Diskusie - 4523. stránka fóra
10
Problém s fb
Už dlhší čas sa mi nedá prihlásiť k svojmu účtu na sieti facebook. Píše mi, že mám z bezpečnostných dôvodov zablokovaný účet. Ale nie som si vedomá ničoho čo by mohlo... Otvor fórum »
7. 2. 2012 17:26
2
Poraďte mi nejakú čítačku textov
Nechce sa mi čítať správy z PC, radšej by som ich počúval....aj keď to bude asi ako počúvať Hawking-a :) ďakujem Otvor fórum »
7. 2. 2012 17:02
12
Čo vravíte na Gymnázium Villiama-Paulinyho Tóha?
Čo sa vám tam páči/páčilo a čo zas nie? ďakujem, je to pre mňa dôležité :) Otvor fórum »
7. 2. 2012 16:28
28
Lyžiarsky.
Zrejme niektorí z vás boli už na lyžiarskom výcviku so školou :) Čo ste tam robili? (Nemyslím lyžovanie :D) Hrali ste nejaké hry, alebo si spravili diskotéku ? Ak máte takúto skúsenosť,... Otvor fórum »
7. 2. 2012 16:06
40
2. polrok v 9. ročníku
Je pravda , že sa už vôbec netreba učiť ? (teda zasa nemyslím tým prepadnúť) ale neberie sa to na žiadnu strednú ? Otvor fórum »
7. 2. 2012 15:49
18
Ak čítate blogy, dávate na každý hviezdičky alebo ani nie?
- ano, dávam hviezdičky
- nie, nedávam, len čítam
- nečítam blogy a nedávam hviezdičky
Ďalšie možnosti »
7. 2. 2012 15:45- nie, nedávam, len čítam
- nečítam blogy a nedávam hviezdičky
Ďalšie možnosti »
UK katedra politológie
Mám otázku, na katedru politológie UK berú len ľudí, ktorý sú pokročilí len v anglickom jazyku, alebo aj tých ktorý sa venujú nemčine. Dočítala som sa na ich stránke len o prijímačkách v angličtine. Otvor fórum »
7. 2. 2012 15:44
22
Potrebujem pomoct s roztahovakom
:D serus ludia chcem si dat tunel dal som si prve 6mm roztahovak ptm 8m roztahovaka teraz som si dal 1cm roztahovak a v polke roztahovania mi to zacalo hnisat a ani som to rychlo nerostahoval to ucho a... Otvor fórum »
7. 2. 2012 15:35
32
Páči sa vám nový album Evanescence
7. 2. 2012 15:28
26
Obľúbený "domáci klasický" koláč?
Bublanina##Perník (fakt myslím koláč ; o))##Moravské koláče##Pečené buchty##Šišky##Bábovka##Jablkovník / Jablkový koláč##Fánky##Štrúdľa##Iné... Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:57
38
Otázka pre deviatakov:pripravujete sa už na monitor?
- áno robím si všeijaké testy
- nie ešte je čas
- už nechodím na základnú(napíš do komentu ako si zvládol monitor a či to bolo ťažké)
Ďalšie možnosti »
7. 2. 2012 14:44- nie ešte je čas
- už nechodím na základnú(napíš do komentu ako si zvládol monitor a či to bolo ťažké)
Ďalšie možnosti »
1
Súťaže na školskú valentínsku párty
Na Valentína je na škole párty ktorú organizujeme my deviataci. Dostali sme jasné pokyny že musíme urobiť aj nejaké spoločenské súťaže. Prosím o nejaké nápady, ale nepíšte tu žiadne hlúposti. Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:41
10
Kde si dať spraviť kerku?
kde si dať spraviť kerku a koľko normálne stojí spravenie kerky (chcem malú , iba na prst) u nejakého dobrého tetera? ak by ste mali aj nejaké štúdia, ktoré odporúčate tak hodte sem, budem rada (: Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:37
10
Dá sa nejako pridať video typu wmv na Birdz??? /je robené v movie makeri/
Dá sa nejako pridať video typu wmv na Birdz??? /je robené v movie makeri/ Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:17- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 7 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 8 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR