Diskusie - 4515. stránka fóra
24
Venuje sa tu niekto (lovením) duchov, démonom,, ??
Veľmi ma inšpirujú filmi a seriáli s démonmi, duchmi, anjelmi no a proste s inými paranormálnimi javmi. Chcela som sa spítať či sa už niekto stretol s niečím takým. Dakujem, beriem všetky komenti vážne :) Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:14
15
FB Heslo-potrebujem pomoc
Nedávno som sa u priateľa prihlásila na FB cez jeho notebook. Heslo som samozrejme neuložila a mám ho dosť komplikované na to, aby ho on zistil. Tak sa chcem spýtať, či je nejaký jednoduchý spôsob, ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:06
20
Hladám RPG
Hladám RPG ktoré by som si mohol zahrať s bratom cez sieť. Proste kooperačne vyriešená kampaň ako cez Diablo 2... tým pádom už diablo 2 vypadáva. A nepíšte veci ako wowko a podobne kedže som nenapísal mmorpg Otvor fórum »
9. 2. 2012 18:20
44
O kolkej chodievate cez týždeň spať?(ked sa chodí do školy)
9. 2. 2012 18:18
12
Stará hra
Hľadám starú hru teraz už ani neveim akú starú ale hrával som ju keď som mal 5 takže asi pred 11 rokmi.. bolo to také 3D bludisko (niečo na spôsob Wolfenstein 3D) ale také nereálnejšie.. boli tam príšery ktoré bolo... Otvor fórum »
9. 2. 2012 18:11
37
Už ste niekedy grcali od bolesti?
Mňa raz tak silno bolela hlava, že bolo na mále. A čo vy? Otvor fórum »
9. 2. 2012 17:57
36
Som divná ?
Hnusí sa mi keď ma má niekto rád.. Chcem normálny vzťah, aby ma lúbil a mal rád chalan ktorého lubim ja, ale proste ked mi náklonnosť prejavuje niekto koho nechcem (ale ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 17:04
5
Tlač z PDF
Mohlo mi zmeniť veľkosť obrázka pri tlači to, že som mal pri prehliadaní nastavený zoom na 125% ? Otvor fórum »
9. 2. 2012 16:45Tetánia, tetanický syndróm
Dnes mi diagnostikovali tetániu, mávam strašné problémy s točením hlavy, trpnu mi nohy dnes som sa zobudila na to ze sa mi maximalne roztriasli pery a hrudník srdce mi bilo a nevedela som sa nadýchnut pijem stále magnezium... Otvor fórum »
9. 2. 2012 16:31
21
Fyzika na VS
Ahojte... mate na skole Fyziku?... Ako ju zvladate? Mam ju prvy semester, no zacinam mat hrozu z toho, co mi rozpravali starsi studenti... Otvor fórum »
9. 2. 2012 16:09
17
Hrdina
Na anglinu máme robiť projekt o nejakom hrdinovi, je jednom či slovenskom alebo inej národnosti. Koho by ste mi poradili? ja som rozmýšľala nad Matkou Terezou. A prosím normálne odpovede :D Otvor fórum »
9. 2. 2012 16:08
41
Kebiže máte robiť dílera čo predávate
Robite dílera/dilerku ake drogy by ste chceli predávať ? Otvor fórum »
9. 2. 2012 15:47
23
Horror
Poradili by ste mi nejaký dobrý horor? Niečo desivo-smutno-psycho-pekné a trošku aj hodnotné :) Otvor fórum »
9. 2. 2012 15:33
10
Prehliadačové hry
Hráte niekto prehliadačové hry typu Bitebight, Divoke kmene?... ak ano tak aké?..Len tak pre všeobecné info :D Otvor fórum »
9. 2. 2012 15:26
36
Tehotenstvo - nechať či nie. Rozhodnutie oboch alebo ??
Ste na strane ženy alebo muža ? Podľa mňa niečo bude aj na tom, čo hovorí ten muž. Za predpokladu, že tehotenstvo bola nehoda a nepostavili sa k tomu nezodpovedne, stalo sa. Nezávidím mu, ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 15:24
16
Samolepiace vložky do podpazušia proti spoteným flakom na tričku
Viete mi poradiť, kde ich môžem zohnať? Otvor fórum »
9. 2. 2012 15:08- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR