Diskusie - 3312. stránka fóra
5
Anketa seminárka
Prosím o vyplnenie ankety. Veľmi pekne ďakujem!. -) prajem pekný deň http://www. iankety. sk/dotaznik/280032186/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 14:34
2
4
Problém s PDF súbormi ,,.
Cawello ... nevedel by mi niekto pomoct ? Teda ide o to , ze mam noty v PDF-ku ... a je tam okolo 25 strán a potrebovala by som tam nechat len nejakych 5 stran ... ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:58
7
Nejdu mi videá
Ahojte..... Nejdu mi kukat videa cez net na mobile..... len youtube... stiahla som si flash player ale aj tak to nejde.... takže mi nejdu ani hry .... neviete mi poradit ? DIKI ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:50
15
Meteorológia
Ahojte, chodím na gympel a čoskoro si budem musieť vybrať voliteľné predmety a potom VŠ. Odmalička ma zaujímala meteorológia, a tak by som rád vedel, na akej VŠ sa toto študuje a či by to malo... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:44
9
Orange paušál základ
Ahojte, nemáte tu niekto tento paušál?? Mesačný poplatok 9, 99€ v tom by malo byť 110minút a volania na jedno číslo v orange zadarmo... Chcem sa spýtať, včera v noci... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:44
19
Stáva sa vám to často?
Drahý bratia a sestry, stáva sa Vám často že vaša priateľka/priateľ alebo frajerka/frajer alebo manželka/manžel Vám nadávajú za to že keď idete po ulici a oproti Vám ide pohľadnejší človek....a Vy mu čumíte a obdivujete jeho /toho pohľadnejšieho človeka/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:39
130
Buď/alebo
Už tu raz (možno ajviackrát) bola hra buď/alebo. Proste napíšete dve možnosti a ten pod vami si musí jednu vybrať. Začínam: lízatko alebo čokoláda Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:25
27
Depresia
ahojte zažil niekto z vás skutočnú depresiu, nemyslím pár dní ale tyždne aj mesiace trvajúci stav smútku a beznádeje? Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:22
3
Palette deluxe
Mali ste niektorá palette deluxe ohnivu červenu ? ako vám to chytilo ? alebo iny odtien... dakujem Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:15
6
Krav Maga - najúčinnejšia sebaobrana
Poznáte Krav Maga? Má niekto s ňou skúsenosti? Jedná sa vraj o najefektívnejšiu techniku sebaobrany, ktorú využíva Izraelská a Americká armáda, CIA, FBI... V Polsku je vraj tiež veľmi rozšírená. Na stránke http://selfdefense-kravmaga. webnode. sk... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:42
50
Ideme sa zahrať, zase raz :)
Som si teraz vymyslela taký odvec, zadajte si do googla svoje meno a priezvisko odzadu bez medzier, v tvare oksivzeirponem a hoďte sem prvý obrázok čo vám vyhodí. Kravina ako hrom, ale aspoň... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:40
2
Vš
Ahojec ludia, len by som sa chcel spýtať či nemáte dakto na predaj príjmacie otázky na lf MU moze byt aj v PC forme, alebo lf UK dakujem Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:39
27
Strava v lietadle
Zdravim ludia . Chcem sa spytat aka je strava v lietadle a ake mate skusenosti so stravou :) Totiz v aprili mam zaoceansky let ... letim do NY ... ake jedlo mam cakat ? let bude trvat... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:11
4
Ekonomika v čechách ?
Zdravim, študujem na 8 ročnom gymnáziu v Nitre a tento rok maturujem. Chcel by som ísť študovať ekonomiku do čiech buď VSE alebo Karlovka. Kamaráti mi odporúčali VSE vraj je to tam na úrovni ale na druhú... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:11
8
Top eleven
Nazdárek Porebujem pomoc s hackom na túto facebookovú hru. Hack mám nainštalovaný ale keď dám pridať tokeny na konci pridávania mi napíše že problém je v net framework neviete ako by som to mohol vyriešiť dik... Otvor fórum »
5. 1. 2013 12:10