Diskusie - 4364. stránka fóra
9
Nazov filmu??
nazdar, prosim, vedel by mi niekto poradit nazov filmu, bolo to v tv dost davno, asi 8 -10 rokov dozadu.. Dvaja kamarati v malom obchode pri ceste v usa dakde kupovali jedlo, ale nebrali si... Otvor fórum »
22. 3. 2012 20:19
7
EUBA
nechodi tu niekto náhodou na narodohospodársku fakultu na EUBA??? Otvor fórum »
22. 3. 2012 20:03
19
CK úsmev, Taliansko - Rimini ---> bol niekto ? Prosím podeľte sa o skúsenosti
minuly rok som bola v bulharsku a bolo super, no tento rok by som rada isla do talianska. ak mate nejake info napiste :) Otvor fórum »
22. 3. 2012 20:00
17
Roztrhané ponožky vyhadzujete alebo zašívate?
22. 3. 2012 19:51
20
Internet - každodenný stereotyp
Ahojte, aké stránky čen čo deň pozeráte na internete...... ? Nejaké tipy na zaujímavú stránku ? Otvor fórum »
22. 3. 2012 19:43
7
Chcem byť stewardka
Ahojte, chcela by som byť stewardka, je to podla vás lahke ziskat tuto robotu? Co musim pre to urobiť?Urobim cokolvek, aj sa s vami vyspim, len mi poradte. A aky plat maju? Dalo by sa robiť aj tak,... Otvor fórum »
22. 3. 2012 19:04
19
Aj vám dokážu slová v pesničke úplne pokaziť chuť ju počúvať?
Ak ste nerozumeli nadpisu, vysvetlím: Ja nepočúvam slovenské pesničky, ani české, lebo podľa mňa väčšina je neslušná či trápna. Keď už počúvam nejakú hudbu, najčastejšie sa v nej spieva anglicky, francúzsky, alebo akokoľvek ako poriadne nerozumiem. Totiž keď nev Otvor fórum »
22. 3. 2012 18:50
15
Ako mám mať pevné nechty?
mam dlhe nechty ale sa mi furt lamu. poradte ako mam mat dlhe a pevne nechty??? Otvor fórum »
22. 3. 2012 18:26
26
Kamarátka miluje svojho nevlastného brata. Nie su vobec rodina no zili spolu. Co si o tom myslite?
kamarátka miluje svojho nevlastného brata. Nie su vobec rodina no zili spolu. Co si o tom myslite? Otvor fórum »
22. 3. 2012 18:25
9
Interpretovanie básní, seminárna práca, bakalárska práca, diplomovka,,.
Vysokoškoláci, hľadám niekoho kto sa zaoberal/zaoberá interpretovaním básní... potrebovala by som názorný príklad na to ako to má naozaj vyzerať..hlavne od skúsenejších! ďakujem za ochotu, čakám na tvoju ts :) Otvor fórum »
22. 3. 2012 17:59
3
Univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne
Chodí niekto na túto univerzitu??..chcela by som si tam podať prihlášku na ekonomiku, ale počula som, ževraj na tej škole nie je niečo v poriadku a tymi kreditami a že nakoniec ani diplom ten človek nedostane..je to pravda??..študuje tam... Otvor fórum »
22. 3. 2012 17:49
12
Prehliadka na Oravskom hrade
Ahojte, nebol niekto z vás teraz niekedy na Oravskom hrade??? Potrebujem vedieť ako dlho trvá prehliadka, nikto mi tam neberie telefón... Vďaka Otvor fórum »
22. 3. 2012 17:17
18
Koľkokrát za deň si honíte?
Raz##Dvakrat##Az do zacervenania a kolko mi vydaju vajcia stavy :)##Vobec nehonim Otvor fórum »
22. 3. 2012 16:26
46
Akým typom osobnosti ste?
- Sangvinik (nestála povaha, veselý, spoločenský, no jeho radosť rýchlo opadáva))
- Cholerik (výbušná povaha, neprispôsobivý, netolerantný voči ostatným)
- Melancholik (tichý, nesmelý, smutný)
Ďalšie možnosti »
22. 3. 2012 16:00- Cholerik (výbušná povaha, neprispôsobivý, netolerantný voči ostatným)
- Melancholik (tichý, nesmelý, smutný)
Ďalšie možnosti »
5
Fb
neviete si sa neda nahodov na fb "zamknut" fotky na ktorych som označena aby som ich videla iba ja ? neviem to nikde najsť... ď Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:58
9
Zosvetlenie farby
Baby potrebujem pomoc..Kupila som si Palette intensice color creme W5 akurát sa bojim že to bude tmavé. zatiaľ by som chcela mierne svetlu ryšavu farbu ..na obrazku to sice ryšava je ale tmava..ak by som do toho zmiešala peroxid... Otvor fórum »
22. 3. 2012 15:55