Diskusie - 4343. stránka fóra
13
Vhodny objektiv, viete poradit?
Ahojte ludkovia! Potrebovala by som poradit vhodny objektiv, kedze jar je tu a leto sa blizi, treba vsetko zdokumentovat :) Mam nikonD5000 a rada by som si k... Otvor fórum »
29. 3. 2012 20:16
24
Cirkus - zábava/utrpenie ?
po zhliadnutí tohto videa http://www. youtube. com/watch?v=zEKPtsZkjqg som si povedala, že založím toto fórum, pretože už dlhšie sa zamýšľam nad názormi iných ľudí. otázka znie... Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:52
44
Ako riešite problém, s ktorým si neviete poradiť?
Zaujímalo by ma to preto, lebo mám taký problém, ktorý by som ani vysvetliť nevedel a keď aj áno, tak by ste aj tak nevedeli ako som sa cítil a ako sa cítim teraz. Chcel by... Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:46
14
Hľadá sa anime/manga
Helow, možno by dakto vedel poradiť, hľadám alternatívu k Naruto anime/mange, zatiaľ bez úspechu. Mojim hlavným kritériom pri výbere je súbojový systém, mal by byť veľmi podobný tomu v Naruto, dôležité je aby špeciálne... Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:45
12
Kde sa da upraviť film že si tam pridam osobi a zmenim pozadie
Prosim potrebujem to do suťaže Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:44
6
Slovne hracky
Mozno poznate humornu verziu vykladoveho slovnika, po nete to koluje na milion miestach, napr. : http://pc. poradna. net/q/view/86492-maly-vykladovy-slovnik najlepsie napr. : ananás - zborový výkrik dievčat hladných po sexe... Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:38
15
VZTAHY-vsetky znicene, nic nevychadza
je to niekto taky(je jedno ci baba alebo chlapec)co sa nikdy z nikim nerozisiel ze vzdy ho priatel alaebo priatleka nehala?ja som to take mal v detstve teraz na strednej som mal vaznejsi vztah dlhsie asi dva roky a teraz... Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:24
29
Potrebujem poradiť,,
Ja a môj chlapec sme mali spolu sex. A on sa do mňa vystriekal. Ja som si asi 15 min. potom dala aj antikoncepciu ale neviem či mi to pomohlo. Môžem byť tehotná ?? Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:22
45
13
Gitara- Vysoká Škola ,,.
Čavte .. Prosím chodí tu niekto na vysokú školu zo zameraním na gitaru? Alebo by mi vedel niekto aspon pomoct ? ... Približne na všetkých školách sú takéto požiadavky : ... Otvor fórum »
29. 3. 2012 19:05
19
Aky je povod cloveka ?
29. 3. 2012 18:53
176
Nitrianske Birdzstretko (vysoko)školákov
Čaute všetci! Vykvitlo to po niekoľkých príjemne strávených popoludniach so známymi aj mne doteraz neznámymi Birdzákmi, ktoré sa konávajú čoraz častejšie a radostnejšie v nádhernom nitrianskom neoceniteľnom podniku menom Fitbar. Otvor fórum »
29. 3. 2012 18:52
5
Aké topánky na obsluhu?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či neviete aká obuv je dobrá do obsluhy pre čašníčku, kedže s balerínkami nemám dobrú skúsenosť. Pracovala som 3 mesiace v Nemecku a tam ma v nich boleli strašne päty. ... Otvor fórum »
29. 3. 2012 18:38
2
Knihy na prijímacie skúšky EUBA
Ahojte....súrne zháňam tieto knihy na prijímacie skúšky na EUBA: MATEMATIKA - Krok za krokom na EU (Peller, Starečková, Pinda - Ekonóm 2009) ZÁKLADY EKONÓMIE A EKONOMIKY ( Hontyová, Lisý, Majdúchová - Ekonóm... Otvor fórum »
29. 3. 2012 18:35
2
Opis obrázku (angličtina)
Ahojte =) chcel by som vás poprosiť či by sa tu nenašiel niekto ochotný kto by mi dokázal napísať pár jednoduchých viet po anglicky :) Išlo by o opis ľubovoľného obrázku (description picture). ... Otvor fórum »
29. 3. 2012 18:31
20
1. apríl
Ahoj, som v 9. ročníku (končím ZŠ) a chceme s triedou spraviť taký fajný žartík, aby na nás nikdy nezabudli :D Ale ja neviem vôbec aký a vychadza to na nedeľu, urobíme to v pondelok :) Ale... Otvor fórum »
29. 3. 2012 18:24
31
Čo sa vám vybaví pri slove "dažďový/tropický prales" ?
Vybaví sa vám pri tom pojme scéna z filmu pri ktorom su všetky zvieratka pekne pokope aby mohli ohrozovať hlavných hrdinov? Alebo nejaká zarastená bažina kde sa presekávate mačetou a každá anakonda čaká na to aby vás mohla zabiť? ... Otvor fórum »
29. 3. 2012 18:01