Diskusie - 4403. stránka fóra
1
Klávesnica
Potreboval by som poradiť ako zmením klávesnicu tak aby som nemusel ked chcem stlacit F1-F12 klávesu Function. Prosím poradte ďakujem Otvor fórum »
10. 3. 2012 07:58
11
mam jeden problém mam jednu babu a chcem mat niečo viac ako kamarátstvo ale neviem ako jej to mam povedať keď som s nou vonku :( a ako jej mam dat prvú pusu ? lebo pre mňa začína vzťah... Otvor fórum »
10. 3. 2012 01:47
18
Aký je váš názor na Gainer?
Chcem sa opýtať aký názor máte na Gainer .. Totižto, môj priateľ ( vrcholový športovec) to začal práve požívať, a ja niesom veľmi za.. Proste zbytočne do seba pchať toľko chémie ak existujú rôzne iné spôsoby ako nabrať... Otvor fórum »
10. 3. 2012 01:27
13
Ako sa mám zbaviť nadržanosti?
Mám menší problém. Moja kamoška ktorá má 11 rokov, tak ona je veľmi nadržaná a stále myslí na sex. A ona miluje jedného chalana s ktorým chce "trtkať". Ale ona si predstavuje, že ja som ten chalan a keď napríklad... Otvor fórum »
10. 3. 2012 01:04
7
Neaký program na úpravu videí,,.
poraďte neaký program na úpravu videí... ktorý sa lahko ovláda a dá sa aj z fotiek vyrobiť video... :P Otvor fórum »
9. 3. 2012 23:14
12
9
Reklamácia v Nay
ide o to ze sa mi pokazil monitor na NB proste preblikuje a niekedy vobec nechce naskocit... mal niekto podobny problem? ako ste dopadli? Otvor fórum »
9. 3. 2012 22:19
38
Osamelosť
Ahojte, nachadzam sa prave v takej situacii, ze proste neviem, ako sa pohnut dalej....rozisli sme sa s priatelom, a citim tak neskutocnu prazdnotu a samotu, ze som z toho uz zufala (je to mesiac, ... Otvor fórum »
9. 3. 2012 22:12
7
REGIOJET
teraz ma napadlo ... aké máte skúsenosti s touto spoločnosťou poskytujúca vlakové spojenia ... mňa v ČR príjemne aj cenovo prekvapili a na Slovensku už začali tiež premávať vlaky tejto spoločnosti na trase - Bratislava - Dunajská... Otvor fórum »
9. 3. 2012 22:11
21
Chystám sa na vysokú školu s odborom mat/fyz.
Prosím vás, vedeli by ste mi niekto poradiť?? Chystám sa na vysokú školu s odborom mat/fyz. Jediný môj problém je, že by ma zaujímalo ktorá vysoká škola má najlepšiu fakultu. A hlavne,... Otvor fórum »
9. 3. 2012 21:38
20
Zamilovaná pieseň
Viem, že to tu už bolo veľakrát, ale poradíte mi nejaké dobré songy??? Otvor fórum »
9. 3. 2012 21:32
49
Ste takí naozaj?
stretla som sa tu už viackrát s veľkou dávkou úprimnosti, otvorenosti, schopnosti ľudí vyjadriť svoj názor "na plnú hubu"... zaujímalo by ma či ste takí aj v skutočnosti, alebo sa prejavujete len tu lebo viete že vám... Otvor fórum »
9. 3. 2012 21:28
4
Tlačiareň
Máte niekto skúsenosti s tlačiarňami značky Xerox ? Či sa dá od tej značky očakávať kvalita alebo sa mám poobzerať po niečom inom ? Otvor fórum »
9. 3. 2012 21:22
37
Na ktorý festival sa tento rok najviac tešíte?
Uprising reggae festival##Bažant Pohoda##Topfest##Rock For People##Novarock##Grape festival##Mighty Sounds##Sziget festival##BeeFree##Iný Otvor fórum »
9. 3. 2012 20:56
- často
- občas
Ďalšie možnosti »