Diskusie - 3109. stránka fóra
25
Záznamová kniha/hrubý zošit
Neviete kde sa dá kúpiť 200 listová záznamová kniha/zošit? ..totiž hladám všade-možne a ešte som takú nezohnala a potrebujem ju. Za hodnotnú radu vopred dakujem :) Otvor fórum »
4. 3. 2013 19:56
34
Len kamaráti ?
Prectavte si že mate priatelku/a, dáte sa spolu dokopi po kratkom čase vám ale oznámi že chce sa stretavať aj s inými. A teraz otázka, prejde istý čas, vy sa... Otvor fórum »
4. 3. 2013 18:01
41
Na akú strednú?
chcela by som sa spýtať že na akú strednú školu by som mala ísť lebo som už v 8. ročníku a stále nemám žiadnu vybratú. rada kreslím, som výrečná, dokážem povedať svoj názor, rado robím také... Otvor fórum »
4. 3. 2013 17:38
8
Stredná Odborná Škola Animovanej Tvorby- Bratislava
Ahojte, Chodíte niekto na túto školu? Poprípade čo si o nej myslíte? Pretože budúci rok ma čaká výber strednej školy a táto ma najviac zaujala (už som bol aj za riaditeľom, no i tak) A poprípade... Otvor fórum »
4. 3. 2013 17:33
7
22
Potrebujem dobré mozgy!
Nevedeli by ste mi povedať nejakú osobnosť (herci, maliari, vrahovia atď..) ktorý mali vlastnosť, že - Na vonok milý, dobrý, dobromyselný a vo vnútri zlý, chladnokrvný a škodoradostný.. ďakujem :) Otvor fórum »
4. 3. 2013 16:35
13
Sims 3 !!!!!!
Ja som sa chcela spýtať že či by sa nejako nedalo spraviť aby som sims 3 nemusela hrať z cédečkom :) MUSII TO BYT LEGALNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mam jeden dodatok !! sims 3 pets :P Otvor fórum »
4. 3. 2013 16:12
6
Ako odblokovat mobil
zdravím, neviete niekto ako odblokovat telefon sony xperia U? bol kupeny k pausalu v telekome a tam mi povedali ze odblokuju az ked skonci zmluva (2 roky). poradte mi prosim co mam robit ... Otvor fórum »
4. 3. 2013 15:39
12
Ahoj,, túto otázku som už kedysi pridávala, ale zapísala som to zle, takže to vatšina ludí nepochopila. :) tak ešte raz: V ško
- To útle detstvo bolo myslené na detstvo babky.
- To útle detstvo bolo myslené na detstvo rozprávača.
Hlasuj »
4. 3. 2013 15:09- To útle detstvo bolo myslené na detstvo rozprávača.
Hlasuj »
25
Opálim sa na marcovom slnku?
V nadpise je otázka... lebo kamarát hovoril, že sa opáliť na takom "slnku" nemôžem... že až na tom silnejšiom letnom... lebo praží dosť tak mi napadlo, že by som... Otvor fórum »
4. 3. 2013 14:46
21
Poďme niečo urobiť s tým červeným nápisom!
Aj tak všetci dobre vieme, že tu nikdy k nijakej zmene nedôjde! Veď už to tu svieti nejaký ten týždeň a mňa osobne to dosť irituje, pretože ja osobne by som si celkom rada urobil nové CSS... Otvor fórum »
4. 3. 2013 14:43
3
Chcem si vytvoriť blog na blogspot. com ale zakaždým ked si blog vytvorím mi ho blogger odstráni a ja neviem prečo. Vypíše mi tam, že z dôvodu porušovania podmienok (SPAM) ..ale nerozumiem čo mám s tým spraviť pretože neh dám... Otvor fórum »
4. 3. 2013 14:30
37