Diskusie - 4209. stránka fóra
18
Prieskum počasia
Aké je u vás počasie??? + hodila by sa časť Slovenska kde sa práve nachádzate... Zliechov... búrka skončila, už len pekný hustý lejak Otvor fórum »
6. 5. 2012 22:45
77
Pod akým menom máte v telefóne uložené číslo svojho chalana/dievča (frajera/frajerku) ,,. ???
Pod akým menom máte v telefóne uložené číslo svojho chalana/dievča (frajera/frajerku) ... ??? Otvor fórum »
6. 5. 2012 22:15
132
Ste za/proti legalizácii marihuany ?
Ste za/proti legalizácii marihuany ? Otvor fórum »
6. 5. 2012 21:19
27
Umelé mihalnice
keďže sa v lete veľmi nemaľujem rozhodla som sa že si dám umelé mihalnice tak sa chcem spýtať tých ktoré ich už vyskúšali či sú lepšie ako si dávať každý deň špirálu, ako dlho vám vydržali a... Otvor fórum »
6. 5. 2012 21:15
17
Moja prvá hra Astro Attack.
Čaute práve som uploadol mojú prvú hru na App Store. Tak ju čekujte.. :D Link: http://itunes. apple. com/us/app/astro-attack/id523445257?ls=1& mt=8 Neviem čo to tu... Otvor fórum »
6. 5. 2012 21:03
24
Mihalnice
Baby - aké máte mihalnice?Aké špirály používate? ste spokojné? Otvor fórum »
6. 5. 2012 21:00
35
Aké sú vaše životné priania ? alebo čo by ste chceli v živote dokázať ? zmeniť ?
Aké sú vaše životné priania ? alebo čo by ste chceli v živote dokázať ? zmeniť ? Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:45
37
Fajcenie
aky je zmysel fakcenia ? Nechapem tomu, samozrejme par krat som to vyskusal aj ja ale tym to aj koncilo, nechapem tych co fajcia kazdy den, sak iba im smrdi pekne oblecenie, (samozrejme bavime sa tu... Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:42
5
Mixovanie pesničiek
Prosím vás, vie mi niekto poradiť nejaký program na mixovanie pesničiek? :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:34
1
Labrador šteniatka
dobrý večer prajem, ja som sa chcela spytať či ma už niekto skusenosti so šteniatkami od svojej feny..... ja by som potrebovala vedieť koľko penazí by som si mala prichystať(približnu cenu na jedno štena-očkovanie, jedlo..... ), keby... Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:32
9
Samsung galaxy mini
čo si o tom mobile myslite ? mam v plane si ho kupiť no nemate niekto skusenosti ? diky :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:28
6
Našla by sa nejaká dobrá duša čo by mi pomohla
Potreboval by som preložiť do angličtiny tento text. Internetovým prekladačom sa nedá veriť a ja som na tom po gramatickej stránke na tom bledo. Ak by niekto nevedel nejaké slovíčko tak nech ho nechá po slovensky. ... Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:19
22
Váš oblúbený indiepop
Dajte sem jednu vašu oblúbenú skladbu z indie súdka. Mám záujem o pop, neobanujem však ani inými vecami. :) Pozeral som fóra, ale indiepop som nenašiel. Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:14
4
Laboratórne a vyšetrovacie metódy v zdravotníctve
Chcela by som sa spýtať či nemáte vyštudovaný tento "odbor", poprípade ho študujete, alebo nepoznáte niekoho takeho, čo áno. Rozmýšľam nad výškou, a keďže ani na medicínu ani na farmáciu si netrúfam, LVM mi príde... Otvor fórum »
6. 5. 2012 20:03
1
Cyklistika a korculovanie
existuju nejake cyklisticke alebo korculiarske skupiny ktore chodia s bratislyvy az k vodnemu dielu gabcikovo, alebo kratsie trasy, dakujem. Otvor fórum »
6. 5. 2012 19:03
24
Zo zaujímavosti
Teraz ma tak napadlo ked som tu citala rozne fora totok : Aky je rozdiel medzi evanjelickymi, katolickymi alebo teda medzi cirkevnymi skolami a medzi normalnymi? Uci sa tam nejako extra special nabozenstvo? ci? Cisto len zo zaujimavosti D Otvor fórum »
6. 5. 2012 19:01