Diskusie - 3112. stránka fóra
18
Ako zistiť telefónne číslo vlastnej sim-karty
Ahoj nasla som doma staru simkartu a zazrakom sa mi ju podarilo zapnut tak by som este potrebovala nejakym sposobim zistit ake je na nu telefonne cislo (papiere od nej uz nemam), kredit na nej nieje a ani nemam... Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:47
15
Google Earth aneb Najoblúbenejšie miesta
Čaute :) máme tu krásny večer a ja som opäť zapla Google Earth a prečesávala všetky ulice na svete, ku ktorým som sa dostala. Všetkým ľuďom, ktorý na tom pracovali dávam bezvýznamný palec hore, pretože je... Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:44
52
Večera s vašou polovičkou
Tak čo si varíte na večeru, keď ste so svojim/svojou priateľom/priateľkou? Proste čo máte radi vo dvojici, či radi experimentujete, alebo klasika, dačo jednoduche a rýchle. Prípadne máte nejaký dobrý overený recept ? Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:44
13
Teplota
je možné že som mohla dostať teplotu s toho že som 2 noci nespala? Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:32
28
Cez ktorý zahraničný internetový obchod je najvýhodnejšie nakupovať? (eBay, Amazon)
Zdravím, chcel by som zistiť, odkiaľ sa najviac oplatí nakupovať... dodacia lehota ma moc neštve, skôr poštovné a clá... konkrétne sa jedná o oblečenie max. do 50-70€, ešte neviem presne. Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:58
12
Knihy-Dejiny slovenského novinárstva a Náčrt dejín slovenskej žurnalistiky
Ahojte. Nakoľko sú to viacmenej skriptá hodí sa to viac tu ako do rubriky "knihy". Otázka pre niekoho kto študuje žurnalistiku resp. má tieto knihy a chcel by ich predať. Nemáte tie knihy v pdf. ? Učí... Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:13
4
ORIFLAME-DEN ŽIEN
oriflame má akciu v mnohych mestach na den žien, čiže v piatok, rozdava zadarmo hojivy zazrak, ..je tu niekto z vas kto to rozdaval pre oriflame?..ak ano akou formou ste boli za to platení????? Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:06
3
Marketingová komunikácia - Trnava - prijímačky 2013
Prosím vás, je niekto na tejto škole mala by som pár otázok , ďakujem :) Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:02
6
(x, y, z)
Ako sa dajú odčítavať body v x, y, z grafoch? Prosím, neurážajte ma, dosť mám s tým sama problém, že som hlúpa. Ďakujem. Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:01
19
Zaujímavá otázka
Takže ako to je? Každý chlap (možno aj žena) sníva o krásnom tele s tehličkami na bruchu... ale vážne sú tehličky možné iba u "reklame na hlad"? alebo človek nemusí byť chudý na... Otvor fórum »
3. 3. 2013 17:15
13
Vie niekto? Súrne
Zdravíčko, vie niekto kde zoženiem prostriedok na odčervenie šteňaťa?? Či to len u veterinára? Mám takmer 3-mesačného vlčiaka. Prosím poraďte ak viete niekto. Len vážne ... ďakujem. Otvor fórum »
3. 3. 2013 17:10
35
Špenát, brokolica, kel. Chutí?
3. 3. 2013 16:37
10
E-prihláška AIS2 UK
som potvrdila prihlášku, zaplatila, poslala no stále mi tam píše že poplatok neuhradený ..... už prešlo niekolko dni a neviem čo s tým ....budem musieť napísať tam asi ja len že či je tu niekto taký kto... Otvor fórum »
3. 3. 2013 16:28
4
Zaostrenie videa
Mám Samsung galaxy ace a ako možno viete, pri nahrávaní videa sa nedá zaostriť, takže keď chcem kamerovať malé predmety, je to rozmazané. Chcem sa vás opýtať, či nepoznáte nejaký program na zaostrenie videa.... Otvor fórum »
3. 3. 2013 16:21