Diskusie - 395. stránka fóra
13
Kredit/bankový účet
Dá sa nejakým spôsobom poslať kredit zo sim karty na bankový účet? Otvor fórum »
4. 1. 2019 15:22
33
Nagrcal/a si si už do úst a prehltol/la? Len pravdu!
- Áno, nebola iná možnosť.
- Nagrcal/a, ale po pár sekundách vypľul/a
- Nie, vždy cez ústa priamo vonku
Hlasuj »
4. 1. 2019 15:19- Nagrcal/a, ale po pár sekundách vypľul/a
- Nie, vždy cez ústa priamo vonku
Hlasuj »
5
CONVERSE - Chuck Taylor All Star HI
Prosím vás, nosí tu niekto CONVERSE - Chuck Taylor All Star HI ? Konkrétne mám záujem o tieto https://www. snowbitch. sk/topanky-converse-chuck-taylor-all-star-natural-enamel-red-egretnatural-enamel-red-e/d-430163/ vie mi niekto poradiť veľkosť ? Otvor fórum »
4. 1. 2019 14:11
36
Kto z týchto národných hrdinov je podľa vás najväčší slovák ? Druhých 25 nominovaných
- To mi nevychádza - policajný hovorca
- Papagáj Čibo - pakuj do pi*či
- Omietkový démon
Ďalšie možnosti »
4. 1. 2019 13:11- Papagáj Čibo - pakuj do pi*či
- Omietkový démon
Ďalšie možnosti »
8
Refinancovanie úveru
čaute birdzáci. Nemáte niekto skúsenosti refinancovaním úveru? Ako to prebieha a je možné refinancovať súčasný úver aj v inej banke ako súčasnej? Máte s tým niekto skúsenosti? Otvor fórum »
4. 1. 2019 09:55
49
Vrahovínovia, znásilňovači a rozparovíčovia.
Existujú ešte nejaké relácie o vrahoch v Česku/Slovensku/Československu okrem Najväčších kriminálnych prípadov slovenska a Hrdelních zločinů? Pozerávate tento druh dokumentárnych cyklov, alebo Vám bohato stačia TN? Aké takéto relácie pozerávate? Otvor fórum »
4. 1. 2019 08:57
13
Púzdro na cigarety
Ahojte mám sprostú otázku, kde sa dá kúpuť púzdro na cigarety a predaju ho keď mám 15 rokov? Pls sprosté komentáre či nechajte sami pre seba ; ) Otvor fórum »
3. 1. 2019 23:59
43
Mimobratislavčania, čo si myslíte o Bratislave?
Ako Bratislavčan chcem vedieť, čo si o BA a jej ľuďoch myslíte? Boli ste tam, páčilo sa vám, dokázali by ste tam žiť? Prídu vám Bratislavčania namyslení? Otvor fórum »
3. 1. 2019 19:55
22
Vekový prieskum Birdzu. Aký je váš vek ?
3. 1. 2019 19:51
14
Štúdium prekladateľstva
Študoval niekto tlmočníctvo angličtinu a nemčinu? Vedeli by ste mi k tomu niečo povedať? Otvor fórum »
3. 1. 2019 17:55Orange
Ahojte :) nájde sa tu niekto, kto pracuje v Orange a bol by mi ochotný odpovedať na pár otázok? Ďakujem veľmi pekne ! :) Otvor fórum »
3. 1. 2019 16:20
35
Aký film ťa naposledy rozplakal?
Pri ktorom filme si naposledy plakal/a? Otvor fórum »
3. 1. 2019 15:23
29
Výber vysokej školy
Som štvrtáčka na gymnáziu a netuším kam ďalej. Tiež ste nevedeli na akú vysokú školu ísť? Podľa čoho ste sa nakoniec rozhodli? Ako ste vedeli, že vás to bude baviť, že to je práca, ktorú chcete... Otvor fórum »
3. 1. 2019 11:42
4
Ledger Nano S
Ahojte. Preinstaloval som Windows a tym padom som musel nanovo nainstalovat Ledger Live. Teraz netusim ako mozem znovu spojazdnit a dostat do Ledger Live moj Ledger Nano S. Najde sa tu niekto kto vie ako nato? Ďakujem Otvor fórum »
2. 1. 2019 22:39
19
Klamali ste niekedy aby ste vyzerali viac cool?
Toto je anonymna anketa. Hlasujte v komentoch hviezdickovanim. Co sa mysli otazkou? Napriklad predstieranie ze sa vam nejaka pesnicka nepaci lebo je prilis mainstreamova, alebo ste sa tvarili ze mate radi divadlo ci hipstersky film aj... Otvor fórum »
2. 1. 2019 22:11
21
Výsledky TV show Najväčší Slovák.
Ako hodnotíte výsledky tejto show? Prekvapilo vás niečo? Alebo sklamalo vás nejaké meno? A koho by ste volili vy za najväčšieho Slováka? Otvor fórum »
2. 1. 2019 12:23