Diskusie - 3132. stránka fóra
21
5
Rozdielna interpretacia vyroku
zalezi podla vas na tom, ako konkretne vyjadrite svoje myslienky? napr jedna myslienka vyjadrena dvomi podobnymi vyrokmi: robim si co chcem robim to, co chcem robit ... Otvor fórum »
25. 2. 2013 11:19
2
Prijímačky na UPJŠ masmediálne štúdiá
Ahojte :) Viem, že je tu už veľa takýchto tém... ale nikde som sa presnejšie nedozvedela čo vlastne obsahuje ten písomný tvorivo-vedomostný test z ktorého je 50% hodnotenia... takže neviem na čo sa presnejšie zamerať. Bude v ňom... Otvor fórum »
25. 2. 2013 10:27
49
13
Práca v zahraničí
Ahojte, nájde sa niekto kto robil v zahr. najlepšie v nejakom hoteli (na pozicii nezalezi) ? Alebo niekto kto sa chystá? Lebo rada by som toto leto niekam vypadla, len neviem ako kde s kym....Ďakujem Otvor fórum »
25. 2. 2013 09:25
15
Demi Lovato - Heart Attack
Čo si myslíte o jej novom songu? páči sa vám? http://youtu. be/GKg6QgIVSw4 Mne osobne sa zapáčil ale až po viacerých vypočutiach no čo po trailery som čakal niečo iné... Otvor fórum »
25. 2. 2013 08:37
38
Čo by ste si si ty ako mladý človek, ktorý ešte nevie kde skončí vybral?
- podnájom (a môžeš ísť bývať kedykoľvek hocikam)
- kúpa bytu (stále miesto)
- ...odôvodnenia prípadne do komentu.
Hlasuj »
25. 2. 2013 07:21- kúpa bytu (stále miesto)
- ...odôvodnenia prípadne do komentu.
Hlasuj »
7
Štúdium slovenského jazyka a literatúry na VŠ
Chcela by som sa spýtať pospolitosti, ktorá s tým možno má nejaké skúsenosti, či sa existuje nejaký odbor na VŠ, ktorý by bol zameraný na štúdiu slovenského jazyka a literatúry aj v inej sfére ako pedagogickej. ... Otvor fórum »
25. 2. 2013 00:44
8
Aký pocit vo Vás vyvoláva táto pesníčka?
http://www. youtube. com/watch?v=kMXAMR28nq0 u mňa taký dosť..neviem to vysvetliť prečo..nostalgický... také..prijémne je to ale... a je to umocnené ešte tými top komentami k tomu... aké máte vy názory?:) Otvor fórum »
25. 2. 2013 00:44
9
UCM Trnava
Zaujala ma Masmedialna komunikácia....ale chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi marketingovou a masmedialnou komunikáciou, poprípade niečo o škole a ešte že či sa robi tento rok príjmacia skúška:) Vdaka Otvor fórum »
24. 2. 2013 23:21
16
Vš potvrdenie zo strednej skoly
ano aj mne to ohromne lezie na nervy ale nejdem sa opytat na aku skolu mam ist, lebo to vynimocne, ze viem :D ale... treba mi potvrdenie zo strednej skoly ked tento... Otvor fórum »
24. 2. 2013 22:23
26
2. 3. BA -refinery gallery
No ze ako ste na tom s Hospitality ? ... Idete isto, rozmyslate o tom, chcete ale nie je s kym.... ? Ak by nebol so mnou nikto, ci mam nejaku rezervu alebo co :D Otvor fórum »
24. 2. 2013 22:13
35
Dievčatá, chceli ste niekedy byť baletkou? :D
24. 2. 2013 22:07
25
Song
Prosím vás je to blbé síce ale. Neviete niekto názov pesničky, v ktorej sa spieva že HU..Poznám len kúsok, proste je chvíľku hudba a potom to slovo že HU a zase hudba a zase že HU. ... Otvor fórum »
24. 2. 2013 22:05
15
Vybratie znamienok
ahojte, vo štvrtok som si dala vyberať znamienka na tvári na lícach no teraz neviem či môžem cvičiť alebo nie. Vadí to? lebo som čítala že cvičiť by sa nemalo no neviem či to platí aj na znamienka... Otvor fórum »
24. 2. 2013 21:48
13
GTA 4 na windows 8
Hra niekto gta iv na windows 8?Budem mat notebook s win 8 tak sa pytam, aj ked neviem ci mi to ten 1, 8 ghz procesor utiahne... Otvor fórum »
24. 2. 2013 21:41