Diskusie - 4170. stránka fóra
26
Kúpa notebooku
čaute :-) mám v pláne si kúpiť notebook okolo nejakých 500euro a potrebovala by som poradiť ... nebudem hrať žiadne extra náročné hry.. viac menej to chcem na bežné používanie ako FB, veci do školy, pozeranie filmov atď.... Otvor fórum »
18. 5. 2012 23:08
95
Forever alone ,,. or?
Takže mám problém, možno tu už takýchto bolo a možno je ten moj trocha špecifický, poprosím vás nerobte si srandu ani nič podobné proste potrebujem len nejaké rady :)) vopred ďakujem :) Tak a teraz k tomu problému:... Otvor fórum »
18. 5. 2012 23:04
30
Ako mám zbaliť spolužiačku ?? tento problém sa tu už riešil no môj prípad je trochu iný ,,.
Mám 14 a mám problém so spolužiačkou s ktorou chodíme do triedy už 3 rok. V poslednom čase sa mi začala veľmi páčiť a neviem čo na ňu mám ešte skúsiť. Viem len to... Otvor fórum »
18. 5. 2012 23:01
23
Aký máte názor na tattoo ?
No aky mate názor na tattoo všeobecné ? A máte nejaké ?? Ak áno napíšte aj či to bolelo, alebo aké by ste si nechali spraviť, poprípade obrázky :) Otvor fórum »
18. 5. 2012 22:22
11
Ako zrusim na facebooku odoberanie od nejakej osoby?
omylom som klikla na odoberanie od jedneho chlapika a ja od neho nechcem odoberat, tak že ci neviete ako to zrusit... dakujem :) Otvor fórum »
18. 5. 2012 21:43
15
Technický death metal
Kedže som zistil že tohto druhu death metalu mám najmenej a pred pár dnami tu celkom dobre jednému kolegovi poradili blackmetalove skupiny verím s malou dušičkou že mi tu niekto tiež poradí..... a ked myslím tech death tak... Otvor fórum »
18. 5. 2012 21:43
15
Po strednej škole ktorú si práve vyštudoval (a) si v praxi zistil(a), že daný odbor ťa nebaví. No baví ťa niečo iné a chcel(a) b
- Pôjdem ešte raz na strednú školu na odbor ktorý chcem ísť
- Posnažím sa nájsť prácu v odbore ktorá ma baví
- Spravím si nejaký kurz v odbore ktorí ma baví
Ďalšie možnosti »
18. 5. 2012 21:41- Posnažím sa nájsť prácu v odbore ktorá ma baví
- Spravím si nejaký kurz v odbore ktorí ma baví
Ďalšie možnosti »
31
Neviem ako sa mam dat ucesat :(
Ahojte , mam problem ktory ma tgrapy nejaku dobu mam uz dlhsie vlasy uvazujem ze sa necham nejako ostrihat ale neviem ako by som kadernicke vysvetlil ako aby tio nedomrvila a trepat sa tam s nejakou fotkou to je... Otvor fórum »
18. 5. 2012 21:11
26
Akú značku púdru používate?
Ktorá značka púdru je podľa Vás najlepšia? Otvor fórum »
18. 5. 2012 20:03
27
Klipy
Pridajte nejaké klipy pri ktorých sa čudujete ako mohlo toto niekoho napadnúť :D Otvor fórum »
18. 5. 2012 19:58
25
Dali ste podpísať žiacku rodičovi?
- Áno samozrejme kto iný by to mal podpisovať (:P)
- Niekedy mi chýbali podpisy
- Sem tam som si podpísal/a sam/a
Ďalšie možnosti »
18. 5. 2012 19:47- Niekedy mi chýbali podpisy
- Sem tam som si podpísal/a sam/a
Ďalšie možnosti »
13