Diskusie - 3305. stránka fóra
26
Kedy to začnete brať vážne?
Kedy začnete brať vážne vzťah s opačným pohlavým bez toho aby ste si to nejakým spôsobom povedali (že ste oficiálne pár)? A druhá otázka naozaj už väčšina ľudí berie FB tak vážne, že ak nemáte vzťah v profile... Otvor fórum »
6. 1. 2013 01:46
36
Najobľúbenejšia pesnička
Tak čo, mali ste najobľúbenejšiu pesničku, keď ste boli ešte len malí zmrdíci? :D A aká to bola? :D Otvor fórum »
6. 1. 2013 00:56
29
Aky mate nazor na ludi ktory va neodpisuju ?
- debili
- rychlo pišem a leze mi to na nervy tak ani ja mu nebudem pisat
- pohadam sa snim
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2013 00:55- rychlo pišem a leze mi to na nervy tak ani ja mu nebudem pisat
- pohadam sa snim
Ďalšie možnosti »
43
25
Chel by som sa opítať na moju ejakulaciu myslím si ze je nad priemerna a ešte aj na moj penis viec sa docitate dole:
Tak no moja ejakulacia jo dost velka myslim si ze aš nad priemerna dokazem s ejakulatom naplnit jeden maly stamprlik a ked masturbujem musim pouzit 3, 4 vreckovky. Dalsia otaska je či mam spravnu velkost a hrubku... Otvor fórum »
6. 1. 2013 00:06
15
Používate dentálnu niť/medzizubnú kefku?
6. 1. 2013 00:03
59
Počúvali ste nedávno niečo, čo ste predtým dávno nepočúvali?
Napadlo mi, ze po velmi dlhej dobe, som si pustil kapelu Trivium a stare albumy. Otazka je nasledovna : Pocuvali ste nedavno nieco, od coho ste mali fakt dlhu... Otvor fórum »
5. 1. 2013 23:46
20
Flysser
to čo za flyssera tu riešite? to nemáte prostriedky ho vystopovať a mu napraviť ciferník? Otvor fórum »
5. 1. 2013 23:38
30
Kto je flysser ?
:D:D:D každý to tu spomína a teraz som odveci :/ :D .. nebol som tu dlhší čas tak mi to tu vysvetlite niekto :D Otvor fórum »
5. 1. 2013 23:20
30
Mala táto stránka niekedy úroveň?
Lebo čo som tak pozeral, primitívne fóra sa tu objavujú od samého začiatku (?) Otvor fórum »
5. 1. 2013 23:18
18
Máš rád/rada ryby?
5. 1. 2013 23:11
14
Prosba o pomoc
keď mi nieje schopný nikto pomôcť treba si to vynútiť na silu. že? P. S. : ja niesom flysser ale verte čomu chcete toto mi žily netrhá. asi ma nedostanete stade. Otvor fórum »
5. 1. 2013 23:10
7
Tak ja prídem po ani nie 5tich minútach sa pozrieť ako dopadlo moje fórum a ono tu už nieje -_-
http://i2. kym-cdn. com/entries/icons/original/000/010/277/genius-meme. png Otvor fórum »
5. 1. 2013 23:08
9
Ja mám taký problém,,.
Dohodol som sa so Žanetou že sa stretneme na EUBE aby sme si to rozdali. Tak som ju na začiatok palcol ale nechtiac som jej trocha rozdrndal pagáč. Tak som jej povedal nech mi ho aspoň vytrúbi, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:57
40
Stredná škola!! Poraďte mi,,Zdravotná škola vs. Obchodná škola
Som deviatačka po vianočných prázd. máme mať napísané dve školy na SŚ.. ja už ani nespím a neviem sa poriadne rozhodnuť že čo by bolo lepšie chodí z vás niekto na Zdravotnú do Zámkou alebo na hoci akú zdravotnú... Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:56
28
Balzam na dusu
zijeme v uponahlanej dobe a vela z vas je mozno aj pod psychickym tlakom a to z roznych dovodov. preto je na mieste si dopriat nejaky ten relax a dopriat si trochu pohodicky aby clovek nabral silu do dalsieho... Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:49
11
HAK-čas
Baby je nutné brať antiku vždy v presný čas?lekár mi povedal že si to mám spojiť s nejakou činnosťou napr. umývanie zubov, nie však vždy si ich umývam v rovnakú dobu večer. Otvor fórum »
5. 1. 2013 22:37- 1 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 2 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 3 Na Birdzi ste najčastejšie
- 4 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 1 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
- 2 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 3 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 4 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
- 5 citite ucinky konsolidacie?
- 6 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 7 Na Birdzi ste najčastejšie
- 8 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 9 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 10 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?