Diskusie - 4530. stránka fóra
17
Cudny problem
Mam taky cudny problem... proste ked som bol maly, bol som tucny a skaredy a klasicky si zomna robili picu. Potom postupne pubertou a aj ja sam som zacal na sebe makat a tzv. "opeknel" ale z tej zlej skusenosti... Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:23
5
Názov filmu
Potrebovala by som pomôcť s názvom jedného filmu. Už dosť dávno som ho videla, takže si pamätám len niečo, snáď to pomôže. :-D Tak bolo to o štyroch alebo piatich kamarátoch (z toho 2 baby). ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:17
3
Hľadám hru
je to staršia hra, je to scifi vesmírna strielačka, kde sa môžete pohybovať s vesmírnou loďou s ktorou strielate na iné objekty, môžete pristávať na planéty po ktorých sa volne pohybujete, môžete pužiť rozne vozidlá a... Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:17
30
Keby hosťujete cudzinca, alebo on vás, a mali by ste mu niečo uvariť, čo by to bolo?
Okrem bryndzovych halusiek kedze v zahranici tazko zozeniete bryndzu :D Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:10
3
Zvýraznenie hlasu na nahrávke
No, v skratke tu ide o to, že mám v mobile dosť nekvalitnú nahrávku prednášky a potrebovala by som nejak vyčistiť ten šum v pozadí, alebo to nejak upraviť... Vie mi niekto pomôcť? Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:00
13
Recept na sladké nepečené
Prosím hoďte nejaký fajn recept na niečo nepečené sladké prípadne jemne pečené. Alebo nejaké vychytávky pod hlavne nech je to sladké !!! Díky :) Otvor fórum »
5. 2. 2012 16:54
31
Ked sedim za tanierom nedelného obedu tak
- Vezmem to rýchlym, nelútostným a nekompromisným útokom
- Oblieham tanier, hrám sa s jedlom, vychutnávam pomaly
Hlasuj »
5. 2. 2012 16:04- Oblieham tanier, hrám sa s jedlom, vychutnávam pomaly
Hlasuj »
6
DOD Presov fil. fakulta
Chystá sa niekto tuto stredu na DOD , do PO na FF ??? :DDD alebo tí, co tam boli predosle roky, ci sa oplati ist pozriet celkovo :DD dakujem :P Otvor fórum »
5. 2. 2012 16:01
27
Uz ste sa začali učit na maturity ????
Uz ste sa začali učit na maturity ???? Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:43
7
Roztok do vlasov - Alpicort
Hey... baby.. teda možno aj chalani, neviem :D Od kožnej mám Alpicort na vypadávanie vlasov, pretože to, čo sa s nimi deje momentalne je dost hrozostrasne... Má tu... Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:33
25
Babenky,,poradte neake typy na osetrovanie vlasov,,aby boli hladke a leskle a abz neboli nepoddajne a neposobili ako seno
Ahojky..pouzivam tak 1´-2 x do tyzdna aj balzam alebo kondicioner... ale predsa..poradte dake znacky alebo olejceky....alebo kury Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:30
2
Univerzita Karlova, Tlmočníctvo a prekladateľstvo
Nemecký jazyk pre medzikultúrnu komunikáciu. Bol niekto na DOD???. ja ano ale toto som prepásol..:D..a potrebujem informácie... čo tam hovorili?:) Otvor fórum »
5. 2. 2012 15:22
34
Čo vaše geografické znalosti?
Minule na kraji cesty zastavilo auto, vykláňajúc sa z okienka na mňa po rusky mladík kričal otázku, kadiaľ na prešov. Pochopila som, ale v tom momente som zabudla rovnako po rusky ako cestu do prešova, ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 14:57
2
Rovnolahlost
Zajtra pisem pisomku a ne a ne vyriesit tento priklad :( "Je dany stvorec ABCD. AB=5cm a vnutri stvorca bod M, ktory lezi na BD a od B je... Otvor fórum »
5. 2. 2012 14:53
44
Sodoma gomora velebnosti!
Taj a komentujte :D:D:D:D http://www. mojevideo. sk/video/12c66/orgie_v_kostole. html Otvor fórum »
5. 2. 2012 14:03
36
Viete sa korčuľovať???
- viem sa korčuľovať len na ľade
- viem sa korčuľovať len na kolieskových
- neviem sa korčuľovať ani na ľade, ani na kolieskových
Ďalšie možnosti »
5. 2. 2012 14:00- viem sa korčuľovať len na kolieskových
- neviem sa korčuľovať ani na ľade, ani na kolieskových
Ďalšie možnosti »
- Nie
- Som tulipán