Diskusie - 4403. stránka fóra
46
Som trochu sklamaný
Jeden známy, čo sa venuje literárnej kritike, mi povedal, že som celkom talentovaný a preto sa chcem spýtať, prečo sa nikomu nepáčil môj prvý príspevok do blogu? Čítal som si tu viacero článkov a mám pocit,... Otvor fórum »
10. 3. 2012 23:37
11
Mozu aknecolor pouzivat aj muzi?
10. 3. 2012 23:22
77
Spoznali ste niekedy niekoho, kto Vám bol vo veľmi veľa veciach podobný? Až tak, že ste mali chuť mu povedať, že je vaše "dvojča
Neberte to len ako taký "ošiaľ pri spoznávaní". Jednoducho vám to tak "išlo". A vždy nastala situácia (s odstupom času ofc), kedy ste sa len utvrdili v tom, ako moc podobní ste si a ako veľa... Otvor fórum »
10. 3. 2012 23:00
14
Hrava niekto Css Ns :D ---- skidrow
Hrava niekto Css ns rad by som sniekym zahral a ked ma aj klan tak rad zahram tg /cw :) diiik moj skype je matus88888 :D :D :D a mam jeden problem neviete ako mam obist... Otvor fórum »
10. 3. 2012 22:59
48
Ktorého z The big bang theory by ste si vybrali?
10. 3. 2012 22:30
15
Neviem
Nejdem tu rozpisovat celu story ... Pred rokom som chodil d jednou babu a prešiel rok a ona mi začala chýbať veľmi moc . Vobec nechápem preco neboli sme v kontakte nic ..nedávno sme sli von (ako kamaráti )... Otvor fórum »
10. 3. 2012 22:28
12
Čo si myslíte o tejto mladej kapelke, je to ich prvý singel. Len pre zaujímavosť hrajú spolu pol roka.
http://www. youtube. com/watch?v=YRaL1oKPxoA Otvor fórum »
10. 3. 2012 22:09
4
Zháňam jednu knihu
Potrebovala by som knihu od Jiřího Koláře: Prometheova játra. Nemáte ju niekto? Ak áno, chcela by som ju odkúpiť. Ak by ste ktosi mali záujem, napíšte mi správu. Ďakujem Otvor fórum »
10. 3. 2012 21:42
1
Prosím vás čo presne znamená že mimoriadna forma štúdia na konzervatoriu?
Dakujem ... :-) Otvor fórum »
10. 3. 2012 21:33
30
Vypočítaj príklad: 1+1+1=?
3. ##Čo ja viem?##Počkaj berem kalkulačku. ##1?##Blbá podprsenka. ##Debil, postav sa!##42558795142. Otvor fórum »
10. 3. 2012 21:16
44
Aký je váš názor na reality show ako Farma, Hotel Paradise, Vyvolení a pod. ?
- Je to trápne
- Vôbec to nie je trápne, rád / a to pozerám
- Je to trápne, ale pozerám to pretože sa smejem na blbosti ľudí
Ďalšie možnosti »
10. 3. 2012 21:05- Vôbec to nie je trápne, rád / a to pozerám
- Je to trápne, ale pozerám to pretože sa smejem na blbosti ľudí
Ďalšie možnosti »
10
39
Mávate občas zo seba zlý pocit? Čo s tým? Má fakt každý problém riešenie?
že sa vám zdá, že ste zlý človek? nič ste v živote nedosiahli, s niečim nie ste spokojní, ale neviete urobiť niečo, čo by to zmenilo? zdá sa vám, že ste zlí k ľuďom okolo a... Otvor fórum »
10. 3. 2012 20:58
14
Make up
Baby chcem sa vás spýtať ohľadom make upu. Nikdy v živote som ho ešte nepoužívala nehovorím že mám nejakú peknú pleť ale nerobia sa mi vyrážky a mám stále červené líčka ako lícenku :) Dala som si prefarbiť vlasy... Otvor fórum »
10. 3. 2012 20:55
22
Socializmus trocha inak
Otázka je smerovaná hlavne na voličov ľavice . Prijali by ste, aby bola v škole s každého testu/zápočtu premerná známka pre celú triedu? Otvor fórum »
10. 3. 2012 20:49
38
Je odvážnejšie napísať na FB ale povedať z očí do očí?
Zamyslel som sa či je v skutočnosti väčšia odvaha napísať niečo niekomu cez facebook alebo mu to povedať z očí do očí. Vezmime si príklad keď chce chalan pozvať babu na rande. Čo sa viac cení? Možno si... Otvor fórum »
10. 3. 2012 20:25
4
Corel
Ahoj, vedel by prosím niekto vysvetliť, ako v Coreli (Corel DRAW) nastaviť šírku okrajov (zhora, zdola, zľava a sprava)? Moc by mi to pomohlo, bola by som za každú radu veľmi vďačná. Otvor fórum »
10. 3. 2012 20:25- 1 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Zavist a zmeny
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic