Diskusie - 4194. stránka fóra
11
Kvalitne skejty za seriozne ceny?
Super skateboardy, kvalitné, vhodné na triky, nové, pre pokročilých za dobre ceny? Nejaká taká stránka? Alebo odkiaľ si ty nakupoval skejt? Otvor fórum »
11. 5. 2012 21:24
68
Kam utekáte pred spoločnosťou?
11. 5. 2012 20:51
4
Jessa
Videla som v dm nejaký ako gél na intímnu hygienu od značky Jessa..rozmýšľam či si to kúpim..vy používate nejaké takéto veci na intímnu hygienu ? lebo sú aj obrúsky atď..nepoužívam to ale uvidím Otvor fórum »
11. 5. 2012 20:36
26
Rozmýšlaly ste už niekedy nad tým ako vzniká nový život,,. ?
http://www. mojevideo. sk/video/143fc/unikatne_zabery_od_spermie_az_k_porodu_. html haluz že ty si ten čo sa tam dostal, s pomedzi miliona ďalších ktorý boh vie ako skončili... :D Otvor fórum »
11. 5. 2012 20:29
18
Pyrrhovo vitazstvo, Sofiina volba, atd.
Zdravim... hladam rozne slovne spojenia (aj s vysvetlenim, ak sa da), ako napr. : Pyrrhovo vitazstvo ( formálne víťazstvo alebo úspech, ktoré v skutočnosti vo svojich dôsledkoch žiadnym víťazstvom alebo úspechom nie je), ... Otvor fórum »
11. 5. 2012 20:24
31
Mám si spraviť sama piercing do pery ?
Ahojte:) Zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti s piercingom v pere, konkrétne či si ho niekto robil sám a ako.. A či to bolelo :D Strašne by som si ho chcela dať dole na pravú stranu, len neviem ako... Otvor fórum »
11. 5. 2012 20:07
6
Prekladatelstvo
Ahojte, nie je tu náhodou niekto, kto studuje prekladatelstvo-tlmocnictvo na UK angličtina - portugalčina? Zvažujem výber výšky (hoci to ešte nejak neponahla :D ) a najviac sa mi pozdava prekladatelstvo, anglictina je samozrejmost a druhý jazyk som... Otvor fórum »
11. 5. 2012 20:05
3
Odblokovanie mobilného telefónu
Ahoj mám akurát telefón z T-Mobile-u LG Optimus L3 a chcel by som ho odblokovať. Rád by som vedel či je aj nejaká aplikácia alebo program aby som si ho mohol odblokovať doma. Poznáte niečo ? Ďakujem za... Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:41
5
Ako sa zverejňuje www stránka?
Ahojte, chcel by som sa opýtať, aký je postup pri zverejnení internetovej stránky na internet. Mám vytvorený zdrojový kód v HTML s kaskádovými štýlmi CSS len vo svojom počítači. Potrebujem urobiť aj databázu, z ktorej... Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:32
22
Sex bez orálu?
Aký si mám vytvoriť názor na môjho priateľa, s ktorým som už dva mesiace a zatiaľ som ja jemu ešte orál nerobila a on mne len raz (aj to bol pripitý)? Nieže by som to nejak extra vyžadovala alebo... Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:29
82
Akú máte slabosť pri diavcatach/chlapcoch ?
Napr. pehy, hnedé oči , blond vlasy .. cokolvek co vás vie dostať Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:18
46
Čo by ste momentálne odkázali svojmu bývalému/bývalej?
Keby ste museli niečo povedať svojmu bývalému/bývalej . Aspoň jednu vetu . Ako by vyzerala ? :) Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:16
15
Komisionalne skusky, predlzenie klasifikacie - vplyv na prijatie na vysoku skolu
caute, som ziakom stvrteho rocnika na strojnickej priemyslovke a pravdepodobne sa mi podarilo neprospiet z jedneho maturitneho predmetu. ak by som nechcel ist na vysku, ani by som to neriesil, jednoducho by som spravil reparat, ... Otvor fórum »
11. 5. 2012 18:59
43
Pesnička, ktorú hraju počas hokeja
Už neviem ako ju idem nájst... tak hadam vy mi poradite :D ale spieva sa v nej tarara tarara (viac nepustia):D taka vesela :D Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:52
24
Veríte, videli ste?
Veríte na duchov, aury, posmrtný život a podobné duchovné veci? Videli ste už duchov alebo auru niekoho, niečoho? V poslednom čase ma takéto veci fatk fascinujú :) Prípadne by ste mi mohli dať tip na niekoho, ... Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:48
12
Aký telefón si vybrať
Čaute, idem si kupovať nový mobil ale nevyznám sa v tom, ktoré sú dobré atď. Potrebujem hlavne veľký display, lepší foťák minimálne 5mpx, pamäť, wifi, prehrávanie hudby a aby som si mohla pozerať... Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:40
234
Hodnot avatar nad tebou
hodnot avatar pouzivatela co pisal pred tebou od (1 - 10 ) - NO HATE pls !!! Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:15