Diskusie - 4522. stránka fóra
25
SPU v Nitre
Prosím pomôžte mi, kde si mám dať prihlášku???.... na fakulte ekonomiky a manazmentu na SPU v Nitre....ekonomika podniku, manazment podniku alebo obchodné podnikanie... ??? Dikes vopred... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:40
16
Tí, čo máte ofinu do postupna, do ktorej strany vám ide?
Doľava##Doprava Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:38
12
Uloha
Ahojte prosim Vas enviete mi niekto pomoct uz sa nad tym trapim dlhoa vzdy tomu nechapem do kelu ! :D V obdlzniku je jedna strana o 20cm dlhsia ako druha . Aksa skrati dlhsia o 5 m zaroven sa... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:34
32
Vyhrážky od fotra"
Môj biologický foter je psychopat. Naši sú rozvedení asi rok. Mame sa vyhrážal, keď si našla priateľa, teraz sa vyhráža môjmu frajerovi. Bojím sa, že niekomu ublíži, ale polícia nič riešiť nebude, ... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:28
48
,,prilisna vsimavost , odsudzovanost a zaujatost voci roznorodosti stylov.
zaujimalo by ma preco na slovensku su ludia strasne zaujati a zaroven dost kriticki voci roznym stylom....popritom staci zajst vedla do ciech do prahy ..alebo akeho kolvek ineho susedneho statu a vsetko je inak... sama zijem napol v prahe..ludia su... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:22
13
Ako vyčistiť dlažku od?
Mám otázku. Moja kamarátka pracuje ako predavačka v obchode. Má za povinnosť každý deň zmyť dlažku v obchode. Je veľká pedantka, nie je spokojná s čistotou dlažky. Fľaky pochádzajú od obuvy zákazníkov. Centrum mesta... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:20
2
FiF UK - zápis predmetov
Prosím Vás, neviete, kedy na FiF UK otvoria zápis predmetov na leto? nám len povedali, že to vo februári otvoria... A neviem kedy, keď v pondelok začína semester :/... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:05
17
Tetovanie a praca v zdravotnictve
nevie niekto nieco o tolerancii medzi tymito dvoma slovmi ? dost uvazujem nad kerkou, na predlakti, ale neviem, ci sa potom zamestnam :D za lekara nejdem, ale aj tak .... v KE v nemocnici som videl... Otvor fórum »
7. 2. 2012 18:56
43
Kde chcete v budúcnosti žiť?
7. 2. 2012 18:54
81
Prvé milovanie
spomínate si na svoje prvé milovanie? napíšte do komentáru aké to bolo, kde to bolo a s kým. a kolko ste mali vtedy rokov. Otvor fórum »
7. 2. 2012 18:48
11
Hack facebook
Ahoj, potrebujem sa niekomu hacknúť na fb... na internete sú množstvá návodov, but It is not working for me alebo je to fake. Potrebovala by som to skôr na diaľku, keďže s tým človekom veľmi... Otvor fórum »
7. 2. 2012 18:47
28
Váš obľúbený seriál/film ?
nejaké typy na dlhé, nudné, zimné večery ... Otvor fórum »
7. 2. 2012 18:38
20
Čo robíte so starými mobilmi keď si kúpite nový?
7. 2. 2012 18:19
7
Tulavý psík
Milí Birdzáci. Touto cestou by som vám rada predstavila jednu milú elegantnú psiu dámu, ktorú mi dnes doviezli do dočasnej opatery. Pevne verím, že admin nič nebude mazať, keďže nejde o reklamu,... Otvor fórum »
7. 2. 2012 18:18
12
Cavte, ako sa pocita vazeny priemer?
ako sa pocita vazeny priemer?Diky. Otvor fórum »
7. 2. 2012 17:55
19
Odpustili ste už niekedy neveru?
7. 2. 2012 17:54
10
Dievčatá, máte tvár iného odtieňa než krk? Bez použitia mejkapu. (podrobnejšie v komente)
- Áno, je tam dosť viditeľný rozdiel
- Áno, ale nie je to až také zlé
- Nie. Tvár a krk mám zhodnej farby
Hlasuj »
7. 2. 2012 17:36- Áno, ale nie je to až také zlé
- Nie. Tvár a krk mám zhodnej farby
Hlasuj »
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR