Diskusie - 394. stránka fóra
2
Prepis auta
Ahojte, ludia so skusenostami s prepisom auta. Ak pri odhlaseni som bol ja, a do papierov bolo udane moje meno, no chcem ho prihlasit na mamu... musim ho prihlasit na svoje meno a potom ho... Otvor fórum »
6. 1. 2019 20:51
7
Pomoc s php
potreboval by som sa opytat na par veci, tak kto by bol ochotny, mohol by napisat :-) Otvor fórum »
6. 1. 2019 18:47
6
16
Pomoc: Nedokáážem sa učiť
Prosím ľudia poraďte mi! Ako sa mám prinutiť učiť? HLAVNE AKO MÁM PRI UČENI VYDRŽAŤ? Nejako sa namotivovať napr. Vždy aj keď sa konečne donutím si sadnuť k učeniu, chvíliami od toho utekám k iným činnostiam. ... Otvor fórum »
5. 1. 2019 23:17
20
Bali ste sa Na polici v hrnci?
5. 1. 2019 21:15
36
Radosti
Začíname ďalší rok, tak sa poďte pochváliť: Na čo sa najviac v roku 2019 tešíte ? Čo super plánujete ? Otvor fórum »
5. 1. 2019 20:50
57
Ako máte v mobile uloženú svoju polovičku?
Ak ste single, ako by ste si svoju polovičku uložili? Pokiaľ to teda nie je tajné :) (čisto zo zvedavosti) :D Otvor fórum »
5. 1. 2019 16:48
22
Dievča snov
Ahoj som Martin a poznám jedno dievča poznáme sa už dlho ale to je tak vsetko ked sa niekde stretneme tak sa maximálne pozdravime. A ona vôbec nevie že sa mi páči. Neviem ako jej mám napísať bojím... Otvor fórum »
5. 1. 2019 13:07
12
Paneuropská
Ahojte mám otázku, študujem na paneurópskej súkromnej pedagogickej a sociálnej akadémii v Bratislave a chcem sa s pýtať že či sa tam náhodou niekto nechystá ? Je tam inak super... ďakujem za odpovede ; ) Otvor fórum »
4. 1. 2019 21:56
57
Kedy je vhodná doba na to, aby žena mala dieťa?
- Hneď po strednej škole
- Už počas vysokej školy
- Hneď po vysokej škole (pred tým, ako rozbehne kariéru)
Ďalšie možnosti »
4. 1. 2019 20:39- Už počas vysokej školy
- Hneď po vysokej škole (pred tým, ako rozbehne kariéru)
Ďalšie možnosti »
28
Prelínajú sa vám niektorí užívatelia Birdzu?
Teda že ste si ich niekedy mýlili alebo sa vám proste niečím podobajú jeden na druhého? Mne sa napríklad mýli @wistinher s @majmarad a @Verdamt s @Paracelsus a ešte určite viac takých dvojíc by som našla len mi momentálne nenapadá... Otvor fórum »
4. 1. 2019 19:05
- 1
- 2
Ďalšie možnosti »