Diskusie - 4447. stránka fóra
8
Toto si pozrite !
krásne, vtipné a výstižne :) http://www. youtube. com/watch?v=ABOG89gxxfM& feature=player_embedded Otvor fórum »
27. 2. 2012 21:02
7
Náušnice - kde zoženiem takéto?
Neviem kde mám zohnať tieto naušnice - sú dlhé pichnú sa normálne do dierky + druhý koniec sa uchytí v strede ucha na princípe štipca, vôbec neviem čo mám zadať do googlu aby mi našlo niečo kde sa... Otvor fórum »
27. 2. 2012 20:43
5
Kam si môžem dať inzerát?
chcem písať články pre niekoho buď v printovej podobe alebo na internete možno aj za poplatok... kto viete napíšte budem len rada veď korunky sa hodia :) a aj skúsenosti Otvor fórum »
27. 2. 2012 20:39
24
Ktorú z týchto hier ste už hrali a najviac sa vám páčila?
- Assassins creed (napíš, ktorú časť)
- Tomb Raider (napíš, ktorú časť)
- GTA (napíš, ktorú časť)
Ďalšie možnosti »
27. 2. 2012 20:22- Tomb Raider (napíš, ktorú časť)
- GTA (napíš, ktorú časť)
Ďalšie možnosti »
11
Box KE
Zdravim chcel by som sa spytat ci sa da niekde v KE trenovat box. Davnejsie som videl nieco na lokomotive ale teraz tam je autoservis a ne nete neviem najst neaku stranku co by sa venovala boxu... Otvor fórum »
27. 2. 2012 20:13
9
Správa
prosim vám ako môžem odstrániť z fb správu ktorú som napísala a omylom som ju poslala.. :) Otvor fórum »
27. 2. 2012 20:03
21
Čínske bojove umenia
Zdravím chcem sa opýtať či nahodou o tom niečo neviete, Kde na slovensku sa učia bojove umenia šikmookých mam namysli Shaolinske bojove umenia ako Shaolinske kung fu . Za odpovede dakujem :) Otvor fórum »
27. 2. 2012 19:40
44
Ak by ste boli rodič, čo by ste svojmu dieťaťu rozhodne nikdy netolerovali? /myslí sa dieťa v období adolescencie/
- zlý prospech v škole
- prespávanie u kamarátov a ponocovanie vonku
- fajčenie,pitie alkoholických nápojov,drogy
Ďalšie možnosti »
27. 2. 2012 19:35- prespávanie u kamarátov a ponocovanie vonku
- fajčenie,pitie alkoholických nápojov,drogy
Ďalšie možnosti »
38
Gymnázium,,. Prosím o pomoc.
Prosím vás potrebovala by som radu skúsenejších, tj stredoškolákov.. Velmi sa chcem dostať na gymnázium, ale neviem či na nejaké tu v bratislave príjmu. Totiž... moje známky... pokazila som čo sa dalo .. na konci... Otvor fórum »
27. 2. 2012 19:06
44
Pamätáte si ešte na bužírky?? Resp. plietli ste ich niekedy?
http://www. google. sk/imgres?q=bu%C5%BE%C3%ADrky& um=1& hl=sk& sa=N& biw=1024& bih=509& tbm=isch& tbnid=MMcyxGYQXM053M:& imgrefurl=http://www. super-world. estranky. cz/clanky/---mix---/buzirky-na-pletenie. html& docid=E3PMMi7RVCikuM Otvor fórum »
27. 2. 2012 18:58
19
Keď otvárate nové fórum alebo anketu,,.
Záleži vám na tom, kto je jej autorom? Teda, ak niekoho nemáte radi, a narazíte na jeho fórum, automaticky dáte červené hviezdy alebo niečo také/ a zase naopak, ak ju založil váš kamarát-zelené hviezdy, snažíte sa seriózne pomôcť... /,... Otvor fórum »
27. 2. 2012 18:43
31
Kolko kriedy si mam dat ?
PLS kolko kriedi si mam dat aby sa mi zvyšila teplota ? :D Otvor fórum »
27. 2. 2012 18:28
3
Postprodukcia
Cawte ako sa vola ten postup co s normalnej fotky spravia taku co su dole v linkoch PS kolko by to stalo a kde najlepsie v BA ... Otvor fórum »
27. 2. 2012 18:13
7
Ako sa naucim programovat v androide?
Ahojte, uz davno sa zaujmam o tvorbu mobilnych aplikacii. Chcem sa naucit programovat aplikacie v androide, mam zaklady pascal, css, html. prosim poradte nejaky freeware, pripadne prirucku na programovanie Otvor fórum »
27. 2. 2012 17:54
5