Diskusie - 4436. stránka fóra
8
Potlač na hrnčeky
No chcem dať urobiť originálny hrnček ako darček na narodky niekomu, len neviem ako to funguje. Takže ak s tým má niekto skúsenosť, ako to robili vo faxcopy, budem rada keď napíše. Hlavne chcem vedieť,... Otvor fórum »
1. 3. 2012 16:16
8
Nemecký prekladač
Ahojte, neviete náhodou o nejakom dobrom nemeckom prekladači do počítača? Buď nejaký freeware alebo nejaký dobrý online translator (google translator je dosť slabý) Ďakujem :D Otvor fórum »
1. 3. 2012 16:10
4
Kde sa dajú vytvárť pekne videá z fotiek spolu s hudbou?
Na narodeninky mojej mamči chcem urobit prezentaciu alebo tera respektívne video s jej fotkami od mladosti az po súcastnost... prosim poradte mi aky program je najlepsi a zarven najjednoduchsi :)... dikes moc Otvor fórum »
1. 3. 2012 15:55
16
Mám trojročný vzťah s chlapcom ktorého milujem no našla som si kamaráta s ktorým sa občas osamote stretnem,,.
je vhodne to povedat priatelovi a ako sa mam vyhnut tomu aby sa do mna ten novy kamarat zamiloval, lebo ja nechcem nic viac len byt kamaratka pretoze si skvele rozumieme..prosim poradte mi... Otvor fórum »
1. 3. 2012 15:51
21
Hry o Policajtoch
Prosim poradte mi prosim nejake hry o policajtoch, detekticvoch, tajnych agentoch, specialnych jednotkach...... ako napríklad: L. A Noiro ... Otvor fórum »
1. 3. 2012 15:38
5
čo je lepšie sa naučiť ? ( nepytajte sa preco len celkovo )
FL STUDIO##ADOBE PREMIERE PRO##ADOBE AFTER EFFECTS Otvor fórum »
1. 3. 2012 15:02
5
Svetlo a tieň môjho ja - úvaha
áno, možno som blondýna a neviem písať úvahy!čo už!:D ale fakt netuším, ako začať!(trápne poznámky o tom aké je to ľahké a podobne si nechajte pre seba!):) aspon prvé dve vety a potom sa to už rozbehne:) pomôe niekto?dakujem:* Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:55
16
HP Mánia
Kto videl Harryho Pottera filmy a čítal aj knihy... čo podla vás nemuseli vo filme vynechat čo bolo v knihe?..Podla mňa tam vynechali dost podstatných vecí na čo by som rád pozrel :) a zase naopak pridali tam veci čo... Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:49
10
To neni možné jaký strašne zlý je ten vyhľadávač na Birdzi.
Musím zadať presné znenie slova, žiadne tvary nenájde. a ani tu nieje možnosť pridávať do témy tagy. Fakt je to na howno. Tak s tým niekto niečo spravte. napríklad podporte túto tému nech si ju... Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:45
7
čaute všetci :D neviete kde by sa dal zohnať šňupací tabak ?
čaute všetci :D neviete kde by sa dal zohnať šňupací tabak ? Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:29
13
Pokec
ahoj, chcem sa spýtať.. keď si niekto aktivuje PLUS na pokeci.. môže si pozerať kto si pozrel jeho profil :) a môže tam vidieť aj kto si pozrel jeho profil v minulosti? ešte predtým ako si to aktivoval? :P Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:20
20
13
čínske mená
čauko x) chcela som sa opýtať ako sa vyberajú tie čínske mená napríklad : Akiko , Nagihiko , Nami.. atď.. :P ak je aj nejaka webstránka tak si ju poprosím.. :P díky :) Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:13
2
Dotazník - World of Warcraft
Ahojte, chcem vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k diplomovke - ak hráte WoW, prosím vyplňte ho: http://goo. gl/meVQ8 Je to dalsia cast dotaznika, ktori tu bol pred mesiacom cca. ... Otvor fórum »
1. 3. 2012 14:12
5
Komu z našich dejín by sa dali prirovnať tieto osobnosti?
Franklin Delano Roosevelt & Martin Luther King ... napíšte mi ich mená :) ďakujem Otvor fórum »
1. 3. 2012 13:44
3
Máte niekto skúsenosti s bilingválnym gymnáziom v Liptovskom Mikuláši?
:D :D :) ďakujem ; ) Otvor fórum »
1. 3. 2012 13:38
40
Ahojte, toto je otázka ktorá sa môže stať aj vám, takže sa nad ňou zamyslite, a skúste odpovedať ako by ste postupovali keby :
Ste ochrnuli, a nemohli chodiť, ani mať sex s priateľom, pritom by ste vedeli, že ho milujete a aj on vás. Dovolili by ste mu, aby mal občas sex aj s inými... Otvor fórum »
1. 3. 2012 13:33
15
Meteor a Zem
co si o tomto myslite??len tak som na to dnes narazil a nedalo my a chcel by som pocut nazor viac ludi??dalsi vymysel??alebo realita?ked to zapalilo aj OSN tak to asi nebude len tak... http://www. aktuality. sk/clanok/202294/2040-hrozi-armagedon-k-zemi-sa-r Otvor fórum »
1. 3. 2012 13:18