Diskusie - 3136. stránka fóra
19
Ako dostanem z PC dokumenty,,,,
takže, mám problém, zhorela mi pravdepodobne grafická, keď zapnem počítač, ide, lenže monitor nič, potreboval by som z neho dostať moju zložku, je to už starý črep novú grafickú sa neoplatí kupovať, ... Otvor fórum »
23. 2. 2013 23:14
71
Podprsenky
no, videla som to niekde vo filme asi alebo tak, že si človek vzal jednu podprsenku na jeden deň a potom ju hodil vyprať večer hneď, a v reálnom živote som sa s týmto fenoménom zatiaľ nestretla,... Otvor fórum »
23. 2. 2013 21:44
30
Poradte film
Zdravim, rad by som si pozrel nejaku maximalnu tupotu film, kde sa clovek smeje proste zo scenara, uplne smiesnych hereckych vykonov, pripadne nezrovnalosti ako napriklad hodenie zapalovaca na bednu s granatmi = vybuch a podobne. ... Otvor fórum »
23. 2. 2013 21:40
4
Má niekto skúsenosť s prácou v letných campoch v USA?
Rozmýšlam, že by som vyskúšal ísť aj s kamošmi cez leto do USA - pracovať do niektorého letného campu cez agentúru CCUSA. Má niekto s tým skúsenosti, resp. bol už niekto v takomto campe? Otvor fórum »
23. 2. 2013 21:03
7
Platenie štúdia
Mám otázku, keď v prvom ročníku vysokej školy niekoho vyhodia, že nespraví skúšku alebo odtiaľ odíde, musí si potom platiť posledný rok štúdia, čiže piaty ročník ak sa znovu rozhodne ísť na vš? Otvor fórum »
23. 2. 2013 20:26
36
Zakusávanie do spodnej pery
takže chcel by som sa opýtať na váš názor, čo znamená, keď sa dievča zakusne do spodnej pery, pri tom, keď sedí na chlapcovi bez trička :) Otvor fórum »
23. 2. 2013 20:08
8
NHF- EUBA- ekonomická teória a žurnalistika
Ahojte, áno, tém o výbere vysokej školy tu už bolo veľa, ale ja sa len chcem spýtať či má niekto skúsenosti s touto fakultou alebo ešte lepšie s týmto odborom. Budem rada za každé info (ktoré... Otvor fórum »
23. 2. 2013 19:17
34
Problémy so srdcom
Možno je to len hlúposť, ale vopred upozorňujem, že sa s tým chystám ísť k lekárovi, len ma zaujíma, či je tu ešte niekto taký čo má podobný problém. Posledné mesiace sa mi... Otvor fórum »
23. 2. 2013 18:25
54
Máte v izbe zarámované fotky / obrázky? Ak áno, aké?
... aj by som sa rozpísala, ale odchádzam a kým sa vrátim, tak by som to zabudla, tak pekne napíšte, a ja si potom prečítam :) Otvor fórum »
23. 2. 2013 16:57
49
Akú máte mienku o chudých ľuďoch?
Myslím, že názov témy je jasný... 1. Ako všeobecne vnímate chudých ľudí, na ktorých visia trička? 2. Ako všeobecne vnímate chudých ľudí, ktorí cvičia? Otvor fórum »
23. 2. 2013 16:33
49
Ako často jedavate (ces cely den) kolko krat do dňa
ja nevela ,, nekdy dva, nekedy tri krat Otvor fórum »
23. 2. 2013 15:57
28
Baby a nákupy - znesiete to?
Aký máte názor na baby ktoré trávia hodiny času nákupom vecí ktoré nepotrebujú namiesto toho aby sa nám venovali? Ja také priam neznášam, sú to povrchné materiálne zlatokopky, najradšej by som ich vystrielal. Otvor fórum »
23. 2. 2013 15:53
8
Nepoznáte stránku na výrobu rozvrhu(školského) ?
Chcela by som si urobiť rozvrh ale nejaký pekný, že by tem mohol byť aj obrázok. Otvor fórum »
23. 2. 2013 15:40
124
Chalan a futbal/hokej,,. znesiete to?
ahojte baby, co si myslite o chalanoch co po veceroch pozeravaju futbal hokej a podobne hluposti miesto toho aby sa nam venovali? osobne by som takeho chalana nikdy nechcela. nevadi mi samozrejme ak... Otvor fórum »
23. 2. 2013 15:21