Diskusie - 3188. stránka fóra
18
Norsky jazyk
ahojte neviete kde by sa dal na Slovensku studovat norsky jazyk? Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:22
24
Homosexual do pekla
niekde som cital ze homosexualy idu do pekla a slusny idu do neba ... neviem co mam rovbit tak som si aj tu zmenil profil na hetero.. ci ma s tym niekto skusenost Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:02
4
Potrebujem pomôcť s PC
Hoja... mám new notebook a nechce mi zobrazovať obrázky, koré sa pohybujú ( animácie) aký program mám doinštalovať? a ešte word power point, kde sa to dá stiahnuť aby mi to šlo funkčne? Otvor fórum »
5. 2. 2013 14:00
19
Hra-postavy
Myslim ze takato hra tu este nebola-niekto napise nazov postavy a ten pod nim musí tú postavu charakterizovať Tak ideme na to: Mary-Jane Otvor fórum »
5. 2. 2013 13:47
117
Feminizmus, hnutie na zrovnoprávnenie, hoci ženy v našej spoločnosti sú už dávno zrovnoprávnené
Vôbec nechápem našej rovnostárskej spoločnosti. Akoby bol problém priznať, že medzi ľuďmi sú rozdiely a aj medzi mužom a ženou sú rozdiely. Feministicky sa sťažujú hlavne na to, že vo viacerých krajinách nemôžu byť... Otvor fórum »
5. 2. 2013 11:22
6
Preberanie suborov do PC
mam problem, včera som ešte uplne v pohode stahoval subory ako napriklad filmy z uloz. to alebo aj ine a dnes to vobec nejde, predtym ked som klikol na stiahnut, tak sa mi automaticky zobrazil spravca preberania... Otvor fórum »
5. 2. 2013 10:49
5
Hra niekto futbal v rakusku?
Chcem sa vas opytat ci niekto z vas hraval futbal za nejaky klub v rakusku? Myslim tie nizsie ligi ako hra parndorf kittsee... ?? ake s tyn nate skusenosti ? Otvor fórum »
5. 2. 2013 08:31
24
Rumunsky jazyk studium vysoka skola
Ahojte ludia, viem, ze vam temy s vysokymi skolami lezu hore krkom, ale predsa by som sa chcela spytat ci su tu nejaky potencionalny zaujemcovia studia rumunciny na FIF UK ... ja sa specialne hlasim na rumunsky jazyk +portugalsky :-) Otvor fórum »
5. 2. 2013 08:24
44
Aká tepelná úprava vás ako prvá napadne pri slove perník?
5. 2. 2013 03:08
11
Divadlo
Zajtra mam ist do divadla ( chcela by som hrať) tak som si našla divadlo tuto v okoli . Len mam stres z toho čo odomna budu chciet na prvy krat . Nemam moc s hranim skusenosti... Otvor fórum »
4. 2. 2013 23:45
142
Prečo je väčšina ľudí taká?
Chcela by som vedieť prečo väčšina ľudí považuje za feťáka niekoho kto napr. fajci marihuanu... a to ze skoro kazdy sa opija po vikendoch??? to je v pohode??. to nikto tak neriesi....preco na slovensku je legalny alkohol a marihuana nie??...... Otvor fórum »
4. 2. 2013 23:03
15
Praha - tlmocnictvo , prekladatelstvo
Prosím vás , d sa študovať v Prahe tlmočnictvo okrem Karlovky ešte niekde? Otvor fórum »
4. 2. 2013 22:25
1
Procesy v naftarenskom a plynarenskom priemysle tuke
ahojte chcem sa opytat ci niekto studuje procesy v naftarenskom a plynarenskom priemysle tuke ... alebo ci nepoznate niekoho na tomto odbore a co na to poviete dakujem za kazde info :) Otvor fórum »
4. 2. 2013 22:15
14
FSEV UK aplikovaná ekonomia alebo europske študia
prosím vás študuje tu niekto na tejto škole? alebo vie o nej niečo? aká naročnosť a tak? :) Otvor fórum »
4. 2. 2013 22:03
51
Ktore ovocie z tychto je vaše naj ? :D
4. 2. 2013 21:59
22
Čo si vybrať?
Aloha ľudia. Poďme si tu troška zafilozofovať v tom zmysle že ja si budem na vašich komentároch riešiť svoju životnú dilemu. Čiže si predstavte že máte prácu ktorá je považovaná za dobrý flek, ... Otvor fórum »
4. 2. 2013 21:41