Čaute, idem si kupovať nový mobil ale nevyznám sa v tom, ktoré sú dobré atď. Potrebujem hlavne veľký display, lepší foťák minimálne 5mpx, pamäť, wifi, prehrávanie hudby a aby som si mohla pozerať aj office dokumenty. Plus nejaký pekný dizajn, dotykovka mi
Samsung S I alebo S II je dobrý,ale či sa na ňom dajú pozerať dokumenty office neviem,má dobrý foťák ( jeden 5mpx druhý 8) má aj wifi,veľký displej,neviem pozri si to na nete
@0 : Dnes uz na tom naozaj nezalezi jedine v com sa lisia je vykonnost vydrz baterie pripadne uzivatelske rozhranie (OS) ale ak ti mam poradit za ziadnu cenu si nekupuj SAMSUNG robil som v autorizovanom servisnom stredisku a tam som nadobudol nazor ze radsej nez SAMSUNG by som si kupil kyselinu dusicnu a vykupal sa v nej... totiz oni sa s tym moc neseru oproti tomu ako su tie telefony poruchove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.heureka.sk/...
alebo
» www.najnakup.sk/...
Bláznim,lebo som si tým nebola istá
Vyklikaj si požiadavky tu a potom pozri v porovnávačoch aktuálne ceny.
» www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/...
@0 : Dnes uz na tom naozaj nezalezi jedine v com sa lisia je vykonnost vydrz baterie pripadne uzivatelske rozhranie (OS) ale ak ti mam poradit za ziadnu cenu si nekupuj SAMSUNG robil som v autorizovanom servisnom stredisku a tam som nadobudol nazor ze radsej nez SAMSUNG by som si kupil kyselinu dusicnu a vykupal sa v nej... totiz oni sa s tym moc neseru oproti tomu ako su tie telefony poruchove
tento by som volil koli jeho vybave za dobru cenu
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
tento je trochu jednoduchsi typ s nokii by som vybral nejaku novinku lebo symbiany niesu najlepsie