Diskusie - 4215. stránka fóra
4
Matričný úrad
Zisťoval si už niekto na matrike svoj rodokmeň ? .. Ako to celé funguje ? .. Platí sa aj nejaký poplatok ? .. Zatiaľ som sa dostal iba pomocou starších rodinných príslušníkov a ich rečí do polovice 19. st .... Otvor fórum »
5. 5. 2012 11:45
12
Kde si mozem vytvorit internetove radio
Kde si mozem vytvorit internetove radio Otvor fórum »
5. 5. 2012 11:24
69
Ako pribrat?
Najde sa niekto kto mi poradi ako pribrat? Snazim sa o tom uz 2 roky a furt nic. Stale vazim 39 kg. Som s toho uz zufala. Dakujem za kazdu radu... Otvor fórum »
5. 5. 2012 11:13
27
Krajšia kamarátka,,.
Mám najlepšiu no teda už to akosi opadá ale stále sme dobré kamarátky ale žiarlim na nu... je totiž blondína s velkými modrými očami a všetci chalani idú po nej... ale nejde o chalanov ale vadí mi v tom, ... Otvor fórum »
5. 5. 2012 10:06
7
Špec. jednotky - Dokument
Zdravím. Chcel by som sa opýtať, nepozná niekto nejaký dokument poprípade film o špec. jednotkách? Nemyslím filmy ako S. W. A. T. ale niečo realistickejšie a pravdivé. Uprednostnil by som... Otvor fórum »
5. 5. 2012 10:03
6
Henna
Farbili ste si už niekto niekedy vlasy Hennou? chytilo to bez problémov? a je pravda že potrebujem k tomu aj nejaký špeciálny šampón alebo mi stačí na bežné použitie... ? Otvor fórum »
5. 5. 2012 09:35
57
Čo by ste robili, keby vám nejaké dievča pred vašimi očami balí chalana ?
Čo by ste robili, keby vám nejaké dievča pred vašimi očami balí chalana ? Otvor fórum »
5. 5. 2012 08:22
22
Fakty:
Takže nedávno som sa dozvedel tieto skutočnosti a chcem sa svami o tom podeliť a chcem počuť váš názor na to. Pracovník Nasa dostal elektrické kreslo za vlastizradu , preto lebo hovoril že Nasa udržuje kontakt... Otvor fórum »
5. 5. 2012 00:52
25
Myslíte pri bozkávaní na niekoho iného?
5. 5. 2012 00:13
14
Zijuci vo viedni
ludiá co ziju vo viedni prosím podte von... nedávno sme sa sem nastahovali a ja tu nepoznám fakt ze nikoho... ja sa asi zbláznim ak von tak len sám alebo tak... ach... a nie... nechodim... Otvor fórum »
5. 5. 2012 00:11
34
Zvyklo sa vám snívať o miestach kde ste nikdy neboli?
Že vraj je to tak že človek môže snívať len o ľuďoch ktorých už predtým videl a je jedno či si na nich pamätá alebo nie, tak to platí aj na miesta alebo to je už niečo iné ?...... Otvor fórum »
5. 5. 2012 00:03
5
Aký materiál je najlepší pri expanderoch?
Chcela by som vedieť aký je váš názor, či uprednostňujete expandery vyrobené z umelej hmoty, fima alebo silikónu či iných látok a prečo sú podľa vás lepšie? Kdesi som sa dočítala že expandery z fima nie sú najvhodnejšie po... Otvor fórum »
4. 5. 2012 23:50
7
Podakovanie za spolupracu,,. ako na to?
Ako by som sa mohla podakovat mojmu byvalemu veducemu za spolupracu a vsetko co pre mna.... Predsa len uz odchadzam so skoly, tak by sa patrilo. Mate nejake tipy, napady? Dakujem. Otvor fórum »
4. 5. 2012 23:02