Diskusie - 325. stránka fóra
18
Oznac BFFku alebo BFFka
Oznacte najlepšiu kamarátku alebo kamaráta a urobte jej tým radosť a napíšte jej niečo pekné do komentára a pod označenie určite sa potešia. Otvor fórum »
7. 8. 2019 20:05
3
Nitra - automobilka - ubytovanie
Ahojte, v pondelok nastupujem do práce. Ide konkrétne o prácu v sklade - pickerka v automobilke Jaguar Land Rover. Zaujíma ma hlavne ubytovanie ale celkovo budem rada ak má niekto skúsenosti s touto prácou. Nejaké rady... Otvor fórum »
7. 8. 2019 18:46
3
Ryba hejk :D
Kde prosim vas kupim tie zas... e filety uz konecne herr gott :D mozem. prejst aj zemegulu a nemaju to nikde co mam dojst do restiky a vypytat si surove :D ???? Alebo neviem..nemam metro kartu tamby mozno clovek... Otvor fórum »
7. 8. 2019 16:29
21
Aké papuče nosíte v zime (príp. aj v lete)?
- Z penovej gumy/gumené (s otvorenou špičkou)
- Gumeno-látkové (s otvorenou špičkou)
- Látkové (s otvorenou špičkou)
Ďalšie možnosti »
7. 8. 2019 13:51- Gumeno-látkové (s otvorenou špičkou)
- Látkové (s otvorenou špičkou)
Ďalšie možnosti »
22
Mate vo svojom jedalnicku jedlo ktore?
Mate vo svojim jedalnicku jedlo sktorym sa nedokazete, nechcete , alebo velmi tazko s niekym druhym delite :D ? Umna jeto varena kukurica nedokazem sa s nou rozdelit ani porokoch jak clovek vacsinou je to dobrovolne nasilu a... Otvor fórum »
6. 8. 2019 23:44
32
Aké ženy sa vám páčia?
6. 8. 2019 21:19
18
Akné sele zle
Kožná mi už tretí krát chce nasadiť tie isté antibiotiká na akné ktoré mi nezabrali už na dvakrát :) duac gel - je to krém ... Resp pomohol mi ale vždy len na chvíľu a čoskoro sa mi akné... Otvor fórum »
6. 8. 2019 20:24
34
Páči sa vám typy týchto dievčat?
Ako sa vám páči tieto typy dievčat ? Čo sa vám na tom páči a čo nie? Je to krasne alebo až prehnane vyumelkované? Zaujímali by ma názory ako dievčat tak chalanov. Chceli by ste takto vyzerať? Chceli by... Otvor fórum »
6. 8. 2019 19:07
19
Hľadám jeden horor
Ahojte už pár dni hľadám jeden horor ktorý som videla dávnejšie Nebol to klasický horor išiel dosť na psychiku Partia mladých ľudí sa vybrala do hotela ktorý bol zatvorený zostali tam uväznený a všetkým z toho začalo šibať neviete prosím... Otvor fórum »
6. 8. 2019 12:58
26
Introverzia
Kde končí hranica života introverta, po aké znaky, prejavy správania sa? Otvor fórum »
6. 8. 2019 09:07
6
Priloha v mcdonalde k raňajkam
Ok hoši možno som len dementny a nevem rozoznávať jedlo, ale nikde nepíšu čo je tá otoustená pizdovinka čo davajú k raňajkam a absolutne mi to trhá hlavu, takže ak niekto má takúto vedomosť bol by som rád... Otvor fórum »
6. 8. 2019 09:02
37
Aký cieľ majú ľudia ktorí vstúpia do náboženskej(či inej) sekty?
- Vidina ľahkého zárobku
- Viera, že to čo hlása nejaký samotár je skutočná pravda
- Snaha sa začleniť niekam, kde sa uplatní a budú ho mať radi
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2019 03:48- Viera, že to čo hlása nejaký samotár je skutočná pravda
- Snaha sa začleniť niekam, kde sa uplatní a budú ho mať radi
Ďalšie možnosti »
53
Veľké uzdravovacie zázraky, vstup zdarma, prídte sa pozrieť.
viac v prvom komente. Otvor fórum »
5. 8. 2019 22:09
45
Eko a recyklovanie
Recyklujete? Myslím tým papier, plasty, fľaše, baterky.... Zber papiera a tak lieky po dátume spotreby do lekárne atď.... Snažíte sa byť eko?Myslíte si že recyklovatelny plast je lepší ci ani nie keď stále plava v mori... Otvor fórum »
5. 8. 2019 19:54
10
Bolo bombardovanie Juhoslávie NATO vojnový zločin?
5. 8. 2019 15:45
27
People of Tinder
Hlavne zeny: Ako dlho si s niekym pisete, nez s nim idete von? S akym percentom ludi, s ktorymi si pisete idete von? Pripadne ak sa chcete podelit o nejaky bizar z tindru, ... Otvor fórum »
5. 8. 2019 13:12
18
Prerabka domu
Ma niekdo z vas skusenost s rekonstrukciou starsieho domu? Chcem prerobit barak priatelovho stryka Kolko z hruba vychadza nove kurenie cize vymena 5 gamatiek za radiator plus podrezanie domu..atd nemam paru ci sa mi to oplati moj limit je 25tis Otvor fórum »
5. 8. 2019 12:18