Diskusie - 4141. stránka fóra
3
Čo s nevyzdvihnutym vratenim dani?
Mam problem zapričineny vlastnou imbecilitou a sice už su 2 dni po termine, kedy som si mala isť na poštu po vratenie dani. Nemate niekto skusenosť? Kam sa mam obratiť, aky je teraz postup, ... Otvor fórum »
27. 5. 2012 15:56
15
Čo by ste urobili,
Ak by ste boli sami na zemi a uš by bola ozónová vrstva tak narušená, že by stačil jeden váš prd na to, aby tá ozónová vrstva bola nadobro znyčená....čo by ste urobili ? Otvor fórum »
27. 5. 2012 15:26
13
Vzorové testy FARMACIA
Neviete niekto, ci sa daju niekde zohnať cvicne testy, ake sa vyskytuju na prijimacích skuskach na farmáciu? Otvor fórum »
27. 5. 2012 15:18
6
Potrebujem poradiť !
Prepáčte ja viem, že takéto témy tu všetkých už otravujú ale chcem sa poradiť. Máte niekto HTC Sensation XL alebo ste rozmýšlľali o jeho kúpe ? ... Je to dobrý telefón ? Nejaké výhrady... Otvor fórum »
27. 5. 2012 15:15
27
Aké poznáte zábavné alebo jednoducho originálne pozdravy ?
Aké poznáte pozdravy? .. nejaké originálne okrem ahoj a čau .. tak by som chcela od vás počuť nejaké vtipné proste originálne hoc jaké pozdravy Otvor fórum »
27. 5. 2012 14:58
13
Čo si myslíte o STU v bratislave?
Chodíte tam niekto do školy? Na akú fakultu chodíte? Vyhovuje vam to tam? Je to hodne ťažké u skúšok ? Ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
27. 5. 2012 14:55
10
SMS z mobilu do PC
neviete poradit ako sa daju dostat smsky (su ulozene v telefone, nie na sim) z mobilu do pc cez nejaky program? skusala som aj po pripojeni cez kabel najst niekde kde by mohli byt ulozene ale max mi ukaze... Otvor fórum »
27. 5. 2012 14:44
8
Je možné,,.
Je možné ovplyvniť názor človeka? Predstavte si, že váš kamarát robí chybu. Robí niečo, čo nedáva žiadnu logiku. Vy viete, že robí chybu a nikto nemá na neho taký vplyv ako vy. Aj keď... Otvor fórum »
27. 5. 2012 14:24
21
Nefunguje mi stahovenie okien na Mercedese GL X164
Caute, neviete mi poradit so stahovanim okien na aute uvedenom v nadpise prispevku? Bol som s tym v original mercedes servise a tam na to nevedeli vobec prist... Otvor fórum »
27. 5. 2012 14:13
2
Financie x Finančná matematika
Ahojte, neštuduje tu niekto Financie alebo Finančnú a poistnú matematiku? (obidvoje Masarykova univerzita- ESF a PřF) Dostala som sa totiž aj tam aj tam a teraz mám dilemu, čo z toho bude lepšie. Ďakujem:) Otvor fórum »
27. 5. 2012 13:36Bilingválne gymnázium ŽILINA
AHoj ide tu niekto ?:)) Ja idem 19. 6. na skušky , pretože som ochorela v den skúšok , takže hento sú akokeby opravne !:) Budem sama či ?:) Otvor fórum »
27. 5. 2012 13:29
9
Krabica od telefónu
Ahojte, chcem predať telefón do nejakého bazáru alebo do záložne, pretože mám nový, no neviem, kde je od neho krabica. Nabíjačku, USB kábel aj ostatné príslušenstvo mám... ... Otvor fórum »
27. 5. 2012 13:08
22
Budúcnosť
keby ste mali možnosť chceli by ste vedieť tú svoju.. ? myslíte že by ste ju vedeli nejako zmeniť, alebo veríte že ked sa má niečo stať, tak sa to vždy stane? Otvor fórum »
27. 5. 2012 13:06
38
Žehlenie
Čo vy a žehlenie? Žehlíte? Pripadá vám to nutné? Ja vôbec nechápem, načo by som si akože žehlila tričká, v ktorých chodím do školy O___O pokiaľ sa to nechá normálne uschnúť na... Otvor fórum »
27. 5. 2012 12:53
27
Reč tela a mikroexspresie
je tu niekto taky, ktory tuto vednu disciplinu študuje, zaujima sa v nej, či dokonca dokaže čitať subory v každodennom živote? Otvor fórum »
27. 5. 2012 12:29
27
Videli ste The Avengers???
... ak áno čo sa vám páčilo, čo naopak nie???... ktoré hlášky boli podľa vás naj?..a ktorého hrdinu máte najradšej???... :-)) ( ja som na tom filme bola v kine 2krát a som úplne mimo, mám aj plagát... Otvor fórum »
27. 5. 2012 12:21- 1 To máš dobré, ja už som na zoznamky zanevrel
- 2 2025 VELKA CHUDOBNA ANKETA: Best of Striekala
- 3 2025 VELKA HUDOBNA ANKETA 4/5: najhitovejsi album