Diskusie - 4500. stránka fóra
37
Čo pre teba znamená dnešný deň sv. Valentína ?
Aký máš k nemu vzťah ? Vnímaš ho pozitívne alebo skôr negatívne ? Vieš niečo o jeho histórií a prečo sa vlastne oslavuje ? Otvor fórum »
14. 2. 2012 12:31
3
Pomoc s Wordom
Ahojte, daju sa vo Worde otacat geometrické objekty ako su obdlzniky? ak hej vysvetli mi niekto ako?? :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 12:12
27
Ste spokojní z kauzou Gorila? Čo si o tom myslíte?
Mne sa to vôbec nepáči. Viem, že sťahovanie hudby, obrázkov, filmov a je zakázané, ale priznajme sa, každý z nás už niečo z internetu stiahol. Nič s tým už teraz neurobím, ale... Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:56
7
Internet?
myslíte si že je to v živote problém? napíšte čo si o tom myslíte. ale ak by ste vedeli poradit mam tu právo T-com routa internet a nejde mi nainštalovat poradte ak viete Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:54
8
Je lepsie studovat pravo v BA na UK ci v TT?
Kde je to podla vas lepsie? Lepsia uroven, sanca sa dostat, vystudovat a aj si po skole najst pracu? A celkovo ako je to po studiu prava da sa najst uplatnenie? Dakujem za kazdu odpoved :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:37
22
Nora Mojsejová
Nora Mojsejová - a) podvodníčka a falošná vulgárna osoba alebo po b) hrdinka ktora chce Slovensko vytiahnut zo sračiek a nejde jej o prachy ani o imunitu... Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:26
19
Stretko v nitre
Keďže na minulom stretku sme boli len štyria a v Nitre je birdzákov ovela viac navrhujem ďalšie stretko na túto sobotu (18. 2. ) o 15:00 pred OC mlyny. @turgon @mathulo @tomas71 Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:24
29
Deň svätého Valentína - oslavuješ sviatok zamilovaných?
- áno, Deň svätého Valentína oslavujem!!!!
- áno, ale ako meniny :DD (som Valentín, alebo poznám osobne nejakého Valentína)
- áno, ale nemám s kým, tak sám so sebou
Ďalšie možnosti »
14. 2. 2012 09:50- áno, ale ako meniny :DD (som Valentín, alebo poznám osobne nejakého Valentína)
- áno, ale nemám s kým, tak sám so sebou
Ďalšie možnosti »
28
BZ stretko Žilina (part 2)
Tak čo, milánci, skúsime dohodnúť nový termín na žilinské stretko? Vyhovovalo by niekomu 25. 2. 2012? Sobota, niekedy v poobedňajších až večerných hodinách.... :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:18
4
Podnikovy manazment v drevospracujucom priemysle
Ahojte je niekto kto chce ist do ZV na technicku odbor Podnikovy manazment v drevospracujucom priemysle? Alebo ak tam niekto je, je to tazka skola?Mam nejaku sancu sa tam dostat?dakujem za odpovede. . Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:14
28
Vratili by ste sa ku svojej/svojmu ex-priatelke/priatelovi?
Vratili by ste sa ku svojej ex-priatelke po roku od rozchodu, keby sa vám znova začala páčit alebo si poviete dvakrát do tej istej rieky nestúpim ? Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:05
10
Vzácné podzemné huby-hluzovky. Poznáte ich?
Hluzovky sú vzácne huby používané v gastronómii ako korenina. Kedže tvoria plodnice pod zemou na ich vyhladávanie sa používajú ošípané alebo špecialne cvičené psy. Niektoré druhy podzemných húb- hluzoviek sa vyskytujú aj na území Slovenska. Hlavne bielohl Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:00
15
Ako mu mám povedať, že sa mi páči?
Už dlhšiu dobu sa mi páči môj spolužiak..Chodili sme spolu ale keďže sme spolužiaci rozdelili nás :( Teraz sa po mne stále díva, usmieva sa na mňa a ja neviem o to znamená..Chcela by som mu povedať, že ho mám... Otvor fórum »
14. 2. 2012 03:59
29
Neviem sa rozhodnúť
Mám taký problém. Dva roky dozadu som skončila gympel a podala si prihlášku na medinu do BA a TT učiteľstvo (miesto výberu kvôli ubytovaniu). Zapísala som sa na TT , ale musela hneď v začiatkoch skončiť, kvôli financiam(dostala som vyhadzov... Otvor fórum »
14. 2. 2012 00:28
28
Aky vztah medzi dvoma ludmi uprednostnujete ?
- (vazny) Byt k sebe uprimy , verny , zasadovy , spolahlivy , jednoducho byt jeden per druheho navzdy ak to vyda
- (na lahku vahu) Byt spolu no nie jeden od druheho tak zavysli ako vo vaznom vztahu (nic od seba neocakavame len si uzivame spolocne chvile)
Hlasuj »
14. 2. 2012 00:06- (na lahku vahu) Byt spolu no nie jeden od druheho tak zavysli ako vo vaznom vztahu (nic od seba neocakavame len si uzivame spolocne chvile)
Hlasuj »
4
Aký elektrický holiaci strojček pre citlivú pleť? (pre známeho)
Ahojte Viete niekto poradiť aký elektrický holiaci strojček pre citlivú pleť ? potrebujem ho pre známeho ktorý keď sa holí klasickým (manuálnym) strojčekom tak sa mu vyháďze tvár respektíve sa mu objavia na tvári také červené... Otvor fórum »
13. 2. 2012 23:45
33
čo myslíš, sú na teba rodičia hrdí?
- áno, povedali mi to
- neviem, nepovedali mi to ale tak určite, majú na to dôvod
- nie, lebo na to nemajú dôvod
Ďalšie možnosti »
13. 2. 2012 23:29- neviem, nepovedali mi to ale tak určite, majú na to dôvod
- nie, lebo na to nemajú dôvod
Ďalšie možnosti »
33
čo si myslíte o Rómoch ?
Ahojte ! Na uvod musim napisat ze niesom ziadna rasistka.. len ma zaujima co si mysli slovenský národ o ludoch ktorý strpčuju život normálnym bileym ludom nicia vsetko okolo seba nič nerobia a rapídne sa množia ako potkany ... niektorí... Otvor fórum »
13. 2. 2012 22:41