Ahojte, je tu niekto kto sa hlási alebo študuje politológiu, či žurnalistiku na UK ? z čoho sa treba učiť na prijímačky? Je potrebný aj prípravný kurz na žurnalistiku?
ten kurz ti može aj nemusi pomocť. ja nemam pocit, že by mi to pomohlo, kedže na tom pripravnom kurze sa zaoberaju skor žurnalistikou a na prijímačkovom teste maš take veci, čo si ešte ani nepočula..to nehovorim o matike a uplne nepodstatných veciach...ale tak očakavaju od teba všeobecny rozhlad samozrejme hovorim o tom teste všeob. štud. predpokladov, ktorý píšeu všetci, čo sa hlasia na fil. fakultu UK takže je asi jasne prečo ten všeobecný prehlad..
ten pripravny kurz je v mojom ponímaní skor akési predstavenie toho, čo budeš robiť na žurnalistike ak sa tam dostaneš
a priprava? ak si sčítaná a maš ako také všeobecné rozhladnosti tak sa nemaš ako pripravovať, skor sa venuj písaniu správ a vystupovaniu pred kamerou
Zaujímalo by ma, na kerý kokot chceš študovať politológiu To je tak neskutočne zbytočné zamestnanie, ktoré má ročne 500 absolventov, že tvoja šanca uplatniť sa je rovnako veľká ako základy protónu...
kamosku tam ma... na politologii a mam pocit podla toho co mi vravela, ze to zalezi od stastia...ucenie tam absolutne nepomoze..na to ich TSP lebo tam mala take otazky ako nikdy nevidela D ale ked sa chces moc ucit, tak najlepsie dejepis
@2 a je to este aj chumajina ked som videla z coho tam maju seminarky sa mi oci prevratili o 180 stupnov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ten pripravny kurz je v mojom ponímaní skor akési predstavenie toho, čo budeš robiť na žurnalistike ak sa tam dostaneš
a priprava? ak si sčítaná a maš ako také všeobecné rozhladnosti tak sa nemaš ako pripravovať, skor sa venuj písaniu správ a vystupovaniu pred kamerou
@2 a je to este aj chumajina ked som videla z coho tam maju seminarky sa mi oci prevratili o 180 stupnov