Diskusie - 4394. stránka fóra
5
10
Birdzovske vysvedčenia
Prečo sa už nedávajú BIRDZovské vysvedčenia? :( Otvor fórum »
13. 3. 2012 13:44
43
Čo je podľa vás umenie?
Každý môže za umenie pokladať niečo iné, takže som zvedavý na vaše názory. Otvor fórum »
13. 3. 2012 13:32
37
Ktorú tému maturitného slohu (by) ste si vybrali?
- „Budeme sa prepadať od hanby, keď si spomenieme, na čo sme sa pozerali, čo sme čítali a čo sme počúvali.“ Boris Filan (Diskusný príspevok o súčasných hodnotách)
- Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
- Výdobyt
Hlasuj »
13. 3. 2012 13:13- Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
- Výdobyt
Hlasuj »
24
Témy písomnej časti maturity zo slovenčiny ´12 - ktorú (by) ste si vybrali?
- 1. „Budeme sa prepadať od hanby, keď si spomenieme, na čo sme sa pozerali, čo sme čítali a čo sme počúvali.“ Boris Filan (Diskusný príspevok o súčasných hodnotách)
- 2. Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
Hlasuj »
13. 3. 2012 13:11- 2. Nemám ju rád/rada, ale musím s ňou žiť (Charakteristika personifikovanej vlastnosti)
Hlasuj »
1
PSP hack flash
Ahoj , hladam niekoho kdo by mi flashol psp alebo downgradol, neviem aky je spravny vyraz pre to TRnava a okolie piste skor na mail tanicka. bacharka@centrum. sk ... Otvor fórum »
13. 3. 2012 12:41
29
BZ stretko Žilina
Ospravedlňujem sa, že takto narýchlo, ale práve som sa dozvedela, že pravdepodobne pôjdem tento víkend na otočku do Žiliny, a keďže som sľúbila, tak pre tých, čo budú mať čas a záujem zorganizujem také... Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:42
12
Uz sa vam stal dakedy takyto trapas?
uz sa vam stalo ze ste sedeli v autobuse ..plno narvane a vy ste si nechtiac prdli alebo ste to uz bohuzial nevydrzali a bolo to nutne ..nakoniec ze zavan na cely autobus :D :D :D vseci sa pozerali... Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:32
4
Panel uloh
ked otvorim napriklad prehliadac, panel uloh sa mi automaticky skryje.. ale nejde o klasicke skrytie, ktore sa da nastavit... skor by som povedala, ze mi ho chrome prekryje. nevitete niekto, co s... Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:28
7
Hladam nazov pesnicky
Prosim Vas hladame s priatelkou nazov pesnicky ktora hra v pozadi http://kiwi6. com/file/308iniuw00 Sme zufali :D Prosime poradte ; ) Dakujeme. Otvor fórum »
13. 3. 2012 11:13
24
Čo si myslíte o skupine Paramore ?
Táto diskusia je vlastne o tom či sa vám páči skupina Paramore a ktoré pesničky máte najradšej. Dôvodom tejto diskusie je to že kamrát sa somnou stavil že na birdzi nemájú radi Paramore ani piati ľudia a preto že... Otvor fórum »
13. 3. 2012 10:41
15
čísla pri notách
Ahojte :) Prosím vás, hrám na gitare z nôt a pri niektorých taktoch su nad notami udané čisielka. Co to pre mna znamena? napríklad v jednom takte sú tóny g,... Otvor fórum »
13. 3. 2012 10:17
11
Povolené prečerpanie
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť so študentským účtom v banke, kde mu povolili prečerpanie, teda, že môže ísť do mínusu. A, či Vám ho dali hneď, ako ste si... Otvor fórum »
13. 3. 2012 09:35
7
Máte skúsenosť alebo poznáte niekoho, kto išiel študovať do Škótska na VŠ?
Potrebujem o tom nejaké bližšie informácie. Otvor fórum »
13. 3. 2012 07:53
34
Ako zvyknete ventilovať hnev?
Poznáte ten pocit, keď ste totálne nasratí... Snažíte sa tento hnev ventilovať? Kričíte, nadávate každému naokolo? Bijete do steny, búchate dverami, alebo dačo rozbijete? Prípadne... Otvor fórum »
13. 3. 2012 00:14
- Neviem.
- Nie!
Ďalšie možnosti »