Diskusie - 4215. stránka fóra
28
Niekto sa dostane na váš Facebook/Twitter účet a chce si z vás vystreliť. Čo by ste nechceli, aby tam napísal?
Čo by vás najviac zahanbilo alebo spôsobilo najviac zmätku, kebyže sa to objaví na vašej nástenke? - Práve som okoštoval/a svoj exkrement a musím poznamenať, že chutí dobre. -... Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:18
5
Maturira - nebojte sa, nebudem sa sťažovať
Takže, viem, že sa majú v budúcnosti (nasledujúce školské roky) meniť "pravidlá" maturity. Konkrétne narážam na angličtinu, tuším tam bude musieť byť nejaké minimálne % z písomnej časti, aby vás vôbec pustili do ústnych... ... Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:10
28
Co radsej?
Radsej by ste boli oblubeni s kopou (dobrych) kamaratov a bohatym spolocenskym zivotom a chodili po vyletoch, akciach atd. , ale boli uz odvtedy navzdy slobodni alebo by ste mali partnera, ale nikoho ineho. ziadnych dalsich... Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:03
10
Genetika
Prosím vás, surne potrebujem nejake materialy o genetike(dokumenty, animacie..) tak aby som to pochopila :D za vasu ochotu vopred dakujem Otvor fórum »
4. 5. 2012 19:23
11
Ako vyrobiť "vesmírne tričko "????
Chcela by som sa opýtať ako sa dá vyrobiť takéto nečo: http://ny-image2. etsy. com/il_fullxfull. 249860402. jpg Otvor fórum »
4. 5. 2012 19:14
22
Máte radi lamy?
- Áno, veľmi
- Áno a smejem sa pri pohľade na ne každý večer pred spaním
- Jednoducho áno
Ďalšie možnosti »
4. 5. 2012 18:56- Áno a smejem sa pri pohľade na ne každý večer pred spaním
- Jednoducho áno
Ďalšie možnosti »
17
Problém s mamou
ja neviem čo mam robit stale po mne kričí za všetko ... stále hovorí že nič nerobím a pritom robim všetko čo povie... stále mi dáva zaracha ale ja sa snažím a ona povie že po nej kričím :(... Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:51
23
Ako zistim či mužske spravanie voci žene je len kamaratske alebo uz to prekrocilo hranicu kamaratstva a je tam zaujem aj o nieco
Ako zistim či mužske spravanie voci žene je len kamaratske alebo uz to prekrocilo hranicu kamaratstva a je tam zaujem aj o nieco Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:31
16
Máte už niekto skúsenosť s novým voskovým gélom od veet ? (on je taký modrý vo veľkej nádobe) chcela by som si ho kúpiť tak sa c
Máte už niekto skúsenosť s novým voskovým gélom od veet ? (on je taký modrý vo veľkej nádobe) chcela by som si ho kúpiť tak sa c Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:16
4
UKF Nitra
Ahoj, ked pojdem na vš filozoficku fakultu - učiteľstvo anglického jazyka v nitre, tak tam treba vykonávať aj odbornú prax na školách? a môžem potom pracovať len ako učiteľka alebo i ako prekladateľka? Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:12
4
Prezentácia k BP
Ahojte je tu niekto kto ma s prezentáciou k bakalárskej práce alebo inej skúsenosti potrebovala by som radu ako na ňu. Keďže na výške sme písali len seminárky a nemuseli sme ich prezentovať tak nemám až takú skúsenosť s... Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:08
6
Súčastná česko - slovenská literatúra.
Aký román by ste odporučili na prečítanie zo súčastnej česko - slovenskej literatúre, teda literatúre po roku 1989. Otvor fórum »
4. 5. 2012 17:48
13
Birdz meeting in USA
Nazdar, verím, že tieto moje americké témy lezú na nervy, ale ak náhodou sa niekto chystá cez prázdniny do USA či už len na výlet alebo pracovať tak nech dá vedieť a... Otvor fórum »
4. 5. 2012 17:36
8
Názov filmu,,.
Rada by som vedela, či niekto z Vás nepozná názov filmu, ktorý nemôžem nájsť. V podstate tento film je podoný ako gladiátor, ale... je to príbeh o mladom chlapcovi, ktorého učí jeho otec pre boj,... Otvor fórum »
4. 5. 2012 17:20
21
Sladkovičovo
Chodí sem niekto na denné štúdium?Potreboval by som nejaké info. Otvor fórum »
4. 5. 2012 16:52
6
Hudba v prezentácii
Ako si mám dať hudbu do prezentácie tak, aby mi hrala celú prezentáciu??? Otvor fórum »
4. 5. 2012 16:37