Diskusie - 3188. stránka fóra
17
Virus
Ahoj. Bola som na ps a zrazu mi zmizla cela obrazovka a vyskocilo mi upozornenie nieco take ako ceska policia.. Zevraj mam do 48 hodin poslat 3000 kc inak budem trestne stihana.. Prosim i pomoc. . Otvor fórum »
5. 2. 2013 16:27
4
Maturitné kruhy
Čavte :) keďže maturujem a výučba slovenčiny na našej škole je viac než hororová, chcem sa opýtať, či sú každý rok tie isté maturitné okruhy, respektíve, či mi na zmaturovanie ( dobré zmaturovanie) stačia vypracované témy... Otvor fórum »
5. 2. 2013 16:24
7
študijný program sociálna práca na Trnavskej univerzite
je tu niekto kto má skúsenosti s týmto odborom? na fakulte zdravotníctva a sociálnej práce je totižto študijný program sociálna práca... a všetci mi vravia že sa to neoplatí študovať že je potom minimálne uplatnenie a takisto aj s nízkym... Otvor fórum »
5. 2. 2013 16:05
17
Súťaže na valentína
hm.. čauko :D na intráku máme super valentínsky program, a ja ako kultúrny referent mám vymyslieť nejaké súťaže na valentína.. rozopínanie opaskov chlapcom dievčenskými ustami nebolo dovolene, ani žiadne zlyzovanie šľahačky.. čiže fakt potrebujem n Otvor fórum »
5. 2. 2013 15:21
32
Vie niekto ako sa dáva Pou do počítača???
No ja som bola na fb a vydela som tam obrazok kde je hra Pou na počítači tak ak niekto vie tak prosimťa napíšeš mi to do komentu ??? ... Ďakujem :) Otvor fórum »
5. 2. 2013 15:18
10
Hra v PC - stiahnuta z netu
Ahojte, stiahol som z netu hru, mala asi 600MB, lenze potom som este v tych roznych podložkách extrahoval rozne subory, takze ma 1, 26 Gb... a problem je, že ked kliknem instalovať, stále mi ukazuje že VLOžTE CD....a toto... Otvor fórum »
5. 2. 2013 15:03
10
Zo zž na strednú
ahojte hlavne deviataci, ktorý končíte na zš a idete na stredné odborné školy, aj vy máte výchovnú poradkyňu v škole, ktorá sa chodieva pýtať na stredné školy kam idete atď. no a neviete dokedy sa môžu... Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:46
18
Norsky jazyk
ahojte neviete kde by sa dal na Slovensku studovat norsky jazyk? Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:22
24
Homosexual do pekla
niekde som cital ze homosexualy idu do pekla a slusny idu do neba ... neviem co mam rovbit tak som si aj tu zmenil profil na hetero.. ci ma s tym niekto skusenost Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:02
4
Potrebujem pomôcť s PC
Hoja... mám new notebook a nechce mi zobrazovať obrázky, koré sa pohybujú ( animácie) aký program mám doinštalovať? a ešte word power point, kde sa to dá stiahnuť aby mi to šlo funkčne? Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:00
19
Hra-postavy
Myslim ze takato hra tu este nebola-niekto napise nazov postavy a ten pod nim musí tú postavu charakterizovať Tak ideme na to: Mary-Jane Otvor fórum »
5. 2. 2013 13:47
117
Feminizmus, hnutie na zrovnoprávnenie, hoci ženy v našej spoločnosti sú už dávno zrovnoprávnené
Vôbec nechápem našej rovnostárskej spoločnosti. Akoby bol problém priznať, že medzi ľuďmi sú rozdiely a aj medzi mužom a ženou sú rozdiely. Feministicky sa sťažujú hlavne na to, že vo viacerých krajinách nemôžu byť... Otvor fórum »
5. 2. 2013 11:22
6
Preberanie suborov do PC
mam problem, včera som ešte uplne v pohode stahoval subory ako napriklad filmy z uloz. to alebo aj ine a dnes to vobec nejde, predtym ked som klikol na stiahnut, tak sa mi automaticky zobrazil spravca preberania... Otvor fórum »
5. 2. 2013 10:49
5
Hra niekto futbal v rakusku?
Chcem sa vas opytat ci niekto z vas hraval futbal za nejaky klub v rakusku? Myslim tie nizsie ligi ako hra parndorf kittsee... ?? ake s tyn nate skusenosti ? Otvor fórum »
5. 2. 2013 08:31
24
Rumunsky jazyk studium vysoka skola
Ahojte ludia, viem, ze vam temy s vysokymi skolami lezu hore krkom, ale predsa by som sa chcela spytat ci su tu nejaky potencionalny zaujemcovia studia rumunciny na FIF UK ... ja sa specialne hlasim na rumunsky jazyk +portugalsky :-) Otvor fórum »
5. 2. 2013 08:24
44