Diskusie - 4513. stránka fóra
8
Tuke Ekonomicka fakulta
Chodí niekto na Ekonomicku fakultu v košiciach (Tuke ) ? Katedra Ekonomických teórí. Potreboval by som vediet ake sú tam predmety pretože z ich stránky som sa moc nedozvedel. A aké sú tam prímačky ? Otvor fórum »
10. 2. 2012 14:43
20
Je to vždy tak?
Že na začiatku je chalan milý, často sa stretávame, často píše, volá ... a neskôr sa to zmení (neskôr myslím že sme spolu už takmer rok), už mi nenapiše len tak nejaku milú správu, ... Otvor fórum »
10. 2. 2012 14:39
2
Nemá niekto z vás vypracované staré otázky na APZ ?
Chcela by som si ich pozrieť a niečo sa poučiť , kto vie ako to bude tento rok na prijímačkách . Otvor fórum »
10. 2. 2012 13:28
18
Hacking,,. pomoc
Mam taky problem a ked raz bol u mna kamos tak ked sa prihlasoval na fc a mu ulozilo heslo a som mu povedal ze som mu ho hackol a on to povedal celej triede ze viem hackovat a ze... Otvor fórum »
10. 2. 2012 12:55
83
Ktory narod naopak nemáte radi?
- Madari
- Rusi,Ukrajinci,Bielorusi,Kazachstanci...
- Aziati(patria tam vsetky narodnosti azijskeho povodu)
Ďalšie možnosti »
10. 2. 2012 12:52- Rusi,Ukrajinci,Bielorusi,Kazachstanci...
- Aziati(patria tam vsetky narodnosti azijskeho povodu)
Ďalšie možnosti »
63
Caute co zabera na chalanov, ked vas ignoruju? ale viete ze vas lubia? ignoracia? klin sa klinom vybija, alebo co by ste povedal
caute co zabera na chalanov, ked vas ignoruju? ale viete ze vas lubia? ignoracia? klin sa klinom vybija, alebo co by ste povedali? Otvor fórum »
10. 2. 2012 12:13
64
Oddelené triedy pre rómskych a nerómskych žiakov
Školy obhajujú segregáciu žiakov zo sociálne slabších vrstiev, pretože títo zväčša nemajú ani základné hygienické návyky a v škole dosahujú podstatne slabšie výsledky. „Je to rovnaké, ako by ste na kurze informačných technológií či lyžiarskom výcviku pomi Otvor fórum »
10. 2. 2012 10:43
42
Myslíte, že každý človek sa raz zamiluje???
Chcela by som zažiť ten pocit... Otvor fórum »
10. 2. 2012 10:28
27
Boli ste už niekedy obeťou kýberšikany?
10. 2. 2012 10:09
9
Nejake info Vajcov
Caute potrebujem nejake informacie o Prostrednom Vadičove v zilinskom kraji... Mate nejake stranky??? Nasli ste nieco??? Somk v skole a musime niečo najst.. pls poradte... Otvor fórum »
10. 2. 2012 09:25
14
Aky mate nazor na psp(playstation portable)
Aky mate nazor na psp(playstation portable) Otvor fórum »
10. 2. 2012 08:41
4
UKF
Ľudia, viete niekto či sa na UKF-ke v Nitre učí geodézia (zememeračstvo)? A vôbec, ak to tam je tak v ktorej katedre? Otvor fórum »
9. 2. 2012 23:16
48
Rustina alebo nemcina ?
Som z toho na nervy, neviem ktory jazyk sa mam zacat ucit z tychto dvoch. nemcinu bytostne nenavidim, ale ked ju budu o 5 rokov vyzadovat, tak sa nastvem. Oblast-financie ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 22:14
23
Karneval ako v Riu
Čo si myslíte, malo by zmysel zorganizovať v lete karneval niekde na námestí so všetkým čo k tomu patrí na spôsob karnevalov ako v Rio De Janeiro v malom meste s 20 000 obyvateľmi ? :)) Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:55
6
Sms
poznate nejaky portal z sms branou kde sa daju poslat sms zadarmo ? dakujem Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:55
53
Triedna a úchylný spolužiak
Máme v triede spolužiaka. Definícia: Otrasný, sprostý a úchylný provokatér. Cez hodinu mne a spolužiačke ukazuje perverzné gesto (v preklade: vylíže nás ; ) ) a je pravda, že nepatrím medzi vzorné študentky. Povedala som... Otvor fórum »
9. 2. 2012 21:49- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR