Diskusie - 429. stránka fóra
9
Práca v banke.
Aké máte skúsenosti s prácou v banke? Normalne dnu . Žiadne behanie po ulici a obžažovanie ludi. Je to v pohode robota? Ako prebieha zaučanie? Je to lahke a za vas vela porieši ich softver na pozicky a... Otvor fórum »
10. 9. 2018 18:50
9
Bývanie v BA do 500€
Zdravím chcel by som sa opýtať či niekto nevie nejaké ubytovanie v Bratislave do 500€ mesačne. Mam tu prácu lenže na byt nemám dostatočne financie aby som zo začiatku zaplatil aj mesačne nájomne aj depozit a nebodaj ešte pre... Otvor fórum »
10. 9. 2018 16:10
2
Masmediálna komunikácia BA
Študuje tam niekto? Čo myslíte je to dobrá škola? Otvor fórum »
9. 9. 2018 15:22
14
Učenie
Ahojte! Možno tu takých tém bolo veľa, ale predsa len... takže aké máte vy ''fígľe'', techniky či tipy na učenie? Otvor fórum »
8. 9. 2018 20:04
14
Čo mám robiť
Ahojte! Neviem čo mám robiť. Spoznala som sa s ním len pred pár dňami a už mi napísal ze ma veľmi ľúbi. Lenže ja stále plačem a neviem prečo mám sa s ním aj stretnúť. Prosím poraďte...... Otvor fórum »
8. 9. 2018 16:53
6
Zubarina HK
Čaute. Chcel by som sa opýtať ako sa dostať do HK na zubarinu, na čo Si dávať najviac bacha, pripdne z akej literatúry ste sa učili (majú dosť veľa doporučenej literatúry a nie všetky sa dajú ľahko zohnať). Aký... Otvor fórum »
8. 9. 2018 16:30
14
Žijete v susedskej komunite?
Stretávate sa so susedmi pri grilovačkách? Alebo s ľuďmi z vašej štvrti sa stretávate navzájom? Proste žijete komunitne? Otvor fórum »
8. 9. 2018 10:30
3
Robil tu niekto upgrade PC ? Aky zdroj ste kupovali?
Je lepsie dat v cenovej relacii 70-100€ ... za 10 rokov zaruky o 10€ v jednom obchode ako v druhom, kde je o 10€ lacnejsi ale iba s 2 rocnou zarukou? Kukal som ze keby ho chcem reklamovat... Otvor fórum »
8. 9. 2018 00:25
21
Páčia sa vám prerábky skladieb?
Mne veru moc, pretože posunú pieseň dopredu do inej doby. Mne sa momentalne páči táto : https://youtu. be/d8OI9FllKfg Ak máte aj vy nejaké nápady pridajte, rád si vypočujem. Otvor fórum »
7. 9. 2018 21:23
3
Konzervatórium
Ahojte! Takže k veci- neviem síce, či sa tu nájde taká duša, ale skúsim to. Takže tí čo študujete spev na konzerve. Ako ste zistili, že to chcete robiť? Chodili ste veelmi dlho na spev... Otvor fórum »
7. 9. 2018 20:54
6
Kamaráti na strednej
Ahojte. Som na strednej momentálne prvý týždeň. Som veľmi tichý typ ktorý je aj v spoločnosti kde sa ostatní rozprávajú ticho a nevie čo má povedať. myslite si že sa to časom zlepší a že si možno nájdem nejakých kamarátov?Myslite... Otvor fórum »
7. 9. 2018 20:22
4
Instagram - rada
Zdravim, potrebujem skor radu od ludi co pouzivaju instagram. Ked ludia zadaju otazku cez pribeh a chcem odpovedat ako tam hodim vlastne pozadie?Diks Otvor fórum »
7. 9. 2018 15:17
30
Rozchod
Ahojte, som so svojím priateľom už niečo cez 4 roky. Začali sme spolu chodiť, keď som mala ešte len 14 rokov, bola som zaslepená pubertiačka, nikdy sa mi nejak extra nepáčil, ale veľmi som... Otvor fórum »
7. 9. 2018 10:51
23
- žijem v prítomnosti
- myslím na budúcnosť
Hlasuj »