Diskusie - 3156. stránka fóra
77
Ako je možné, že chalan by chcel sex s druhou babou keď sex s priateľkou môže mať kedykoľvek a nikdy ho neodmieta?
Mám kamarátku ktorej priateľ povedal, že ho láka sex s druhou babou konkretne s kolegynou z prace ale že to ńie je tym že nemá sex s nou, ale že proste ho to laka a sam nevie prečo.... Otvor fórum »
16. 2. 2013 20:32
19
Lukostrelba
Nepoznate niekoho kto vie strielat z luku a bol by ochotny ma zaucit aspon zaklady? Mam doma 3 luky a moc sa nepouzivaju... ; D Otvor fórum »
16. 2. 2013 20:00
23
Porďte akú báseň?
prosím pomožte mi, neviem si vybrať básen na Hviezdoslavov kubín. Neviete o niakej? Otvor fórum »
16. 2. 2013 19:40
19
Zivot podla predstav
zijete si zivot podla vasich predstav a snov? ak nie co vam v tom brani? a co robite aby ste tak zili? Otvor fórum »
16. 2. 2013 19:30
6
Klus - albumy
Čaute ľudia... už som dosť hladala a nikde som nenašla stránku ani nič, odkial by som mohla stiahnuť albumy od Tomáša Klusa... neviete niekto nejakú stránku? moc by mi to helplo, vďaka :) Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:58
47
Máte "veľa" kamaratov?
Len ma to tak zaujalo ... ked si tak vsimam okolie zistujem ze mam len 4 skutocnych... Nie takych tych facebookovych ale takych skutocnych. ako ste na tom vy? Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:47
5
Vaši oblúbený zahraničný blogery
Poznáte nejakých zahraničných (najlepšie nech píšu po anglicky) blogerov? Nemusia byť moc známy, niečo ako u nás murčatko :D Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:45
1
Vysoké učení technicke v Prahe
Zdravím hladam niekoho kto chodí na túto školu, prosím ozvite sa :-) dakujem. Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:44
19
Prečo si rád pozerám jej fotky?
Keď idem okolo nej, nemám tú odvahu pozrieť sa jej do očí. Vždy mám motýle v žalúdku. Naschvál idem tak aby som šiel okolo nej, ale keď sa mi to podarí, tak sa len pozerám... Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:33
41
Slovenská literatúra
nakoľko som prednedávnom spustil projekt s názvom "Poďme si čítať" ktorý je zameraný na domácu literatúru, by ma zaujímal Váš pohľad na slovenskú literatúru... či ju čítate, alebo nie ak... Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:11
1
Presmerovanie aktívne
Volám na jedno číslo a vždy mi ukáže : presmerovanie aktívne nedá sa nejako obísť takéto presmerovanie, dotyčnému nejako zavolať s odtajeným číslom? poradte pls ak viete. . Otvor fórum »
16. 2. 2013 18:09
4
Mendelova univerzita Brno
Študujete niekto na MENDELU a aký odbor? Potrebujem získať nejaké informácie, nikoho odtiaľ nepoznám. Druhým rok som v Brne na teoretickom humanitnom odbore a nedávno som prepadla myšlienke, že... Otvor fórum »
16. 2. 2013 17:55
13
Konfiguracia PC
Zdravím, rad by som vedel co je najpodstatnejsie pri zostavovani PC ktory bude robit zlozite matematicke vypocty. Je to CPU a RAM alebo je v tom este nieco ine ? ... Otvor fórum »
16. 2. 2013 17:40
6
Youtube problém!
Mám tu jeden problém. Ked v Youtube spustím video ide 2 sekundy potom na 3 minúty zastaví, zasa ide 2-3 sekundy, zasa zastaví. Nie je to načítavanie ani problém s internetom lebo som pripojený aj na... Otvor fórum »
16. 2. 2013 17:23
15
Ako spíte?
v akej polohe zaspávate a prebúdzate sa či si pamätáte čo sa vám sníva a tak... =D Ja počas spánku vystriedam veľa polôh a vždy keď sa zobudím tak objímam paplón sny si pamätám len zriedka najmä keď je... Otvor fórum »
16. 2. 2013 16:44
6
Elektronická prihláška
Ahojte, v škole budeme robiť jednú akciu a ja by som to chcela spraviť tak, aby sa neprihlasovali na ňu žiaci tak, že si ich mená budem písať na papierik, ktorý aj tak... Otvor fórum »
16. 2. 2013 16:21