Diskusie - 3160. stránka fóra
6
Ako mám zmeniť jazyk Windowsu ??
Ahojte, keď som si prvý krát spustil notebook tak som si určil Slovenský Windows, len že pred pár dňami som obnovil systém a pri inštalácií W som si mohol vybrať len angličtinu alebo hebrejčinu ... je ešte dáka... Otvor fórum »
15. 2. 2013 20:07
5
Pozorovanie meteoru
Viem že už ste asi viacerí otrávení z týchto meteorických tém, len by som rada vedela či niekto z vás nevie v ktorej časti oblohy sa asi bude dať tento meteor pozorovať. Otvor fórum »
15. 2. 2013 18:38
28
Denník - počítadlo hovorov
Neviem či to majú všetky mobilné telefóny no Nokie určite - počítadlo hovorov ... tak koľko máte súčet = čas všetkých hovorov poprípade v akom pomere máte prijaté k volaným hovorom ? ... ... Otvor fórum »
15. 2. 2013 18:18
14
Pomoc s prihláškou
Ľudia prosim vás, potrebujem pomoc. Vypisujem elektronicku prihlasku a ziadaju odomna, aby som im vypisala znamky zo 4 rocnika ale samozrejme este ziadne nemam pretoze koniec roka este nebol, mám túto kolonku nechať prázdnu? :/ Otvor fórum »
15. 2. 2013 18:16
9
Verejná škola bezpečnostného manažerstva v KE
Nejaké info. o tejto škole alebo uplatnenie ? Otvor fórum »
15. 2. 2013 17:55
16
Ako upraviť fotku?
čaute... vie mi niekto poradiť kde sa dá dobre upraviť fotka, tak aby bola zrkadlová? Myslím to tak, že jedna fotka oproti sebe ( jedna vedľa druhej) Otvor fórum »
15. 2. 2013 17:47
45
Mile slecny, netradicna a neuchylna otazka!
Ked idete balit chlapa alebo vas bali nejaky chlap, ako velmi pri tom myslite na sex (mate "kucerave myslienky", chcete pocut sexualne vtipy/narazky a pod. )?? Respektive balili by ste chlapa aj v stave, kedy nie ste... Otvor fórum »
15. 2. 2013 16:33
45
Prvý menzes. a váš zážitok.
Boli jesenné prázdniny a ja som išla spať k mojej naj kamarátke. Boli sme doma samé. Pozerali sme na film a potom sme sa začali fotiť a upravovať sa v photoshope. Bola celkom sranda, až kým... Otvor fórum »
15. 2. 2013 15:58
16
Prihláška UK filozofická fakulta BA
Posielam si prihlášku na filoz. fakultu do Blavy a v elektornickej prihláške je možnosť viacerých študijných odborov. Platí sa za každý jeden, alebo platím len za jednu prihlášku t. j 40 euro aj ked si dám napr.... Otvor fórum »
15. 2. 2013 15:54
9
Kamoška
stalo sa vám že vám kamarátka ako by kradla vašu najlepšiu kamošku? lebo mne sa to teraz deje. furt sú spolu, idú niekde a ani ma nezavolajú, furt si píšu lístočky a teraz si už začali robiť... Otvor fórum »
15. 2. 2013 15:52
9
Harlem Shake
Páči sa vám táto pesnička? http://www. youtube. com/watch?v=Bk1_DbbzSdY Otvor fórum »
15. 2. 2013 15:42
21
Až do mesta Aš
Ahoj, ahoj, prišla kríza a potrebujem pomoc. V pondelok mám prijímačky na všmu a tak trochu povinne som si mala pozrieť päť filmov, pričom Až do mesta Aš bol jedným z nich. 1.... Otvor fórum »
15. 2. 2013 14:45
7
Od koho objednať ?
Od ktorého z týchto obchodov by ste mi poradili objednať si mobil? http://mobilne-telefony. heureka. sk/samsung-i9250-galaxy-nexus/ lebo niekde môžu byť pozitívne hodnotenia ale môže sa tu nájsť niekto kto mal v minulosti s obchodom nejaky probl Otvor fórum »
15. 2. 2013 14:23
14
Film na zamyslenie
Nevie niekto z vás nejaký pekný film na zamyslenie, nejaký s peknou myšlienkou? Nejaký čo dá aj niečo do života. Naposledy som pozerala The Words, ten sa mi páčil, môže byť aj niečo na ten štýl.... Otvor fórum »
15. 2. 2013 14:16
5
Pomoc s Asus klavesnicou
Ahojte, potrebujem pomoc s klávesnicou od mininotebooku Asus X201E, mám klávesnicu ako na fotografií ktorú pridám, na tlačidlách, ktoré slúžia ako číselné respektívne ako písmenká s dĺžňami prípadne s mäkčeňom mám znázornené, že na čísle... Otvor fórum »
15. 2. 2013 14:14