Diskusie - 4285. stránka fóra
60
Ktorého slovenského autora (súčasného) by ste zaradili do povinnej literatúry? Resp. ako ukážku do čítanky napríklad.
Tak som nad tým rozmýšľala... ale vážne. Koho zo Slovákov by ste v budúcnosti zaradili medzi "povinných"? Ak vôbec niekoho? A prečo? Otvor fórum »
12. 4. 2012 19:16
46
18
Sin x = log x
Viem ako to vypočítať v exceli ale dá sa to vlastne vypočítať na papieri ? Stačí že mi poviete nie a ja budem spoko :D Otvor fórum »
12. 4. 2012 18:56
18
Gta vice city
chcel by som vediet ako sa dostat v gta vice city na psp na ten druhy velky ostrov ked ze mosty su uzavrete a vrtulniky neviem kde su. poprosil by som ako sa tam dostanem bez misii Otvor fórum »
12. 4. 2012 18:26
17
Mrle
Ahoj počujte poznate nejaky liet NIE NA PREDPIS na mrle? prosím súrno to potrebujem dakujem. . Otvor fórum »
12. 4. 2012 18:17
4
Prepojenie dvoch pocitacov
Cawte.. mam dva pocitace na jednom je Windows XP (tento ma pripojenie na internet.. a druhy ma Windows 2000 a chcem aby bol internet a subory z prveho pocitaca viditelne aj na tom druhom s win 2000.. mam sietovy kabel... Otvor fórum »
12. 4. 2012 18:13
12
Internetový obchod - áno/nie ?
Zdravým, chcel by som sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s netovými obchodmi / objednávaním z internetu ( dobré alebo zlé ) ... Konkrétne možno na stránky kde sa dajú vyrobiť rôzne vlastné tričká či sú... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:47
2
Vypracované materiály na právo Trnava
Ponúkam na predaj dôkladne vypracované otázky na Trnavskú univerzitu, Právnickú fakultu, na základe ktorých som sa umiestnila na 1. mieste. Taktiež priložím zozbierané materiály ku všetkým tematickým okruhom otázok, ako aj veľké množstvo cvičných testov.... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:45
25
Woman in black
Videli ste už Ženu v čiernom? Aký máte na tento film názor? Ak ste nevideli, chcete alebo máte v pláne si to pozrieť? ; ) Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:40
31
Roztahovanie a Tunely
Chcem vedieť aký máte názor na tunely. Zdá sa vám to pekné? "Vidieť svet" cez niekoho ucho :D Máte tunel, alebo si práve roztahujete ucho? Počula som, že roztahovanie je závislosť. :D Neviem čo je natom pravdy, ja... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:39
4
Kto ide na andragogiku na UMB?
Ahoj hľadám niekoho kto sem ide alebo niekoho kto ide do BB a hľadá ubytovanie. Kedže idem na privát tak hľadám spolubývajúcich. Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:38
4
Neviete niekto čo so zvyšnou terakotou ?
Zostala mi ešte terakota a nejak ma nič nenapadá neviete mi niekto poradiť ? :) Ďakujem Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:20
14
Referát do školy
Ahojte mám tému na referát do školy s ktorou sa neviem pohnúť , respektívne neviem čo odomna chcú Možnosti získavania informácií pri komunikácií Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:18
12
Chernobyl Diaries,,. čo si o tom myslíte?
http://www. youtube. com/watch?v=P7ZTLckhg_g Nedávno som sa dostal k tomuto traileru..čo si o tom myslíte? Nie je to trošku zneuctenie a trápne robiť si "srandu" z niečoho takéto?kolko ľudí tam zomrelo, koľko ľudí prišlo o strechu nad hlavou... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:17
12
Vie mi niekto prosím poradiť ???
Ide o to, že mam takmer s priateľom 7 mesačný vzťah a keď mal môj priateľ pred istým časom zlomenú nohu chodila som ku nemu a jeho brat u nich doma mi parkrát hladkal vlasy a o par dni... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:14EUBA - ING. štúdium čo treba ?
Chcela by som sa opýtať či treba mať prihlášku na II. stupeň štúdia potvrdenú študijným oddelením školy ktorú aktuálne navštevujem (ak je iná ako EUBA), či treba v elektronickej prihláške zakliknúť aj prílohy Bc. diplom a dodatok k... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:11Vyplň dotazník a vyhraj poukážku na nákup
Vyplň a odošli krátky dotazník v ktorom sú 3 otázky a nezaberie ti viac ako 5 minút. Každý kto sa zapojí do prieskumu bude zaradený do žrebovania o poukážku na nákup v... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:06
3
Chémia
Ahojte, ak by sa tu našiel nejaký chemik bola by som veľmi vďačná, pretože mám 3 príklady s ktorými si ja neviem poradiť, učiteľka ich odo mňa vyžaduje napriek tomu že sa nechystám študovať nič spoločné s... Otvor fórum »
12. 4. 2012 17:03