Diskusie - 3185. stránka fóra
49
Rozkazovanie
Je normálne, ked chlapec rozkazuje svojej priateľke ? Myslím to tak, že sa ho musí pýtať či niekde môže ísť (niekoľkokrát sa stalo že kamarátku jej priateľ s nami nepustil piatok večer len tak do mesta sa najesť)... Otvor fórum »
6. 2. 2013 18:02
126
Boh
Možno tu táto téma bola už rozoberaná ale v poslednej dobe som sa začala viacej zaoberať touto témou. Som neveriaca a nikdy ma nikto ešte nepresvedčil o tom že Boh existuje. Ludia čo v... Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:57
15
Mám chrípku čo mi pomoze vyliečt sa ?
Mám chrípku čo mi pomoze vyliečt sa ? Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:52
17
Červené vlasy
Čo si o nich myslíte? považujete to za trápne, lebo si to dáva už veľa dievčat, páči sa vám to alebo nie? Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:40
2
L´Oreal súťaž!
Ahojte, napadlo ma, že sa zapojím do súťaže a poprosím vás, či by ste mi nejaký ten hlas nedali? :-) http://apps. facebook. com/castingcremegloss/profil/1071 tento link na fb by mal snáď fungovať :-)... Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:14
5
Neviete kto vlastne spieva tuto pesnicku? Chester Bennigton, Mark Wakefield alebo skupina Spiritfall?
http://www. youtube. com/watch?v=e6_iWd7I_ig Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:07
5
Modelovacia hmota FIMO
Ahojte, chcela by som sa spýtať či s tým má niekto skúsenosti, prípadne či by mi vedel poradiť nejaké stránky s návodmi alebo niečim jednoduchým a overeným... A ešte jedna otázka, keď už mám... Otvor fórum »
6. 2. 2013 17:05
9
šikovný gitarista?
Nazdar zháňam gitaristu z okolia Liptovského Mikuláša, pretože jeden potencionálny sa radšej venuje iným veciam :) na prvú skúšku by ti netrebalo nič, ozvučenie je a aj gitara.. prípadne ak fajn spievaš alebo vieš... Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:48
23
Biotechnologie, biochemia?
ako iste viaceri veiet, je februar... :D a ja mam necely mesiac na podanie prihlasok :D tak hladam vselijake moznosti, ako sa informovat a z prvej ruky je to asi najlepsie... takze, chodi z vas... Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:42
9
Future tenses
Prosím nejaká dobrá duša čo by mi tromi vetami vysvetlila future tenses?? prosííím :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:37
51
Aké oblečenie preferujete na dievčati?(otázka hlavne pre mužskú populáciu)
niečo obyčajné, krikľavé, sukňa, šaty, legíny, tričko s džínsami, tepláková súprava atď. Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:36
41
Mávate raňajky? (ak áno, môžete do komentu aj napísať čo)
6. 2. 2013 16:20
19
Fotopapier
keď už som konečne zohnala fotopapier (10 x 15 cm) mám problém s tlačením fotiek... so, nejaké návrhy?? :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:18
5
Próza na prednes
Zdravím, potrebujem poradiť... Nepozná niekto nejakú fajn prózu na prednes??? Niečo nie moc náročné, kedže už nemám veľa času... :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 16:01
16
Teleskopicky Obušok
čaute chcem sa opitat či je dost učinný na obranu teleskopicky obušok a či je nejako extra tažky alebo nejake nevyhody a vyhody je prevda že ked sa s tym drobre niekto zažene tak to aj zlomi kosti? ma ho... Otvor fórum »
6. 2. 2013 15:52
36
Ako pribrať?
Potreboval by som aspon 7kg pribrať, nejake osvečene rady? Dik Otvor fórum »
6. 2. 2013 15:37- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 5 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- Atlantis
- Universe
Hlasuj »