Diskusie - 3633. stránka fóra
25
Keď sa internet rovná 20 dg salámy,,.
Takže, mám taký problém... bývam v oblasti novostavieb no a ako to už býva, pripojenie na net je veľmi mizerné. Máme mobilný iternet od Orangeu, vraj "neobmedzený", lenže po 5 GB sa mi rýchlosť... Otvor fórum »
8. 10. 2012 17:59
8
Máte niekto skúsenosti s hennou na vlasy?
Mám už dosť veľa krát farbené vlasy a dosť si ich žehlím, takže samozrejme zničené vlasy a rozštiepené končeky. Chcela som vyskúšať hennu na vlasy, ale s tým, že chcem červenú farbu, viete niekto poradiť? Otvor fórum »
8. 10. 2012 17:47
6
Najde sa nejaka holka ktora si popise?
napiste niekto lebo sa nudiim :) Otvor fórum »
8. 10. 2012 17:44
10
Bolest pri bruchu po behani
cawte kluci a holky mam problem ze vzdy ked zacnem behat tak ma boli pri crevach vlavo niekde v bruchu to co sposobuje cim to je??? dik za radu Otvor fórum »
8. 10. 2012 17:37
29
Dievčatá dali by ste si odrezať malíček na nohe?
8. 10. 2012 17:23
15
Aku strednu si mam vybrat???
Urcite viem ze chcem studovat dalej zurnalistiku! Milujem knihy, rada tvorim vlastné príbehy ale to je este daleko. Teraz musim vyriesit hlavne dileme kam dalej na strednu! Z urcitostou viem povedat ze na gymnazium asi nepojdem. Co mam... Otvor fórum »
8. 10. 2012 17:10
7
Imatrikuly- problém s maskou
25. októbra máme mať na škole imatrikuly / uchaľák / a máme tému 'filmové hviezdy' .. problém je vtom, že ja netuším akú masku si zobrať, chcem byť aspoň kus originálna čiže Piráti z Karibiku, Marilyn... Otvor fórum »
8. 10. 2012 16:48
3
Jarmok v Sturove
Je tu niekto kto byva niekde v okoli Sturova a chysta sa tam?Ake to tam je?Oplati sa mi tam ist?(kamarat sa ma spytal ci by som nesla, ale dajako sa mi tam nechce)este som nebola v Sturove a pripada mi... Otvor fórum »
8. 10. 2012 16:29
4
Stúpili ste si už na vlastné spermie?
stále sa mi to stáva##párkrát sa mi to stalo##nie##som žena##iná odpoveď Otvor fórum »
8. 10. 2012 16:03
24
Jazdectvo
Toto fórum je venované všetkým milovníkom koní a jazdectva, ktorý sú už skúsený v jazdectve a tejto oblasti, ale aj pre nováčikov. Volám sa Michaela a v jazdectve patrím medzi začiatočníkov-pokročilých. Kone ma zaujímali už odmalička. Najprv... Otvor fórum »
8. 10. 2012 15:53
3
Ako sa vola autor a jeho dielo?
Zakupil som si kopiu tohoto krasneho dielka. Mam pocit, ze ide o dielo Canaletta ale nie som si isty a chcel by som vediet aj ako sa tento obraz vola. Pozeral som rozne stranky... Otvor fórum »
8. 10. 2012 15:43Medzinárodné vzťahy v BB - 2. stupeň
Ahoj ľudia, prosím Vás, nájde sa tu niekto, kto robil prijímačky do Banskej Bystrice na medzinárodné vzťahy - 2. stupeň? Ak áno, z čoho ste sa učili? Neviete mi odporučiť nejakú literatúru alebo aspoň čo... Otvor fórum »
8. 10. 2012 15:31
26
Je tu niekto kto naozaj schudol? nejaké tipy a rady ako jest, čo jesť ako cvičit a ako dlho?
Je tu niekto kto naozaj schudol? nejaké tipy a rady ako jest, čo jesť ako cvičit a ako dlho? Otvor fórum »
8. 10. 2012 15:27
8
Ako dať preč z hudby text
Vedel by mi niekto urobiť karaoke verziu? Chalani chcú spievať na stužkovej jednu pesničku ale chcú dať preč slová :) Alebo viete cez aký program by sa to dalo? ďakujem Otvor fórum »
8. 10. 2012 15:22
28
Veľkosť nohy
baby, mali ste niekedy problem si na seba kupit topanky? myslim tym najma dievcata ktore maju nohu 41 a viac, pripadne ich velkosti patria do detskej obuvi, sama patrim medzi dievcata, ktore maju nohu 41, 5. ... Otvor fórum »
8. 10. 2012 13:41
17
Zostat na architekture alebo sa na to vykaslat ?
som v prvom rocniku architektury na stu .... problem rsp. dilema je v tom ci mam na skole zostat alebo nechat studium, kym je relativna sanca ze by som sa mohla este uspesne pripravit na prijimacky na inu... Otvor fórum »
8. 10. 2012 13:31
30