Diskusie - 3301. stránka fóra
11
Google Chrome motívy
Nedá sa mi zmeniť vzhľad na prehliadači, doteraz to v pohode išlo nebol problém a teraz keď na to kliknem, tak mi vypíše len "kontrola" alebo "prebieha kontrola" a to je tak všetko, motív sa nezmení. ... Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:36
35
Kompakt alebo zrkadlovku???
Potrebujem poradiť s takým mojím menším problémom. Prednedávnom som sa rozhodla kúpiť si nový fotoaparát. Najskôr v tom že nejaká kvalitnejšia zrkadlovka by stála aj cez 1000€ som si vyhliadla jeden kompakt od Nikonu ale potom som si... Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:23
15
Ma to vyznam?
má to vyznam keď som na OA, a neskutočne sa mi nehce učiť najradšj by som prestupila na niaku hotelovku lebo bez vyšky sa nikde nezamestnam asi :(... mam prestupiť? Otvor fórum »
7. 1. 2013 01:17
58
Čo si myslíte o tuneloch v uchu?
Vyjadrite sa :D mne osobne sa to páči len na niektorých ľudoch :D osobne mám momentálne dva v ľavom uchu (3 a 8mm) a jeden v pravom (5mm) :D Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:56
3
UPOL lekarska fakulta
Študejete, poznate niekoho kto studuje alebo hlasi sa na Lekarsku fakultu do Olomouca? Ake boli prijimacky, aka je pravdepodobnost prijatia? Pocula som reci, ze tam netreba systematiku zivocichov? Co je na... Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:48
34
Chlapi! :)
Čo Vás vzrušuje v posteli? Aký bol váš najlepší sex a v čom bol výnimočný? Čo je to na čo si potrpíte a čím vás partnerka dokáže zaujať tak aby ste si povedali, tak táto bola najlepšia? :) Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:34
27
Nemám kamarátov
Dobrý deň, chcem sa vám zdoveriť s jedným problémom, či mi neviete poradiť. Ide o to, že nemám kamarátky ani kamarátov. Neviem, ako si ich nájsť, pretože... Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:28
15
Čo si myslíte o anketách, ktoré sa pýtajú naváš názor o určitých birdzákoch?
páčia sa mi - osvieženie oproti tým bežným##lezú mi na nervy##je mi to jedno##aké ankety? Otvor fórum »
7. 1. 2013 00:11
68
Máme automaticky vymazávať všetky fóra, ktoré kladú otázku, čo si myslíte o konkrétnom používateľovi?
- áno, nemali by tu byť také diskusie o konkrétnych používateľoch
- áno, ale len v prípade ak sú úražlivé
- nie, nemažte
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2013 23:42- áno, ale len v prípade ak sú úražlivé
- nie, nemažte
Ďalšie možnosti »
4
Nazov filmu
neviem to popisat presne takze len tak okrajovo: stary chlap myslim umelec bol posadnuty jednym diecatom zacal zabijat ludi a robit z nich umelecke dielo a pouzival nato skalpel Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:42
21
čo si myslite o birdzakovi romam103
kto to je ?##nemam ho rad##v poho chalan##fejk##si mysli o sebe vela##myslim si ze je naj ##zboznujem ho ! je taky mudry Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:40
24
Jako sa vola ta pesnička?
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=UWb5Qc-fBvk 4:22 prosííím Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:24
8
Študuje tu niekto psychológiu v Trnave? ; )
Potrebovala by som poradiť ohľadom prijímačok, poinformovať sa ako to tam chodí ; ) či je lepšia trnavská či Cyrila a Metoda a tak ; ) Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:19
18
Co màm robit vonku
teraz je zima, sankovat a podobne veci manebavia. Aj ked ideme vonku je tam haluz ale pp pol hodine sa niekto unavy a ide domov. viete poradit? Otvor fórum »
6. 1. 2013 23:09
11
- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Zavist a zmeny
- 5 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Zavist a zmeny
- 8 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 9 Zavist a zmeny
- 10 30 rokov nezamestnaný panic