Diskusie - 3546. stránka fóra
17
Rodinné tradície,,.
Máte v rodine nejaké tradície ktore sa u vás aspoň zväčša dodržiavajú? Hlavne tradície/zvyky mimo sviatkov... U nás sú to nedeľné obedy: Všetci jeme za jedným stolom a vždy v nedeľu... Otvor fórum »
3. 11. 2012 20:03
4
Nejde Internet Windows 7
čaute, mám dualboot windows 8 a aj 7. Na osmičke mi ide internet v pohode, všetko super. Lenže používal by som najradšej windows 7, no tam mi dnes prestal ísť net. Ale na osmičke... Otvor fórum »
3. 11. 2012 19:57
147
Myslíš si, že si pekný/á? Ako to vidia druhí?
- som pekný/á a myslia si to o mne aj ostatní
- som pekný/á, ale iní ma za pekného/peknú nepovažujú
- som škaredý/á a myslia si to o mne aj ostatní
Ďalšie možnosti »
3. 11. 2012 19:42- som pekný/á, ale iní ma za pekného/peknú nepovažujú
- som škaredý/á a myslia si to o mne aj ostatní
Ďalšie možnosti »
7
Elastická podprsenka bez ramienok či čo to je
čaute už dlhšiu dobu hľadám niečo takéto: http://media. topshop. com/wcsstore/TopShop/images/catalog/43H07BMNT_large. jpg chcem to pod tielko a neviem to nikde zohnať.. na nete bývajú ale radšej by som si to vyskúšala ... Otvor fórum »
3. 11. 2012 19:40
57
Masturbovanie??
No, problém je v tom že masturbovanie ženy by malo byť také akoby "strkanie" prstov do vagíny. Ale ked ma uspokojuje len ako to popísať, nad klitorisom, ked velmo šúhate je to úplne... Otvor fórum »
3. 11. 2012 19:08
34
Ked je sex problem
začnem tým, že mám 22. s partnerom som vyše 2 roky, prekonávame menšiu krízu (veľa zbytočných hádok, žiadne pochopenie, často krát mi naše hádky prídu ako súťaž, v ktorej sa mi snaží dokázať, ... Otvor fórum »
3. 11. 2012 18:55
5
Viete poradit?
..od vcera mi z nicoho nic prestali fungovat videa na youtube. ale nie vsetky..poniektore idu no len velmi malo a vo vecine pripadu mi len nacita a zobrazi na mieste kde ma byt video len ciernu celu plochu a nic... Otvor fórum »
3. 11. 2012 18:53
13
Bozkávanie
Čavte, s jedným kamarátom chodíme spolu von a fakt sa mi páči a chcela by som ho pobozkať. Len neviem ako to mám spraviť, tým, že sa prechádzame... fakt neviem ako na to. Nejaké nápady? Otvor fórum »
3. 11. 2012 18:17
8
Nejdu mi žiadne hry na ntb okrem nfs underground 2
Dobry deň kúpil som si novy ntb Toshiba satelite c855-148 a nejdu mi natom žiadne hry okrem nfs underground 2 nevie mi niketo poradit prečo mi to ... Otvor fórum »
3. 11. 2012 18:04
19
Ako na to?
Ahojte, táákže :D rád by som si kúpil kabát.. stojí okolo 60-70 €.. a mama povedala aby som sa spýtal fotra či mi dá (eurá).. ták mohli by ste mi napísať nejaké slová... Otvor fórum »
3. 11. 2012 17:58
12
Niekto kto študuje VŠE/EUBA ?
Zdravím všetkých keby sa našlo pár osôb bol by som nesmierne rád mal by som pár otázok ohľadom štúdia na týchto univerzitách. Pošlite mi správu díky moc:). Otvor fórum »
3. 11. 2012 17:51
16
Dobrý historický seriál
Nepozná niekto nejaký historický seriál, ktorý je natočený podla skutočnosti?Aspoň z časti... Alebo asoiň jekaý zaujímavý prírodopisný alebo nejakým štýlom náučný(Na skrátenie chvíl pozerávam Simpsonovcov ale chcela by som cez tie chvílky nejak začať obohac Otvor fórum »
3. 11. 2012 17:29
11
Španielčina
Kto pozná nejakú knihu na učenie Španielčiny , od úplných základov ? Môže byť aj z CD . Otvor fórum »
3. 11. 2012 17:23
42
Záhoráci sem! potrebujem pomoc
Zdravím, Záhoráci. Dovolím si položiť vám pár otázok, vaše odpovede mi veľmi pomôžu pri spracovaní referátu o Jazykovej situácii na Záhorí. Budem vďačná všetkým, ktorí obetujú minútku... Otvor fórum »
3. 11. 2012 16:40
4
Výskum socialnej psychológie
Zdravím Vás, ak poznáte nejaký výskum socialnej psychológie a zaujal Vás (alebo aj nezaujal) tak sem s ním :) Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 11. 2012 16:37
5
Prisudok a podmet
nejaki slovencinari,, prosim vas nepoznate cvicenia na problematiku zhody podmetu s prisudkom??? hocijakeee akuutne Otvor fórum »
3. 11. 2012 16:34
- matematické a informatické modely v ekonómií
- aplikovanú informatiku
Hlasuj »