Diskusie - 4420. stránka fóra
4
Internet shop
Ahojte neviete nejaku dobru stranku na oblečenie? ale také lacné a fajné :D Otvor fórum »
5. 3. 2012 18:37
13
Šport a ženy
Chalani páči sa vám keď sa dievča zaujíma a sleduje šport?..hokej, futbal, tenis a pod? Otvor fórum »
5. 3. 2012 18:27
1
Potrebujem zohnat knihu
http://www. martinus. sk/?uItem=39473 neviete - aj by som u od vas odkupil ( Len v BA ) Otvor fórum »
5. 3. 2012 18:19
59
Varg Vikernes
Aké sú vaše názory na Varga ? ..Pozná ho vôbec niekto ? aspoň čiastočne ..Skvelý hudobník..Naštartoval vypalovanie kostolov ..Väčšina ľudí si myslí že preto lebo je satanista ..Čo nie je pravda..Sám Varg povedal že neznáša satanistov a podobné individuá a Otvor fórum »
5. 3. 2012 18:09
12
Spievate si (vo voľnom čase, pri práci,,. )?
- Vždy, aj keď je niekto navôkol.
- Vždy, keď nik nie je naokolo.
- Niekedy sa pristihnem...
Ďalšie možnosti »
5. 3. 2012 18:07- Vždy, keď nik nie je naokolo.
- Niekedy sa pristihnem...
Ďalšie možnosti »
15
Som počula že verejná správa v Trenčíne je moc ťažká?
Niekto nejaké skusenosti s nou, ale informaacie, velmi by som vám bola vďačná. dakujem Otvor fórum »
5. 3. 2012 17:32
10
,,. Strojček na zuby,,.
Ahojte, mám taký problém... rastú mi 8-mičky... a začali sa mi kriviť zuby. No bohužial mám alergiu na kov... mali ste niekto podobný problém? Je nejaká možnosť strojčeku bez kovu? Otvor fórum »
5. 3. 2012 17:10
61
Akú pesničku máte práve teraz pustenú?
Pochváľte sa. Samozrejme tí, čo nemajú nič pustené, nech si niečo pustia a nepíšu, že nemajú nič pustené. Otvor fórum »
5. 3. 2012 16:57
8
Priberaný cop-video
Nevedel by mi niekto poradiť, že pod akým názvom by som mohla hľadať na YT video návod na priberaný cop?:D vďaka:) Otvor fórum »
5. 3. 2012 16:49
9
Iphone, ipad ,,. atd lacno !!!
Ahoj! Chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s takýmito inzeratmi : http://www. inzerujete. sk/?p=1731 ... kupovali ste niekto od nich a ak ano či vám to prišlo ? Dakujem :) Otvor fórum »
5. 3. 2012 16:41
29
Kto má podľa vás najkrajšiu tvár ?
Pridávajte fotky :) Chlapci dievčat a dievčatá chlapcov :) Otvor fórum »
5. 3. 2012 16:27
15
4
Potrebujem najst nejaky obsah na jozefa cigera hronskeho chlieb
nemozem nic najst Otvor fórum »
5. 3. 2012 16:01
25
Dokážete opustit priatela/ku, pre človeka, ktorého poznáte viac cez facebook a možno na prvom stretnutí Vás nejak očarí?
- Áno, opustím doterajšieho partnera a hned začnem s tým novým aj chodiť.
- Áno, opustím doterajšieho partnera, a s novým ,,kamošom" začnem chodit po mesiaci , aby sa nepovedalo :)
- Nie, nikdy, budem verná/ý doterajšiemu partnerovi, s tým novým budem len kam
Hlasuj »
5. 3. 2012 15:58- Áno, opustím doterajšieho partnera, a s novým ,,kamošom" začnem chodit po mesiaci , aby sa nepovedalo :)
- Nie, nikdy, budem verná/ý doterajšiemu partnerovi, s tým novým budem len kam
Hlasuj »
- 15
- 16
Ďalšie možnosti »