Diskusie - 4147. stránka fóra
4
Ako poslat pesnicku cez bluetooth na Androide?
Ahojte, pred nedavnom som dostala LG Optimus Me P350, je to moj prvy mobil s androidom. Cez bluetooth viem posielat len fotografie a to tak ze podrzim prst na fotke ktoru chcem sdielat cez BT... Ked to tak urobim s... Otvor fórum »
25. 5. 2012 22:46
43
Vyberanie krčných mandlí
Ahojte. Už vám ich vyberali? Ako to prebiehalo PO tom, ako ich vybrali? Bolelo to? Mohli ste aspoň niečo jesť? Budem musieť ísť aj ja a bojím sa toho :( Čo ma čaká? (?) Otvor fórum »
25. 5. 2012 22:12
16
Gumičky na oblúku zubného strojčeka,,.
Ahojte, mám fixný strojček a dnes mi vypadla z oblúka gumička, k zubárke idem až vo štvrtok, vadí to, alebo sa nemôže nič stať? Vopred ďakujem za rady... :)) Otvor fórum »
25. 5. 2012 21:53
13
Pls aký je najlepší opalovací krém alebo sprej ? (názov výrobku) ďakujem
Neviem či je lepší krém alebo sprej.. opaluje ma na červeno a niektoré krémy a spreje pomáhajú opalovať na hnedo neviem sa rozhodnúť. :/ :) Otvor fórum »
25. 5. 2012 21:39
18
Môj road trip/nudíte sa?
Zostavte si súbor miest = nejakú trasu, miesta ktoré by ste na nej chceli navštíviť v nejakom časovom úseku - môžete napísať prečo, čo konkrétne vás tam láka.. napr. Z Bratislavy do... Otvor fórum »
25. 5. 2012 21:09
43
Aký je váš máj-lásky čas?
všade samé páriky držiace sa za ruky, oblizujuce sa a vyjadrujuce si verejne svoju náklonnosť .. to by bolo všetko v poriadku pokiaľ nieste single :P ..ostatný osamelý, ako to zvládate? Otvor fórum »
25. 5. 2012 21:07
4
Informácie ohladne príjmačok na masmediálnu komunikáciu UCM
Ahojte , Chcela som sa spýtať či niekto nevie , aké druhy otázok sa objavujú na príjmačkach na masmediálnej v Trnave kto minulý rok príjmačky robil. Dakujem ... Otvor fórum »
25. 5. 2012 21:04
52
Vaše obľúbene zvieratko ?
Aké je vaše obľúbene zvieratko a prečo ? Ja napríklad milujem tulene, strašne zlate sa mi zdajú, neviem si pomôcť :) Otvor fórum »
25. 5. 2012 21:02
3
Gymnázium Kukučínova Poprad
Čauky, chystá sa tiež niekto tento rok ? :D Otvor fórum »
25. 5. 2012 20:58
10
Dredy?
prosim vas, nevyznam sa vobec v dredoch. chcel by som si ich ale urobit. mam asi 4, 5 cm dlhe vlasy zatial. chcel by som sa opytat aku dlzku vlasov potrebujem minimalne na vytvorenie dredov. ... Otvor fórum »
25. 5. 2012 20:54
33
47
Ako presvedčiť mamu?
Mám taký problém. Bývam na dedine.. Ked idem niekde von napr. s kamoškami, tak mama pre mna proste príde. Ako aj idem von a o niekolko hodín pre mna príde bud ku kamoške, alde niekde... Otvor fórum »
25. 5. 2012 20:13
59
Myslite si, ze sa Vatikánu podarí presadiť zákaz potratov v celej EÚ?
Myslite si, ze sa Vatikánu podarí presadiť zákaz potratov v celej EÚ? Otvor fórum »
25. 5. 2012 20:10
17
Ste spokojný s demokraciou/totalitou na Slovensku a ako ju hodnotíte ?
- Je tu demokracia aká má byť, teda som spokojný
- Túto demokraciu treba ešte doladiť smerom k liberalizmu
- Na Slovensku je skôr totalita, ale mne to vyhovuje
Ďalšie možnosti »
25. 5. 2012 20:02- Túto demokraciu treba ešte doladiť smerom k liberalizmu
- Na Slovensku je skôr totalita, ale mne to vyhovuje
Ďalšie možnosti »