Diskusie - 3291. stránka fóra
11
úvaha- sén
Musím odovzdať sloh (úvaha) na tému sén. Prosím napíšte mi ako by ste vy napísali úvahu o sne. Skúste sa rozpísať, tak aby to vyšlo aspoň na celú veľkú stranu :D Nie som lenivá len nemám umelecké... Otvor fórum »
8. 1. 2013 16:13
3
Spolocenske saty-Vieden ???
Vie mi niekto poradiť dobrý obchod vo Viedni s luxusnymi spoločenskými šatami ? surne Ďakujem! Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:47
3
Namáhanie po operácii
Priateľovi operovali vnút. orgány v bruchu. Mal niekto podobnú operáciu? Kedy ste sa mohli vrátiť naspäť do života a vykonávať bežné veci? .. A pýtam sa aj na sex. Lebo zozačiatku je to určite zlé a bolestivé.... Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:33
7
WOW Sim-karta ORANGE kredit
Čaute, kupila som si novu kartu od Orange.. len neviem ako ju mám aktivovať .... neviete mi niekto poradiť ??? ďakujem !! Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:30
3
Skylink karta
ahoj prosim poradte mi prosim mam kartu skylink ale teraz mi tam pise ze karta je zablokovana ziadne programy nejdu poradi mi niekto ako ju odblokovat dakujem :D Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:27
6
život po živote
Takže prečo sa hovorí že keď človek zomrie ako keby zaspal (iba preto lebo ho vidíme zo zavretými očami? veď aj ten kto sa usmieva nemusí byť šťastný) a čo si myslíte o klinickej smrti? veľa ľudí... Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:07
5
Poradte stránku kde si môžem zdarma stiahnuť Assassins creed: Revelations
Pls Poradte niečo nechcem torrenty :) Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:02
1
Ostravska univerzita-fakulta umeni-kresba
zdravim, ak mate niekto nejake info, alebo znamych, ktori tu studuju, alebo studovali, prosim napiste, hlasim sa na ten odbor, no neviem ci sa vyplati, ked vystudujem, netusim co by som... Otvor fórum »
8. 1. 2013 14:59
9
Fotka ktorú nechcem aby nikto videl,,.
Mám jednu prosbu, nevie niekto náhodou ako je to keď chcem vymazať fotku alebo video zo stránky, keď niesom jeho vlastníkom? Nedá sa to nejak vrátiť? Otvor fórum »
8. 1. 2013 13:54
7
Maturitna otazka - Nepriame dane
Pls niekto, kto ma nieco k nepriamym daniam? Konkretne: Nepriame dane -charakteristika DPH - registračná povinnosť pri DPH (dobrovoľná, povinná) - možnosti... Otvor fórum »
8. 1. 2013 13:51
2
Vysoka skola
Chodi niekto do Brna na Masarykovu na odbor anglicky jazyk alebo do Trnavy na anglicky jazyk v odbornej komunikacii? Otvor fórum »
8. 1. 2013 13:37
30
Ako toto, ked viete čo, no ako poviem, oné
Ked rano vstanem, určite viete, čím to je, no neviem sa vcítiť do kože, proste sa cítim neviem no, jeto taká utopia, také proste, že fakt neviem no, popísať sa to teda neda . Určite to neni len tak, má... Otvor fórum »
8. 1. 2013 12:34
25
Šikanoval vás niekto na nete?
Mladí ľudia v členských štátoch Európskej Únie vo veku 9 – 16 rokov využívajú počítač najmä na hranie a domáce úlohy. Polovica detí od 11 do 16 rokov podľa prieskumov uvádza, že v online prostredí sa vyjadrujú ľahšie... Otvor fórum »
8. 1. 2013 12:08- 1 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 2 Na Birdzi ste najčastejšie
- 3 Mam odist z BIRDZU ?
- 4 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 Videli ste film Otec?
- 1 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 2 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 3 citite ucinky konsolidacie?
- 4 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 5 Na Birdzi ste najčastejšie
- 6 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 7 Mam odist z BIRDZU ?
- 8 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 9 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 10 Videli ste film Otec?