Diskusie - 4225. stránka fóra
12
Aké sú vaše najoblúbenejšie knihy? prípadne žánre ?
Aké sú vaše najoblúbenejšie knihy? prípadne žánre ? Otvor fórum »
1. 5. 2012 18:44
11
Homosexualita
Aký máte názor na homosexualitu? Ak si homofób tak prečo? Čo ti na nich vadí? Tí zženštilí vadia aj mne... ale napríklad niekto má veľmi dobrého kamaráta a prestane sa s ním baviť len preto, lebo zistí, ... Otvor fórum »
1. 5. 2012 18:29Študuje niekto na Hotelovej VŠ v Prahe???
Študuje, alebo chystá sa niekto na túto školu??? Otvor fórum »
1. 5. 2012 18:16
47
Kuknite von oknom a ak je na oblohe nejaky oblacik tak skuste napisat na co sa vam podoba
ja som pozerala a hladala a nasla som krta ako vykuka z kopceka hliny :D Otvor fórum »
1. 5. 2012 17:12
24
Aký film vás nejakým spôsobom ovplyvnil ? Prípadne akým ?
Aký film vás nejakým spôsobom ovplyvnil ? Prípadne akým ? Otvor fórum »
1. 5. 2012 16:41
6
Používate niekto korektor na tvár značky Miss sporty so clear?
Používate niekto korektor na tvár značky Miss sporty so clear? Ak áno je dobrý? Otvor fórum »
1. 5. 2012 16:40
63
Ľudské embryá
Ahojte, počuli ste už niekedy o tom, niekto vám to povedal, že kozmetika značky avon a oriflame je preto taká dobrá a predávana lebo pri jej výrobe sa používajú embryá nejaký výlučok z placenty... Otvor fórum »
1. 5. 2012 16:02
3
Vyššie odborné štúdium
Ako funguje VOŠ? Chodíte na niektorú školu? Aké máte pripomienky, postrehy? Na čo si mám dať pozor pri výbere? ĎAKUJEM za odp. :) Otvor fórum »
1. 5. 2012 14:05
5
GB-LONDON - chystá sa niekto?
Ako tak vidím vyskytuje sa mi aj problém s nájdením normálneho bývania/spolubývania. Ak niekto z Vás ide toto leto a tiež nechce ísť sám tak mi dajte vedieť tu na fóre. Lebo iná forma ani iný web ma... Otvor fórum »
1. 5. 2012 14:03
143
Bratislava stretko,,,, 4. 5. (piatok)
ak sa nudíte tento víkend nezišli by sme sa?? =D v piatok dáko poobede/podvečer mohli by sme ísť pozrieť majáles na tyršovo =) (prípadne aj 5. 5. ak sa vám to vidí ako lepší dátum... Otvor fórum »
1. 5. 2012 14:01
3
FCHPT
Kto si dal prihlasku alebo studuje na FCHPT automatizaciu a informatizaciu ???? Otvor fórum »
1. 5. 2012 13:51
30
Pre ludí čo počuvajú alebo počúvali niekedy aspoň trochu Rap
Chapete to ze na hip -hop ..... sk... je v tej hitparade uz asi 7 rokov track : Názov Stavby - Štáťanúti .... ? a ostatne tam vydrzia tak mesiac , dva , tri najviac Otvor fórum »
1. 5. 2012 13:32
10
Antivirák mi blokuje torrenty
Zatiaľ som vždy používala na sťahovanie filmov stránky ako megaupload atď a teda torrenty som ani neskúšala. Dnes som skúšala prvýkrát niečo stiahnuť ale antivirák mi všetko blokuje. Teda pri niektorých len upozorňuje ale napr. na piratebay... Otvor fórum »
1. 5. 2012 13:14
23
Tlačítko ako odkaz
Ako dať flash tlačítko ako pozadie pod odkaz? Neviem ako to mám napísať, proste aby sa to tlačítko zmenilo po prejdení myšou cez odkaz. Cez CSS background-image ani cez html. mi to nefunguje. Otvor fórum »
1. 5. 2012 12:46
113
Najkrajsia cast vaseho tela
minule som tu mala temu o tom, kto by co na sebe zmenil. dnes sa na seba pozrite z trochu ineho pohladu - co je na vas najkrajsie? ktora cast vaseho tela sa vam paci najviac? (prosim len... Otvor fórum »
1. 5. 2012 12:32
11
Došli vám už papiere o prijatí do 1. ročníka na Šrobárovú?
Došli vám už papiere o prijatí do 1. ročníka na Šrobárovú? Otvor fórum »
1. 5. 2012 12:30