaujimalo ci je tu niekto, kto je studentom tejto univerzity na fakulte medzinarodnych vztahov. Velmi by som sa tam chcela dostat a zaujima ma ci je to velmi obtiazne sa tam dostat a hlavne ohladom tych prijimacich testov,... Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:49
8
VS ekonomicka v Prahe,,odbor marketingova komunikacia
Ahoj neviete niekto nejake podrobnejsie informacie o prijmackach na tuto skolu?:) Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:17
8
Poznate dobru knihu o marihuane?
Cawte ludia, chcel som sa vas spytat ci poznate nejaky dobru knihu o marihuane. Zacal som robit projekt do skoly a uz som si precital knihu od Libora Dupala s nazvom "kniha o marihuane". Celkom ma to... Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:15
32
Vydanie vlastnej knihy
Ahoj, takže chcem sa opýtať 3 veci: a) nepoznáte niekoho alebo nejaké vydavateľstvo, kde by bolo možné vydať knihu zadarmo alebo za malú finančnú hodnotu? Jeden portál poznám, je od ikaru, ale tam to... Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:08
14
Plaváreň v Nitre
ahojte koľko plavárni je v Nitre a ktorú odporúčate? cena? dajte aj link..vyhľadávam cez google ale možno dostanem nejakú radu tu :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 15:03
14
16
Baby, tie čo už mali na vlasoch aj blond aj tmavšiu farbu
Hovorí sa, že keď sa baba prefarbuje, farba by sa velmi nemala líšiť od svojej prirodzenej. Teda nie že sa čiernovlaska bude odfarbovať na blond a blondína na červeno. Sedelo to aj u vás? (Teraz nezvažujme... Otvor fórum »
4. 2. 2012 14:16
31
Baby, mali ste niekedy oholené vlasy?
alebo časť nich, napríklad ako má cassie http://3. bp. blogspot. com/_zRGwpvGPlGE/Sd_b9ZkYRAI/AAAAAAAAA10/cHTcJOfbeQc/s400/1. jpg čo na to vaše okolie? bol to nejaký zámer alebo len tak? Otvor fórum »
4. 2. 2012 13:37
10
Už mi nejde Sims 2
Dobry den. Mam nainstalovanu hru The Sims 2, vsetko mi islo, uz asi 2 mesiace som sa to hrala (je to vsak len napalene). A teraz som si stiahla z internetu aj Pets a University, ... Otvor fórum »
4. 2. 2012 13:31
20
Pedstavte si situáciu:Na Zem sa rúti meteorit-zostanete na Zemi a zomriete v kruhu svojich blízkych alebo odletíte spolu s 19 vy
- Určite ostanem na Zemi
- Myslím si že ostanem na Zemi, aj keď ma láka let do vesmíru
- Určite idem na Mesiac
Ďalšie možnosti »
4. 2. 2012 13:16- Myslím si že ostanem na Zemi, aj keď ma láka let do vesmíru
- Určite idem na Mesiac
Ďalšie možnosti »
19
Ťažké rozhodovanie - ideš po ulici a pred tebou je mláka,,.
4. 2. 2012 13:10
17
Aký je váš ideál krásy ?
Chlapci pridávajte dievčatá a dievčata zasa chlapcov :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 13:07