Diskusie - 4379. stránka fóra
18
Potrebujem názor na danú situáciu z pohľadu hlavne mužov , lebo v niektorých sa nevyznám .
( Dotyčný má 33 ) vo všetkom čo potrebujem vybaviť surne a pod. mi vychádza hned v ústrety , je milý , pozorný , nespustí zo mna oči a je nesvoj ked sa objavim v jeho... Otvor fórum »
17. 3. 2012 00:06
17
Vlasy+teplota
Čo je na tom pravdy že keď ideš von v zime s mokrými vlasmi môžeš dostať zápal mozgových blán? Aká by mala byť teplota aby som mohol ísť s mokrou hlavou von? Alebo napíšte hocičo čo súvisí... Otvor fórum »
16. 3. 2012 23:51
2
Sociálna sieť MyFriends..
Príďte sa pozrieť na novú sociálnu sieť myfriends. sk nájdete tu starý fb chat, inzerciu, skupinové videohovory, fórum, online tv, hry, možnosť vytvárať skupiny a mnoho ďalšieho... Otvor fórum »
16. 3. 2012 23:42
11
Poznáte Sóley alebo Hjálmar? ,,. páčia sa vám?
Poznáte Sóley alebo Hjálmar? ... páčia sa vám? Otvor fórum »
16. 3. 2012 23:35
15
Akú najkrásnejšiu reklamu ste videli?
U mňa je to jednoznačne táto: http://www. youtube. com/watch?v=1epNhWbfkbA& feature=my_favorites& list=FLU4waFtX_gSYuXBiE-1Qx4g Otvor fórum »
16. 3. 2012 23:32
18
Ako sa da zistit ci vas chlapec podvadza?
co robite ked chlapec tlaci dievca do sexu a ked neda tak sa urazi ? dal uz niekedy frajer kvety vasej mame? Otvor fórum »
16. 3. 2012 23:20
60
Ohodnoť vlastný zovňajšok na desiatkovej stupnici
- Intergalakticky sexy , existuje li Búh , pak ja mu budu naveky zvázan za tento genetický dar !
- 9
- 8
Ďalšie možnosti »
16. 3. 2012 22:58- 9
- 8
Ďalšie možnosti »
22
Prijímačky na gympel
Ahoj, som v 9-tke a aj napriek tomu, že som mala za celú ZŠ len jednu dvojku, musím robiť prijímačky :( a tak sa chcem spýtať.. vy, ktorí chodíte na gympel a robili ste prijímačky.. je... Otvor fórum »
16. 3. 2012 22:35
15
Keď vám kydne pasta z kefky hneď, ako ste si ju tam dali
- Naseriem sa, no bleah, nechám hu tam a dám nový kopček
- Akoby sa nič nestalo, zasa ju vylovím, pokúsim nacapiť späť na kefku alebo ju rovno triafam do papule
- Tvárim sa, že nič, akože nič nespadlo, umývam si zuby len kefkou a predstavujem si, že je pasta
Hlasuj »
16. 3. 2012 22:09- Akoby sa nič nestalo, zasa ju vylovím, pokúsim nacapiť späť na kefku alebo ju rovno triafam do papule
- Tvárim sa, že nič, akože nič nespadlo, umývam si zuby len kefkou a predstavujem si, že je pasta
Hlasuj »
1
Neviete náhodou o nejakej stránke kde sa ešte dajú kuknúť filmy ? pls :)
Neviete náhodou o nejakej stránke kde sa ešte dajú kuknúť filmy ? pls :) Otvor fórum »
16. 3. 2012 21:56
5
Chcem byť mníška
Ahojte, neviete, ako sa mozem stat mníškou? Chcela by som sa modlievat casto k bohu v kostole a chodiť na misijne pute do bangladešu a pomahať afričanom... davať im jesť, nosiť vodu... a potom po par rokou by som chcela... Otvor fórum »
16. 3. 2012 21:15
41
Ako zaujat?
baby, co vas uputa viac, co menej? (mylsim slova, pohlady, lichotky) a spravanie ako ci byt citlivy, ci sa tvarit jak najvacsi pan Otvor fórum »
16. 3. 2012 20:59
51
Psychiater
Nepoznate nejakeho dobreho psychiatra v Ba (najlepsie Petrzalka)... Myslel som si ze obcasne depresie ktore prezivam su normalne... alebo aspon maju dovod vo viacerich veciach..napr. nenaplnenej laske. Ale nie je to tak.... Otvor fórum »
16. 3. 2012 20:53
4
Rast vlasov
Chcela by som sa spýtat či máte naike skusenosti so žihlavovým šamponom. žverja je dobrý na rychlejši rast vlasov. myslíte že pomáha? skušali ste to matie niaky konkretny oblubený? a všeoecne čo vam pomáha na rýchlejšie rastuce vlasy? Otvor fórum »
16. 3. 2012 20:48
1
Logická otázka
Je pravda, že homosexuálni anláni styk má rovnaký účinok, ako klystír ? Liečil sa z vás už tak niekto ? Otvor fórum »
16. 3. 2012 20:46
3
Ľudia, ako keď pridávate fotku, tak pod ňou je napísané čo si o nej myslíte. Už som skúšala popis fotky, aj tagy ale nič nefungu
Ľudia, ako keď pridávate fotku, tak pod ňou je napísané čo si o nej myslíte. Už som skúšala popis fotky, aj tagy ale nič nefungu Otvor fórum »
16. 3. 2012 20:39
9
Pesničky
Prosím vás, kto by mi poradil ako sa do profilu pridávajú pesničky? :) ďakujem Otvor fórum »
16. 3. 2012 20:14