Diskusie - 4214. stránka fóra
7
Aké je podla Vás GJAR v PO ?
Moja sestra tam ide a chce sa opýtať niekoho , kto to tam pozná - Aký sú tam učitelia, žiaci, prostredie, či sa chodí niekam na výlety atd .. Ci je to prosto dobrá skola .. Mnohý hovoria... Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:36
7
Film Neviditeľný dotyk
Ahojte, nevie niekto kde sa dá pozrieť online najlepšie zadarmo film Neviditeľný dotyk? :) (okrem tv Doma). Neviem to nikde nájsť :) http://doma. markiza. sk/clanok/filmy/neviditelny-dotyk. html Ď. Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:25
12
Darček na narodeniny
Aký darček by ste dali svojmu ocinovi na päťdesiate (alebo iné okrúhle) narodeniny? Otvor fórum »
4. 5. 2012 21:10
25
Aká téma blogov vás najviac zaujíma?
Ahojte :) Naozaj by som rada vedela o čom čítate najradšej. Či su to už nejaké tie príbehy básne či uvahy, ktoré vás zaujmu najviac? Niečo romantické, erotické, vtipne, satirické.. ? :) Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:31
28
Niekto sa dostane na váš Facebook/Twitter účet a chce si z vás vystreliť. Čo by ste nechceli, aby tam napísal?
Čo by vás najviac zahanbilo alebo spôsobilo najviac zmätku, kebyže sa to objaví na vašej nástenke? - Práve som okoštoval/a svoj exkrement a musím poznamenať, že chutí dobre. -... Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:18
5
Maturira - nebojte sa, nebudem sa sťažovať
Takže, viem, že sa majú v budúcnosti (nasledujúce školské roky) meniť "pravidlá" maturity. Konkrétne narážam na angličtinu, tuším tam bude musieť byť nejaké minimálne % z písomnej časti, aby vás vôbec pustili do ústnych... ... Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:10
28
Co radsej?
Radsej by ste boli oblubeni s kopou (dobrych) kamaratov a bohatym spolocenskym zivotom a chodili po vyletoch, akciach atd. , ale boli uz odvtedy navzdy slobodni alebo by ste mali partnera, ale nikoho ineho. ziadnych dalsich... Otvor fórum »
4. 5. 2012 20:03
10
Genetika
Prosím vás, surne potrebujem nejake materialy o genetike(dokumenty, animacie..) tak aby som to pochopila :D za vasu ochotu vopred dakujem Otvor fórum »
4. 5. 2012 19:23
11
Ako vyrobiť "vesmírne tričko "????
Chcela by som sa opýtať ako sa dá vyrobiť takéto nečo: http://ny-image2. etsy. com/il_fullxfull. 249860402. jpg Otvor fórum »
4. 5. 2012 19:14
22
Máte radi lamy?
- Áno, veľmi
- Áno a smejem sa pri pohľade na ne každý večer pred spaním
- Jednoducho áno
Ďalšie možnosti »
4. 5. 2012 18:56- Áno a smejem sa pri pohľade na ne každý večer pred spaním
- Jednoducho áno
Ďalšie možnosti »
17
Problém s mamou
ja neviem čo mam robit stale po mne kričí za všetko ... stále hovorí že nič nerobím a pritom robim všetko čo povie... stále mi dáva zaracha ale ja sa snažím a ona povie že po nej kričím :(... Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:51
23
Ako zistim či mužske spravanie voci žene je len kamaratske alebo uz to prekrocilo hranicu kamaratstva a je tam zaujem aj o nieco
Ako zistim či mužske spravanie voci žene je len kamaratske alebo uz to prekrocilo hranicu kamaratstva a je tam zaujem aj o nieco Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:31
16
Máte už niekto skúsenosť s novým voskovým gélom od veet ? (on je taký modrý vo veľkej nádobe) chcela by som si ho kúpiť tak sa c
Máte už niekto skúsenosť s novým voskovým gélom od veet ? (on je taký modrý vo veľkej nádobe) chcela by som si ho kúpiť tak sa c Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:16
4
UKF Nitra
Ahoj, ked pojdem na vš filozoficku fakultu - učiteľstvo anglického jazyka v nitre, tak tam treba vykonávať aj odbornú prax na školách? a môžem potom pracovať len ako učiteľka alebo i ako prekladateľka? Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:12
4
Prezentácia k BP
Ahojte je tu niekto kto ma s prezentáciou k bakalárskej práce alebo inej skúsenosti potrebovala by som radu ako na ňu. Keďže na výške sme písali len seminárky a nemuseli sme ich prezentovať tak nemám až takú skúsenosť s... Otvor fórum »
4. 5. 2012 18:08
6
Súčastná česko - slovenská literatúra.
Aký román by ste odporučili na prečítanie zo súčastnej česko - slovenskej literatúre, teda literatúre po roku 1989. Otvor fórum »
4. 5. 2012 17:48