Diskusie - 4452. stránka fóra
4
Beatles, ktorá pesnička je najlepšia z týchto ,
Elf!##Ticket to Loto##Oh! Daj link##Plesne Plesne Nie##Hej Žid##Let It bééé##Yellow snob na rýne##MiSHELLe Otvor fórum »
26. 2. 2012 14:42
2
Verejná správa v Trenčíne alebo v Trnave??
Chodí niekto na jednu z nich ? ktorá je lepšia?? dakujeem Otvor fórum »
26. 2. 2012 14:26
51
Zamykáte sa?
Myslím, či váš byt je zamknutý i keď ste všetci doma. Či je zamknutý non stop. Proste vybehnete do obchodu zamknete za sebou i keď tam sú ľudia. Prídete domov a zase sa zamknete. ... Otvor fórum »
26. 2. 2012 14:11
6
FIMO hmota
Ahojte tý ktorý ste uz robili s fimom ... chcela by som sa opytat ze ked fomo dám do rúry ci nebude vadit ked tam bude aj kov... robím totiz nausnice myslite ze to nebude spolu nejako reagovat? Otvor fórum »
26. 2. 2012 14:06
38
Nepochopím,, !!
..Ako môže 15 ročná baba byť s chalanom (20) ktorý ju stále podjebáva, furt jej nadáva, dal jej už aj facku a každý mesiac sa s nou rozchádza.. Ona mu všetko odpúšťa a stále ho... Otvor fórum »
26. 2. 2012 14:01
40
Ľudia s telesným postihnutím
Poznáte niekoho vo vašom okolí s handicapom ? Ako vnímate takých ľudí ? Beriete ich úplne normálne, obdivujete, ľutujete, nemáte názor ?... Otvor fórum »
26. 2. 2012 13:58
12
Rádio Expres
Funguje Vám www. expres. sk alebo sa Vám stále načitáva ? Otvor fórum »
26. 2. 2012 13:47
40
Cim zahanate smutok?
ale nechcem aby stme mi pisali p*coviny ze chod da krcmi a prejde to:)chcel by som pocut neake seriozne odpovede vdaka Otvor fórum »
26. 2. 2012 13:36
24
Doplň vetu,,.
Toto fórum nezakladám preto aby ste tu písali nejaké intímnosti, ale aby ste sa možno trochu viac podelili o to pekné čo vás v živote potešilo... Tak že vety: Najdôležitejšou osobou v mojom živote... Otvor fórum »
26. 2. 2012 13:18
9
Japončina
Ahojte, učíte sa niekto po japonsky? Už dlhší čas sa chcem začať tento jazyk učiť, ale nejak neviem ako začať. Poznáte nejaké dobré knihy, materiály? Vedeli by ste mi nejaké odporučiť? Môžu byť aj anglické, ... Otvor fórum »
26. 2. 2012 12:57
4
Farba na vlasy
Baby, aké mate skusenosťami s farbami? Ktorá vám najviac vyhovuje? Farbím si vlasy na tmavohnedo, ale táto farba sa veľmi zmýva. Nepoznáte nejakú šetrnú, a takú čo dlho vydrží? A... Otvor fórum »
26. 2. 2012 12:27
14
Štruktúra
Ahojte potrebujem poradiť. Chodim na umeleckú školu a za úlohu máme nakresliť štruktúru lenže mňa už nič nenapadá. Ak niektori neviete čo myslim tak je to napriklad:voda(kvapky), oko, srst, perie, ... lenže všetky tieto veci už niekto z... Otvor fórum »
26. 2. 2012 12:06
14
Zlozita zivotna situacia
Decka poradte... clovek ked ma doma psychicky choreho cloveka kvoli ktoremu aj trpi..ci ma-moze ist s kludnym svedomim pracovat alebo radsej ostat pre pripad nudze a trpiet Otvor fórum »
26. 2. 2012 11:54
40
Bláznivé baby,,.
Ja a moja kamoška sme strašne bláznivé. Raz sme sa skoro topili na deravom člne(s mojou sestrou ktorá sa nás držala, ležiac na nafukovačke) v jazere, ktoré malo hĺbku 7 metrov a smiali sme sa ako..... ... Otvor fórum »
26. 2. 2012 11:39
34
Kolko dostavate za roznasanie letakov?
Nazdar ludia, kolko dostavate za roznasanie letakov. Byvam v dedine pri Martine a chcel by som nejake to euro navyse. Oplati sa roznasat letaky? Kolko krat tyzdenne ich treba roznasat? Otvor fórum »
26. 2. 2012 11:33
23
Zúčastnili ste sa niekedy nejakej TV súťaže?
Napríklad Superstar, ČS má Talent, Cestoviny :D Proste takéto..a ak áno, ako ďaleko ste to potom dotiahli? A kludne napíšte ak ste aj boli len na castingu..napríklad do Farmy :D Otvor fórum »
26. 2. 2012 11:29