Diskusie - 4247. stránka fóra
4
Škola potom práca
Tí ktorí sa nerozhodli študovať na výške a začali pracovať ako ste to zvládali? Poznamenala vás ´´zmena´´ nejako, alebo ste to zvládli v pohode? Alebo ste sa rozhodli ísť radšej ešte na výšku?... Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:58
4
Hudba z filmu
Videl niekto z vás francúzsky film Gauner??? Ak áno hľadám jednu hudbu, ktorá sa objavila na začiatku. Hlavný hrdina utekal a strieľali po ňom z čiernej dodávky a vtedy hrala tá hudba... pozná ju niekto z vás??? Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:56
16
Burlesque - šaty
Potrebovala by som do soboty zohnať šaty v štýle burlesque. Baby nevedeli by ste o niečom, kde by sa také dali zohnať? Najlepšie v BA:) Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:47
53
Spomeňte si na samých seba pred 3 rokmi,,. zmenili ste sa nejak výrazne za tú dobu?
Správaním, obliekaním, názormi? Ak áno, zmenili ste sa k lepšiemu alebo k horšiemu? Alebo ste viac-menej stále takí istí ako ste boli? (Nemyslím to, že ste už napr. na inej škole... Otvor fórum »
24. 4. 2012 12:38
4
Štúdium po strednej ----> smer architektúra (cz)
Zdravím Vás ; ) Som v 3. ročníku na gympli a rada by som zozbierala čo najviac info ohľadom cz univerzít, fakult architektúry. Pre cz školu som pevne rozhodnutá pretože našim... Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:50
16
Playlist do auta
halo halo ludia, mate nejake overene piesne, ktore si pustate v aute, ked idete napr. na druhy koniec sveta a nechce sa vam cestou ladit pocuvat lokalne stanice? taketo?... Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:35
5
Akadémia Policajného zboru v Bratislave
Akadémia Policajného zboru v Bratislave, Sklabinská 1, Bratislava - Rača viete neco o tej skole, jej webstranku studinne odbory ale hlavne termin podania prihlasok :D nikde som to nenasiel :D diky Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:32
4
Čo si myslíte o súkromnom gymnáziu Futurum ?
rozhodujem sa na ktorú školu ísť a moc o tej škole neviem len to že by som študoval 5. rokov a 2. rok by už bolo všetko v ANJ. Čo je lepšie Gymnázium ludovíta štúra alebo toto ? Otvor fórum »
24. 4. 2012 11:02
20
Z blond vlasov na ryšavé
Ahojte Mám hnedé vlasy a na nich blond melír , teraz by som si chcela dať ryšavú farbu, len neviem či mi to chytí ....Neviete mi náhodou poradiť akú by som si mala dať ryšavú... Otvor fórum »
24. 4. 2012 10:49
74
Je vek prekážkou?
Mám 18 rokov, a mám možnosť mať vzťah s 30ročným chalanom. Je to podľa vás v poriadku? Bojím sa hlavne toho ako by zareagovalo moje okolie, hlavne moji rodičia. Neviem absolútne ako sa zachovať, ale... Otvor fórum »
24. 4. 2012 08:45
43
Išli by ste spať ku gayovi ktorý sa do vás zalubil ?
Otázku smerujem LEN na chalanov heterákov. Strávili ste tri dni s fajn chalanom, nič výnimočné. Po tom čo odídete vám začne písať že mu chýbate a nakoniec vysvitne že sa do vás zalúbil.... Otvor fórum »
24. 4. 2012 07:52
28
Nočné jedenie
praktizujete nočné jedenie? a čo jedávate takto v noci? ja práve šrotujem šunku, žemličku a iné dobroty... a vy? čo v noci jete najčastejšie? či sa držíte keď máte v noci hlad? priznajte sa! :) Otvor fórum »
24. 4. 2012 02:08
9
14
Nepravidelné mihlanice
proste... na jednom oku mám mihalnice krásne, dlhé, vytočené do hora... na druhom oku sú iné, vyočené nie úplne smerom do oka, ale tak kolmo od viečka.. ked si dám špirálu, na jednom... Otvor fórum »
24. 4. 2012 00:06
14
červená na čiernu
Ahoj. Mám na čierno prefarbené vlasy (pôvodné mám hnedé) Keď si chcem dať zopár pramienkov červených ako to docielim? Keď si to len tak nafarbím červenou tak mi to chytí alebo... Otvor fórum »
23. 4. 2012 23:33
24
Ak nový mobil, tak aký?
Túto otázku už riešim dosť dlho, neviem sa rozhodnúť. Som ochotná zaň dať max. 200e, lebo je to iba mobil, ktorý, o zopár rokov aj tak vymením. Rozhodujem sa medzi značkami Nokia, HTC. Máte nejaký... Otvor fórum »
23. 4. 2012 23:19
46