Diskusie - 3554. stránka fóra
4
Súrne hladám
Prosím prosím o pomoc, hladám už asi týždeň jednu pesničku, neviem ani názov ani nič, akurát v refréne sa spieva niečo, že "falling in love" a klip je o nejakom chlapovi, ktorý behá v nejakom kožuchu po snehu... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:27
13
Pozvanie
Ahojte potrebujem poradiť. Chcela by som zajtra pozvať kamaráta k sebe aby sme pozreli jeden film, len je mi to blbé sa ho pýtať, lebo bol predvčerom u mňa a nechcem sa mu vtierať. Neviete ako... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:17
6
Hľadám druhákov (tretiakov,,)
z Komenskeho - filozofickej fakulty, ktori studuju ucitelstvo anglictiny a slovenciny. potrebovala by som nejake informacie o uciteloch a o testoch co nas cakaju :D tak ak by sa tu nahodou niekto taky nasiel, bola by som... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:17
13
Kniha pre tetu
Poradte, akú mám kúpiť mojej 45-ročnej tete knihu? napr. nepoznáte nejaký super román čo by sa hodil aj tejto vekovej kategórii? Díky Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:12
3
A zas niekto potrebuje poradiť film :D
Zajtra mám večer pozerať s priateľkou film v aute a potreboval by som odporučiť nejaký kvalitný horor (psycho, ducharina, nejaké ľakačky), proste také niečo pri čom sa fakt budeme báť :D Tým čo napíšu normálne odpovede vopred... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:10
2
Jogurtová plnka/krém do torty
cukrárky prípadne aj cukrári :D prosím vás o pomoc :) chcem robiť dvojposchodovú tortu a do tej spodnej časti by som chcela urobiť jogurtovú plnku/krém :) ale taký aby sa neroztekal... prípadne nejaký chutný recept na plnku do ktorej by... Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:58Spomienky na detstvo
Napis do komentu ci to je pravda. http://najmeme. sk/meme. php?id=463 a ak nie tak co ine Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:55
4
Clip in vlasy
Kto ste mali tieto príčesky, aké máte snimi skúsenosti? :)... oplatí sa do toho investovať?. rozmýšľam, že by som do nich investovala, len neviem akú dlžku si kúpiť, poraďte koľko cm je tak akurát :) ďakujem Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:52
6
Kúpa mobilu
Chcel by som si kúpiť nejaký mobil ( asi SGSII ) buď z Telecomu alebo z Orange len nwm kedy je ten najvhodnejší čas na kúpu. Aby som napr nekúpil teraz za 200€ a o 3 týždne pozriem a... Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:51
1
Mikrobiologia, molekularna biologia
chodi niekto na Mgr. mikrobio alebo molekul. bio?, pripadne este na botaniku? zaujimali by ma moznosti zamestnania v pripade vystudovania jednewho z tychto odborov, hlavne v zilinskom kraji... ma niekto skusenosti? :) Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:44
16
Bubeník
Dnes tak počúvam staré dobré fláky (to znie strašne dobre). A zaujímalo by ma: kto je váš obľúbený bubeník? Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:24
5
Kde je schránka Samsung Galaxy S2 ?
Serus, nevie niekto kde nájsť schránku na samsung galaxy SII ?? Skopíroval som si ich do schránky pred tým ako som ich vymazal, no neviem nájsť tú schránku :D:D:D Vďaka za... Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:15
23
Zdravím mohli by ste mi poradiť nejaké pekné duetká ?
najlepšie nejaké zalúbené :P Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:00
3
Dajte mi tu linky kde by som stiahla nejaké e-knihy ZADARMO :D až to existuje
našla som jednu veľmi dobrú knihu Ole Martin Høystad: Historie srdce neviem kde by som si ju stiahla chcela by som ju do tabletu tak mi to najdite ludia prosím :) Otvor fórum »
1. 11. 2012 16:58
93
A také poznáte, že,,.
Ste výhybkár a musíte rozhodnúť po ktorej koľaji pôjde ďalej vlak... Ak pôjde po prvej, tak tam zomrie 5 robotníkov. Ak po druhej, tak 1 robotník. Odpoveď je asi, že ho pošlete tam kde je... Otvor fórum »
1. 11. 2012 16:46
70
Horí budova a ty môžeš zachrániť iba jednu osobu.
- zachrániš mamu
- zachrániš dieťa (vlastné, syn alebo dcéra)
- zachrániš manžela/manželku
Ďalšie možnosti »
1. 11. 2012 16:27- zachrániš dieťa (vlastné, syn alebo dcéra)
- zachrániš manžela/manželku
Ďalšie možnosti »
21
Fajčenie (Cigariet)
Od kolkích rokoch fajčíte? ja od 11 a teraz mám 13 Otvor fórum »
1. 11. 2012 16:18
27
Lubim sa mu?
ClSituacia je takato: v triede mam spoluziaka, s ktorym chodim aj na kruzok. A som do neho zamilovana... V poslednej dobe sa mi zda ze by mohol byt aj on. Casto ho pristihnem, ako sa... Otvor fórum »
1. 11. 2012 16:08